Dagen var fylld med sol & bad!

Även den här dagen har varit fylld med sol & bad, vaknade runt 10! Då kändes det som om jag var bakis..fast jag inte drack igår..utan jag somnade runt halv 7 i morse.. Mati kom hem runt 5 i morse och då satt vi & pratade till kvart över 7 kanske..så jag är trött, trött trött! Vi pratade bland annat om hans svensexa och han hade haft kul. Dock kom det fram en detalj som jag verkligen inte gillade!! Det hans kompisar gjorde var respektlöst mot Mati & speciellt mot mig..jag trodde jag kunde lita på dom men tydligen hade jag fel..

Iaf grannen åkte iväg och jag fick bada i poolen helt själv, skönt men samtidigt lite tråkigt..hade ju ingen att prata med då Mati har inte gjort annat än att sova idag.. Men jag låg och plaskade för mig själv..
Vi skulle ha åkt ut till björklinge men han mådde inte så bra..så vi blir hemma ikväll, min lilla polkagris & jag =)




Här låg jag och plaskade!


Xina hittade en plats i skuggan =)


Pooldag!

Idag har jag och grannen legat i hennes uppblåsbara pool hela dagen! Det har varit så skönt, varmt dock! Och vilken fin färg jag har fått! Ojojoj jag hoopas jag inte ser ut som en kräfta, för jag hoppas på att sola lite till i morgon =) Jag jobbar ju nästa vecka också, jag jobbar även  2 dagar på vecka 28. Sen mina vänner har jag 2 1/2 veckas semester!! Ska bli väldigt skönt då jag har jobbat sen i april förra året utan semester! Tycker att den är väl förtjänt =)

Ikväll har jag bara varit hemma, gjort en massa ljuskoppar *Bra johanna!* Dock behöver jag göra flera men det är så jobbigt..pilljobb! Tror jag ska lämna några till Mati också =)
Han har ju haft sin svensexa idag..hahaha så roligt för han anade igenting!! Han trodde den skulle vara nästa helg! Det började med att han åkte hem till sina föräldrar då han & papí skulle fiska men när han kommer vi trappen sprang alla grabbarna emot honom! Han fick ta av sig kläderna och han fick på sig en svartsopsäck som en klänning och en blond peruk! Han såg så söt ut hihi! Sen körde dom paintball stackarn, han fick springa fram och tillbaka medans alla sköt mot honom..han hade mååånga märken! Därefter fick han gå på stan och samla vistikort & samla pussar på kinden för att få mat! (Han fick gå med sopsäcken och peruken på stan också!!) Sen åkte dom till fyrishov och han fick prova på simhopp.. sen kom dom förbi här och hämtade grillarna och nu är dom ute på stan & härjar =)
Tror att han har haft en toppen dag..får höra mer när han kommer hem i natt!

Själv har jag precis kollat klart på andra filmen, den första hette Dumpad & den var jätte rolig! Det är med han från "How i meet your mother, Marshall" Värd att se!
Och den andra filmen hette Bordertown, med Jennifer Lopez & Antonio Banderas. Den måste ni se, så hemsk film.. Den får en att tänka, och det värsta är att sånt här händer  verkligheten.


Fick i mig jordgubbar med lite glass också =P


Jag efter en hel dag i solen


Xina somnade under första filmen, sötnosen!


Kvällsdopp!

När vi kom hem grillade vi & kollade på Sverige matchen! Åh vilken match det var, synd att vi åkte ur pga av straffar när vi vände hela matchen i andra halvlek! Men grabbarna var så bra! Jag tycker vi borde byta landslag..grabbarna spelade så mycket bättre än vad proffsen ska göra! Tror att det är många som håller med!

Sen åkte vi till vårdsätraviken & jag tog mitt första dopp iår! Det var kallt men så skönt!
Nu ska jag sova, ska sola & bada hela dagen imorgon!
Sen blir det till att göra en massa ljuslycktor, då Mati inte kommer att vara hemma! Han har svensexa imorgon eller som han tror så ska han fiska hela dagen med sin pappa & bror..men så blir inte fallet =)
Hihi och jag har lyckats hålla tyst om det!











Vi hittade också en ankfamilj med små ankor! Lurviga och söta!


1 Minut kvar..

Jag vill hem nu! Så skönt att det är fredag, känner mig helt slut i kropp & själ.. Behöver några dagar med sol & värme känner jag.. Handla lite mat måste jag göra innan jag åker hem också, typiskt!
Aja vad ska ni hitta på i helgen?

Dags för lunch!

Då var det dags för lite lunch & jag kommer käka så fort jag bara kan, för att springa ut i solen! Hur kan man inte? Solen värmer så skönt..dock skulle jag hellre ligga vid stranden eller så, men man tager vad man haver!
Längtar tills ikväll då jag och baby ska iväg & bada!! Ska bli så mysigt! Bara han & jag =)
Nej nu är kl 12!
Vi ses i solen!

R.I.P Michael Jackson

The King of Pop är död. Han dog igår vid 22.00 tiden (svensktid) av ett hjärtstillestånd, läkarna kämpade i över en timme men det var förgäves. Han blev bara 50 år gammal. Han har varit sjuk en längre tid men det här förväntade sig nog ingen!

Frank DiLeo, Jacksons manager och vän i över 30 år, fanns med Jackson på sjukhuset. Enligt vissa uppgifter var han även hemma hos honom när han kollapsade.

- Jag fick kyssa honom och säga adjö. Jag förlorade en väldigt kär vän. Någon som jag beundrade, någon som var den största talangen som jag någonsin har stött på eller jobbat med, säger DiLeo till Los Angeles Times.

Popstjärnan lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe. Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II, som kallas för "Blanket", född 2002. Vem som är modern till honom är okänt.

- Jag är så ledsen för hans barns skull som jag vet var allting för honom och för hans familj, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.
Han fördes iväg med helikopter då det hade samlats folk utanför!

Hela världen gråter idag!




Människorna samlades utanför sjukhuset


Fansen sa adjö på Hollywood walk of fame stjärnan


Ännu en solig dag =)

Nu har det varit sol sen i måndags! Helt underbart! Jag har verkligen skyndat mig ut på rasterna idag, hinna få lite sol innan dagens slut! Det ska tydligen vara så här fint i helgen också, tom ännu finare & varmare..SOLA & kanske tar årets första dopp.. vem vet =) Jag brukar bada tidigt men i år har det ju varit snorkallt ute!

Hade en jätte mysig kväll med Elin igår! Vi satt i kvällsolen med kall cola & bara pratade! Jag färgade även hennes ögonfransar, och det blev kanon fint! Kom inte utanför runt hennes ögon, dock såg jag i morse att jag hade färgfläckar på mina händer haha! Men det går väl bort imorgon eller så =)
Sen kollade jag & Mati på resor en stund..vi vet verkligen inte vart vi ska, bara att vi ska bort från sverige ett tag!

Nu sitter jag på jobbet och räknar sekunderna..vill ut i solen en stund innan jag ska gå på ett spinningpass! Kom igen nu klockan..gå lite fortare =)

Solig tisdag

Solen skiner & det är varmt..allt är helt rätt förutom att jag sitter inne.. Me don´t like! En dag som denna vill man sitta ute och sola, kanske läsa en bok & bara njuta! Men håll ut! Jag har två veckor kvar, sen har jag 2 1/2 vecka semester! Längtar så fruktansvärt mycket, sitter nu och tittar på resor.. Vet dock inte vart vi ska?! Har ni några tips?

Älsklingen kom till mig på lunchen! Jätte mysigt..vi gick och satte oss på en uteservering & åt lunch! Och det är så skönt att han trivs på sitt nya jobb! Han började igår och vi pratade när han var på väg hem, så jag frågade ju självklart hur det hade gått, och vad han tyckte osv..men han sa bara, vi pratar om dagen när vi båda är hemma! Snuttis! Det känns fortfarande overkligt att han ska vara hemma nu..han ska inte tillbaka till Halmstad.. Och min helg ångest var som bortblåst i lördagskväll & söndags!
Dock fick jag höra något om att han kanske ska börja växel jobba!!! Det skulle då innebära en vecka i typ skåne & en vecka i Luleå..?! What?? Men vi får se hur det bli & hur ofta.. =(

Men idag är dagen jag väntat på, det är äntligen dags för spinning! Som jag har längtat & saknat! Det är över en vecka sen nu.. Så idag ska jag spinna som aldrig förr eller nått!! Sen ska Elin följa med hem till oss
& vi ska ha ett litet spa hemma! Mysigt!

Men vad hände med solen? It´s gone?!

Tröttmössa!

Både igår (midsommardagen) och idag har vi bara slappat & myst! Jag var riktigt sliten igår..förstår inte varför ;) haha! Men idag har vi gjort lite iaf..vi var hem till hans föräldrar och åt lunch, sen åkte vi och handlade mat. Sen drog vi till årsta där han spelade lite fotboll & jag satt i solen =) Sista stoppet var hos mina föräldrar där vi fick middag! Han spelade även paintboll med min brorsa & hans vänner. Jag passade på att mysa med mamma & pappa, dessutom snodde jag en trådkorgställning som vi ska ha i ena garderoben för att få plats med alla hans militärkläder..hur det nu ska gå..hmm... Men det måste gå..jag måste fixa det då han gnäller på att jag tar upp all plats i grarderoberna vi har..dock anser jag att det är rätt att tjejen har mer plats då vi har mer kläder & skor!
En kvinnasrättigheter! Hihihi!
Så jag måste ordna det på ett smart sätt..

Nu är det dags för kudden, och imorgon ska jag jobba med Elin hela dagen =) Myspys!
Och efter jobbet ska jag träffa Erica, vi ska gå på stan & äta lite mat också!

Sov gott & dröm sött!

Midsommarafton!

Vi vaknade ganska sent då vi inte har sovit så mycket varken tisdag eller onsdag natt..jag och mati delade en 90 säng så det var så varmt plus att det sov tre till på golvet i en liten liten etta..dessutom snarkade alla 4 i kör! Och jag har så svårt att somna när det är ljud runt om mig!! Så natten mellan torsdag & fredag sov jag som en stock!!
Så när vi vaknade var det lite bråttom för alla skulle komma vid 15! Så vi åkte till affären först & handlade en
massa mat och detaljer till lekarna jag hade planerat! Sen hem och laga lite mat, göra en sommartårta och fixa i ordning mig..Men eftersom vi skulle leka ute så hade jag myskläder på mig till en början! Alla kom och vi gick ut..jag föklarade vad vi skulle göra och några blev generade haha! Leken innefattar ballonger & två ställningar som
används i sovrummet, om ni förstår vad jag menar =) Jag och Mati kom tvåa men jag såg idag på korten att Hooman & Kanan fuskade så jag anser att dom ska diskas & jag och Mati ska förklaras som vinnare!!
Andra leken så var vi 3 lag med 4 i varje! Första skulle springa men sen sked i munnen och potatisen skulle ligga kvar, sen skulle dom två andra springa skottkärra fram och tillbaka sen skulle sista springa bort och snurra runt en pinne 10 varv och sen springa tillbaka! (Jag var sist och fick snurra) Mitt lag kom tvåa!

Sen grillade vi och därefter började det "riktiga" partajet =) Vi hade så kul!
Vi spelade pictunary & sjöng singstar till kl 5.. sen var det dags att sova!!
Vad hade ni för er?


Ballong leken..en del iaf =)


Redo för att springa på potatisen! Klara, färdiga spring!


Grabbarna fick år på händer =) Naglarna kan ju gå av!


Snurra, snurra, snurra! Tur att jag hade busken nära mig..kan göra ont att ramla annars!


Jag & J








Detta var ena klänningen jag köpte i Halmstad!


Kram mys i soffan!


Puss!


Myspys!




Jag & Baby


Jenny ville också vara med =D






Det blev någon form av armbrytar tävling också..jag förlorade =)



Kvällen avslutades på topp!


Bättre sent än aldrig =)

Mati´s examen! Vi vaknade tidigt då cermonin började kl 10.30 & vi bodde 5 personer i en etta med ett badrum! Vi gick ner allihopa och Mati var så stilig i sin uniform! En riktig officer!
Cermonin började och höll på i ca 1 1/2 timme, sen bjöd dom alla på lunch. Efter lunchen gick vi till ett  annat hus och drack kaffe och pratade med några av Mati´s vänner. Jag hade en jätte trevlig förmiddag! Sen gick vi hem och vilade innan vi gick ner på stan och åt middag! Mati hade bokat bord på en jätte fin resturnag, dom hade underbar mat & servisen var fantastisk. Vi ett bord var det 4-5 servitörer som såg till att alla fick sin mat samtidigt plus att dom fyllde på vin åt alla. Det är inte många resturanger som gör så idag! Vi hade det jätte trevligt, pratade minnen, skrattade.. Sen promenerade vi hem & vi fortsatte prata när vi kom hem till lägenheten! Sen var det dags att sova då vi skulle upp tidigt dagen efter (torsdagen) för att packa ut och städa lägenheten innan kl 10.

Vi lämnade lägenheten och åkte ner på stan..vi satte oss på ett litet fik & åt frukost! Mati´s föräldrars & hans brors tåg skulle inte åka förren kl 15.20 så vi behövde åka innan dom då vi skulle lämna in bilen vi hyrde innan kl 20 i uppsala. Men innan vi åkte tog jag mig in på Gina Tricot! Ville hitta en klänning till midsommarafton & det hittade jag också! Hittade dessutom en till klänning, en stickad typ tunika & en tröja =) Oops! Ni ska få se bilder!
Vi åkte från Halmstad halv 12 och var hemma 19 i uppsala! Vi hade en jätte mysig bilresa, bara tanken av att vi lämnade halmstad fck oss båda att le!

Min underbara officer!






Sånt fint kort, men det är synd att jag halvtblundar!!!




Jag innan vi gick och åt middag


Älsklingen fick köra hela vägen..då jag inte tagit körkortet än! Stackarn men jag stod för underhållningen =)


Man måste ha färdkost =)

Idag har varit en av dom bästa dagarna på 3 år!

Nu har Mati tagit examen! Vi har haft fullt upp hela dagen, så jag har inte hunnit blogga! Men jag lovar både en bättre beskrivning från denna underbara dag & bilder imorgon när vi har kommit hem.. Nu är jag så trött & vi ska upp tidigt för att hämta bilen, städa ur hela lägenheten och packa in allt i bilen för att sen åka hem till uppsala! Känns lite konstigt om jag ska vara ärlig..men ändå så underbart..Den här dagen har jag drömt om, längtat efter. Från och med imorgon bor han hemma igen..vi kommer att träffas varje dag! Det är en fantastisk känsla!

Nää nu är det dags att sussa kudden
Sov gott!


Snart framme i Halmstad

Solen håller på att gå ner bakom trädtopparna för dagen..molnen har rosa & gulaktiga färger..nu är det bara 30 minuter kvar tills jag är i halmstad jippie! Är så uttråkad, rastlös och allmänt helt slut.. Tänkte visa kort från resan men jag ser helt trött ut så jag hoppar det..ni kan få se från resan hem sen!

Har precis pratat med min underbara vän, hon visste precis vad jag behövde för att mitt humör skulle gå upp igen..och jag har nu ett leende på läpparna! *Tack*

Sitter här och lyssnar på musik och en gammal låt kom upp i hörlurarna, en som jag inte hört på flera år! Hon har så mäktig och underbar röst..pratar självklart om Evanesence och hennes my immortal
Kolla in videon;
http://www.youtube.com/watch?v=idd_92ajjwY&feature=fvst 

och medan jag är i min egen lilla bloggbubbla märker jag att vi står still..mitt ute i ingenstans..tar av mig hörlurarna och dom pratar ut i radion att det står kor på spåret..ägaren & banverket jobbar på att få in dom innanför inhängnad.. varför?? jag skulle vara framme om en kvart!! Jävla kor..lite komiskt är det iaf..hahaha.. så kan det när haspen inte är på..
ohoh vi börjar rulla nu!! Halmstad here i come!

Nu sitter jag på tåget =)

Men vad gör man? Det är ju så fruktansvärt tråkigt när man åker själv..Visst jag har internet men det har jag ju hela dagarna på jobbet..jag har ju kollat alla sidor jag brukar kika in på redan! Fast det är tur att man har en bärbar dator & internet..annars vet jag inte vad jag hade gjort..jag har ju BARA 4 timmar kvar! Ska snart titta på en film som
jag har med mig!

Men när man åker så här upptäcker man verkligen hur fint sverige är..alla gröna ängar & landskap..solen skiner och djuren betar i hagen..sjöar som glänser..svenska sommaren är verkligen en idyll..





Nej nu ska jag titta på filmen, ses sen!



Snart drar jag..

ner till Halmstad! Tittar på klockan helatiden, måste den gå så sakta? Jag ser dock inte fram emot resan dit..jag är inte framme förren 22.45 i kväll! Tur att man har en bärbar dator och ipod, annars hade jag dött på vägen ner! Mati möter upp mig på stationen, då jag skulle tappa bort mig själv i lilla halmstad..mitt lokalsinne är katastrof!

Igår stressade jag runt hemma med både packning & städning..om det är något jag hatar så är det att packa! Vad ska jag ha med mig? Vad vill jag ha på mig? Vad blir det för väder? Ska jag ha den eller den? Ähh jag tar båda! Min väska är så full att man kan tro att jag ska vara borta en vecka..men jag ska bara vara borta i två dagar =) Men jag tänker alltid på att jag kanske inte vill ha den på mig då, utan jag vill ha den andra.. då måste jag ha båda med mig..
Dessutom har jag 2 par skor i väskan & ett par på mig..hihi..

Igår var det dessutom sista avsnittet av min kära serie, Cityakuten..jag känner mig tom. Jag har sett nästan alla avsnitt & den ligger mig nära hjärtat. Det är en serie som har haft allt, glädje & tårar.. Och nu är den slut..
Jag kom inte i säng förren halv ett & klockan ringde halv sju..sjukt trött måste jag säga..

**Skriver snart igen..ska ju tråka på ett tåg i flera timmar**


Vill att sommaren ska komma!

Hittills har juni med fört mer regn än sol..man behöver gå i gummistövlar! Visst idag finns det "moderna" gummistövlar med både blommor & finns i alla färger, men jag skulle hellre gå i sommar sandaler & fina klänningar!
Var ínne på forever 21 och hittade flera klänningar!





Hittade även många fina skor inne på Bianco


Det här var bara 4 av alla underbara skor! *Vill ha!*
Men man får väl trava runt i gummistövlar ett tag till...


Regnig söndag..

Vilken tråkig söndag..mati har åkt & jag ligger i soffan och kollar på Austin Powers in goldmembers. Idag har vi inte gjort så mycket, vi hämtade en cykel åt mati´s pappa & sen åt vi lunch hemma hos hans föräldrar.
Regn, regn och åter regn..så himla tråkigt! Vad gör man? Tvättar?
Nää jag ska ut och sola! Behöver lite extra färg tills på onsdag!

Vad gör ni en sån här regnig söndag kväll?

Fantastisk lördag!

Klockan ringde 6 & det var bara att kliva upp. Jag tror jag stod i duschen en halv timme, kände mig lite piggare efterråt! Vi plockade upp Victor runt halv åtta & bussen gick från Willys kl 8.
Väl på båten åt vi först frukost och det var självklart en räksmörgås! Dom är ju underbart goda! Vi handlade lite på tax free och på väg tillbaka stannade vi till vid spelautomaterna..det är ju ett klassiskt måste när man är på en färja. Och jag spelar bara på dom med frukterna & man ska få 3 lika. Jag spelade med en hundring i kanske 1 timme, kom ner på 20 gick upp till hundra osv. När jag kom upp på hundra igen tog jag ut pengarna för vi skulle gå och äta lunch. Men mati hade inte spelat klart så jag tog  tio av honom och spelade på min maskin igen..vilket visade sig vara helt rätt då jag på andra omgången vann högsta vinsten..visserligen bara 200 kr men ändå..200 kr! *Borde ha tagit kort och visat er!* Jag stod och hoppade lyckligt! Så jag gick + 200 kr i tio och femmor haha,min väska vägde mycket innan men mer efter det!
Vi hade en underbar & rolig resa även om den bara varar i några timmar.
På bussen hem var den en som hade druckit lite för mycket som hoppade av och spydde några gånger..dom hade även lämnat alla ölplattor på någon annan buss! Klockan var 3 på dagen! Snälla nån!

Här kommer lite bilder från kryssningen!


 



 



 



 



 

'


 








Väl hemma igen låg jag och Mati på soffan & kollade på en film, Walk hard  the Dewey Cow story med John C Reilly. Den måste ni se! Det var en underbar film, rolig & fantastisk handling.


Pokerkvällen!

Efter jobbet i fredags gick jag på stan & köpte en klänning från Vero Moda som jag ska ha på Mati´s examen! En riktig sommarklänning, så nu måste det vara sol på onsdag!
Mati kom inte hem förren vid halv nio så jag och grannen lagade middiga ihop, och självklart blev det Tacos!
Det är något jag skulle kunna leva på..haha! Hon skulle gå ut så jag gick hem och väntade på att Mati & alla skulle komma så vi kunde börja spela poker. Vi var 10 personer och jag vann..inte..dock kom jag 3:a och det är väl inte fy skam.. Mati kom 2:a & Mario vann. Han har sån tur! Han slog ut varenda en..han går med på Skicklighet eller bara tur?!
Vi kom inte i säng förren kl var 2 och skulle upp 4 timmar senare och åka eckerölinjen!

Här är klänningen jag köpte!



Äntligen fredag!

Jag gick och la mig på tok försent igår, för det första var det ju sex & the city på tv men även för att jag låg och filosoferade på soffan..vilket inte var så smart då jag skulle åka till Stockholm tidigt i morse. Jag behövde gå upp 6 & det är kriminellt! Jag brukar gå upp runt kvart i 7 men idag behövde jag ta bussen senast tio i 7. Mötte upp chefen & min kollega och åkte iväg till FF..vi ska ta över deras växel också. Så vi fick en genomgång på vad dom sysslar med där och träffa dom som jobbar där.. Det kändes verkligen skumt att gå in där, vi tar ju någon annans jobb.. Även om det inte är vi som har bestämt det så känns det ändå fel på något sätt.. Och vi vet ju inte vad dom tycker heller om att deras växel ska vara i uppsala med tanke på tidigare erfarenhet med SS..dom har äntligen slappnat av & vi tog över deras växel i december..
så vi får se hur det blir!

Älsklingen är nu på väg hem..med tåg! *Stackarn* Men samtidigt är det sista helgen han behöver åka fram och tillbaka..för det är sista gången han åker hem själv..på torsdag åker vi hem tillsammans & han stannar hemma för alltid!
Sa jag att jag har köpt både examens & 25 års present till honom nu! Nu blir det nudlar resten av året eller nått..hihi!



Ikväll blir det poker hemma hos oss..det är så mysigt! Ska vinna idag har jag bestämt!  Så till er som ska vara med, passa er  =)

Återkommer med resultatet!

Så himla cool unge!


Tänk att kunna göra så där! Hur gammal är han & hur gammal är jag?! Ja tror att jag skulle bryta varenda ben i kroppen..
utan att skämta!


Slängde 8 miljoner!

Läste aftonbladet nyss och hittade en olycklig nyhet!  Kvinnan skulle överaskade sin mamma med en ny madrass,

och slängde den gamla. Det blev ett mycket dyrt misstag. Den gamla mamman blev inte alls glad- hon svimmade nästan när hon hörde om dotterns present.

Det visade sig att den gamla madrassen, som hamnat i soporna, innehöll moderns livsbesparingar - motsvarande närmare 8 miljoner kronor.

Mamman hade under hela sitt liv stoppat in israeliska och amerikanska dollar i madrassen, som hon ansåg vara ett bra gömställe. Dottern rusade ut och påbörjade sin desperata jakt efter madrassen. Men sophämtarna hade redan tömt soptunnan. Då begav hon sig till soptippen och genomsökte tre ton skräp, men utan framgång.

Chefen för avfallshanteringen i Tel Aviv sa till pressen att kvinnan uppträdde desperat. Och att han inte trodde att det var möjligt att hitta madrassen bland de cirka 2,5 ton sopor som tillkommer varje dag.

Kvinnan sa till Army Radio att det kunde varit värre.

- Min mamma sa att jag ska släppa det.  Men nu har hon accepterat förlusten.

- Det är en sorglig historia, men jag har varit med om värre saker, säger hon, enligt Daily Mail.

Desperat jakt på soptippen!

Man trodde nog inte att folk sparade i madrassen längre men se så fel man kan ha!


Vatten!

Vatten är ju verkligen livets dryck..jag har aldrig riktigt gillat vatten..jag menar det är ju bara vatten, det smakar ju inget. Men det senaste året har jag ändrat uppfattning, jag får i mig kanske 1 liter om dagen.
Det sägs ju vara bra för både kropp & själ =)
Fast idag skulle jag kunna vilja dricka kaffe! Jag är tröttare än tröttast tror jag. Men jag hatar kaffe! Det är verkligen inte en dryck för mig. Även om jag skulle behöva en dubbel dos varje dag!

Idag står spinning på schemat kl 18 och det ska bli skönt! Hade velat gå på torsdag och men då har proffice 
sommarfest på bj & jag ska gå. Kanske hinner med ett pass i helgen..men på lördag ska vi nog åka eckerölinjen för att köpa hem öl till bröllopet. Hoppas det är fint väder så man kan sitta och sola på däck =)

Nu ska jag ta ett varv runt huset i kylan som man kanske vaknar till lite!
Ses sen!

ojoj vad tiden bara flyger förbi

Klockan är mycket och jag borde verkligen sova..men det är sex & the city på tv och enligt mig är det  verkligen olagligt att sova när det är på tv.. =) Även om jag har sett alla avsnitt så kan jag inte missa dom på kvällarna.

Idag efter jobbet hade jag spinning! Fy vad det var skönt, hann ju inte med ett pass igår så jag kämpade ännu mer idag!
Just ja! Jag köpte Mati´s examenspresent idag! Passade även på att köpa hans 25 års present! Nu är det nudlar & blodpudding resten av sommaren! Haha! Nejdå men smakar det så kostar det! Tur att han är värd det =)

Nu är det dags att hoppa ner i sängen...sov gott!

Om man ändå hade den här sängen!

Final i projekt runway!

Jag har legat på soffan & kollat på projekt runway! Alla hade underbar kollektion men jag hoppas verkligen Karto vinner! Men jag hade fel Leanne vann..hennes kläder såg likadana ut, inget direkt utstickande! Däremot hade karto det..men man kan ju inte alltid hålla med.

Efter jobbet var jag effektiv, jag lämnade in klänningen & sprang runt och letade examenspresent till min baby! Och jag vet exakt vad han ska få..kan dock inte skriva ut det än då han läser bloggen! Men jag lovar att ni ska få veta & se när han har fått den! Nu är det bara hans 25:års present kvar! Idétorka eller vad!?!
Tror jag ska knyta en rosett runt mig =)
Nu har sex & the city börjat så jag måste sticka! Sen är det så dags för sängen..ska ju upp och jobba imorgon också..
**sov så gott**

Helgen har gått fort

Helgen kom och försvann! Vad hände?
I fredags träffade jag upp Elin direkt efter jobbet, vi gick till storken och tog en lång & mysig fika! Pratade om allt & ingenting..dom stunderna är så underbara, när man bara kan vara..
Sen åkte jag hem & myste med älsklingen..Även victor kom föbi en stund.

I lördags var vi först hem till Mati´s föräldrar och åt lunch, sen åkte vi ut till björklinge & hälsade på mina föräldrar. Mamma skulle ha 50 års fest för sina vänner, så jag hjälpte till med maten & serverade fram till alla gäster. Det var så mysigt och många av dom som kom har jag inte träffat på kanske 10 år! Min storebror var också där med Elias, så jag fick leka av mig också..
Därefter åkte vi hem och Nasser & Victor kom och kollade på Sverige-Damnark! Vilken usel march! Sverige irrade runt som hönor & visste varken ut eller in.. Gav bort ett mål & damnark vann med 1-0
Det ända som piggade upp var min hemma gjorda pizza jag gjorde! För jag tröttande på martchen & ställde mig i köket istället, dock blev första degen helt misslyckad! Så jag gjorde en deg till och den blev perfekt!
Hooman & Jessica kom precis när maten blev klar också =)

I söndags åkte Mati tidigt tillbaka till Halmstad, så jag satt ute med Jannika & Nina i "solen" som försvann hela tiden, på och av med tröjan.. Dom hade gjort jordgubbstårta med bananer på! Den var så mumsig! Se för er själva!



Vid 5 tiden ringde en nära vän och verkligen behövde prata, så jag kasstade mig iväg till bussen & åkte ner för att träffa henne på en kaffe.. Vi satt & pratade länge, jag åkte hem med haln nio bussen..
*Hoppas det löser sig gumman!*

Nu sitter jag åter på jobbet & idag ska jag gå med klänningen till ateljé champagne för att få den passa min längd med skorna! Sen ska jag ut och leta examens present till baby! Vet verkligen inte vad jag ska köpa! Några tips?

I´m so in love

Igår ringde mati mig runt halv 4 och sen sa han helt plötsligt jag ringer dig snart, och kommer in genom dörren! Jag blev helt chockad, han skulle ju komma idag (fredag) men han hade tydligen bokat om sin biljett och åkt igår istället! Jag blev så glad & jag sken upp som en sol i regnet! Vi hade inte sett varandra på 2 veckor och jag märkte att jag tog på honom helatiden för att känna att han verkligen var där..löjligt jag vet men jag var så förvirrad då jag verkligen inte hade någon aning om att han skulle komma hem tidigare..men jag kände verkligen i`m so in love with you! Jag har verkligen hittat min livs kärlek & jag är så glad att jag har han i mitt liv!
Jag gick och tränade innan jag åkte hem & sen lagade jag mat och vi låg i soffan & tittade på dogeboll, en mycket rolig film måste jag säga!

Idag tar dom studenten! Vilket betyder att det har gått ännu ett år sen jag tog studenten..eller snarare 5 år sen..tiden har gått fort & tankarna kring vad har jag gjort under dom 5 åren flyger omkring i huvudet! Har jag gjort något värdefullt? Visst jag har läst till undersköterska..men jag jobbar inte som det & vill inte heller..vi har rest till Chile iof och det var en underbar resa som vi snart ska göra igen! Men sen då?
Vad har ni gjort? Något som har utvecklat er!?
Jag tycker synd om dom som tar studenten idag, iaf här i uppsala..det är kallt & det skulle lika gärna kunna regna! Säger även grattis till min kusin som tar studenten idag! Synd att jag inte kunde fira dagen med dig men jobbet kallar!
På lunchen idag ska jag träffa Elin! Myspys! Det ska bli skönt att få prata ostört då jag hade Elias hemma hos mig då vi sågs!


Börjar få tillbaka känseln..

Gårdagens spinningpass var en riktig pina! Det var en vikarie som jag har haft tidigare när det varit baspass men igår var det medelpass..Jag trodde mina ben skulle ramla av eller nått..hon körde stenhårt..det var väldigt skönt efter men undertiden ojojoj.. Det blev ingen promenad igår för jag cyklade till ica och hämtade ut Mati´s ring som hade kommit! Den var verkligen jätte fin & jag tror han kommer att nöjd! *Hoppas den passar*
Däremot så steppade jag iaf i 15 minuter till Hell´s kitchen! Det är ett program jag tycker om, han är ju så rolig!



Imorse när jag vaknade hade jag panikångest! Jag skulle vara hos tandläkaren 8.10 för att laga ett hål! Jag har aldrig gjort det förut & jag hatar tandläkare! Var så rädd att det skulle göra ont! Men hon var verkligen hur bra som helst! Hon förklarade vad hon skulle göra & vad hon skulle använda. Det gjorde mig lugn & visst det kändes men det var inte så farligt som jag hade trott innan! Och nu börjar jag få tillbaka känseln i tungan & läppen =)

Idag har jag spinning redan kl 17 så om det inte regnar blir den en promenad och jag hinner kanske tvätta en maskin eller två, för tvättkorgen är helt fylld och Mati kommer hem på fredag & fyller på!


My new BFF

När jag kom hem igår sappade jag fram 3:an och då började Paris Hiltons nya tv-serie, jag stannade kvar av ren nyfikenhet! Jag vet inte vad ni tycker men vilket program! Så löjligt & pinsamt, tom jag skämdes. Att man är så desperat efter uppmärksamhet, hon är ute efter någon som passar upp på henne, en docka hon kan göra vad hon vill med. I går var det första avsnittet. Tjugo tävlande flyttar in under samma tak i hopp om att bli Paris Hiltons 'BFF'
(Best Friend Forever). Där låter hon de tävlande gå igenom olika test för att se vem som är lojalast och kan hantera pressen att vara bästa kompis till en kändis som henne själv. 
Dom fick genomgå en make over så dom skulle bli lika glamorösa som henne själv.

Patetiskt anser jag!







Vad tycker ni?


Då var solen utbytt mot regn..

Helgen har varit solig & varm, men idag kom regnet..Visst det kan vara skönt med lite svarlare väder då det har varit upp emot 30 grader i helgen men varför kan det inte vara något mellanting? Måste det antingen vara 30 grader eller 11 graden? Det skulle ju kunna vara något där emellan.. Och regna kan det göra på nätterna =) Man blir så låst annars..bara sitta inne & tråka..

I söndags satt jag under parasoll hela dagen då jag brände mig i lördags, var så noga med att smörja in Elias att jag glömde bort mig själv..Så jag såg ut som en kräfta i lördagskväll! Så jag & grannen satt ute och solade benen
istället i söndags! Det blev även grillat till middag!
Vi spolade även av våra uteplatser, hjälp vad med pollen det var överallt..skönt att man inte är pollenallergiker, dom som är det måste ha haft det så jobbigt! Så nu är uteplatsen fin också..ska piffa upp den med lite blommor också
tänkte jag då uppsalahems uteplatser är så tråkiga!

Igår var det istortsett bara jag & min kollega på jobbet, kyrkokansliet var stängt då 6 juni infaller på en lördag i år, solen sken & jag hade gärna varit ute..men på lunchen gick vi och köpte en sallad & satte oss vi ån! Sen blev det glass också på tre rasten =) Efter jobbet hade jag spinning & sen hem och vände i dörren..gick ut på en skön powerwalk i kvällsolen! Därefter var soffan & Cityakuten efter längtade!


Cityakuten har visats sen 1995 i sverige & är nu inne på den 15:e  & sista säsongen! Saknaden kommer att bli stor efter intrigerna på County General Hospital

RSS 2.0