Fikar i vårsolen!

img_1745 (MMS)

Fikar i vårsolen!


Just nu är vi på en lång promenad i solen!

img_9989 (MMS)

Just nu är vi på en lång promenad i solen!


Vilken fredag det blev!

Vår lilla skatt vände sig från rygg till mage för första gången! Hon har försökt flera gånger men idag lyckades hon! Det var så härligt att se, tyvärr var inte M hemma och jag hann inte filma!
Men det blir ju fler gånger ;) Mitt hjärta har blivit så stor! ♥

Nu är maken och hämtar mat, pizza till mig & sushi till honom..

Ha en underbar fredag! ♥

Så här ser våran morgon ut!

img_4018 (MMS)

Så här ser våran morgon ut! Melli tar sin första powernap på mig, det har blivit en mysig rutin :) När hon vaknar ska vi ta tag i denna soliga fredag! Dock blir det städning men vi ska självklart ut på en lång promenad! Ha en fin fredag!


Mysfika ♥

Efter allt slit idag var Melli & jag värda en tur ner på stan! Först myste vi en snabbis med Jenny innan hon skulle iväg och sen mötte vi upp Elin för en mysig kvällsfika ♥
Jag verkligen längtar till våra dejter! Då hon jobbar i sthlm så blir det tyvärr inte så ofta.. Men minst en gång i veckan är ett måste!


Nytt hos Melli & nytt hos mig


Klänning & leggings från H&M


Solbrillor till Melli från H&M
Topp & Jumpsuit från Gina Tricot till mig


Conscious Collection

Idag släppte HM Conscious Collection och jag hann norpa åt mig dom plaggen jag ville ha! Snacka om att jag är lycklig! Jag brukar inte ha den turen men idag så :)
Nu måste jag återgå till städningen, Melli har precis somnat så jag måste snabba mig så det blir något gjort!


Det går bra nu...:S

img_2316 (MMS)

Det går bra nu...:S Inser att hon faktiskt ser ut att vara glad men skenet bedrar.. hon är väldigt arg!


God morgon finisar!

Det blev iget bloggande igår..Satt nästan inte ens vid datorn faktiskt utan jag drog igång någon form av storstädning.. Ångrade mig ganska snart efter men men det var bara att fortsätta.. Dock får man inte så mycket gjort :) Mitt lilla hjärta ville bara vara i min famn.. Gullhjärtat mitt! Men det betyder att det ser ut som en bomb har exploderat så det är dags att börja igen..Måste också bygga ihop en hylla innan min pappa kommer för att sätta upp den! Paniken börjar smyga sig på..

Vi får höras sen..kanske..om jag överlever ;)

Mango

Igår var vi ju på BVC och vår lilla (läs stora) tjej har gått upp ca Ett Kilo i månaden sen hon kom, så vi antog ju självklart att vågen skulle stanna på 8 någonting.. Men den stannade även denna gång på 7 kg, 7430 g för att vara exakt vilket betyder en ökning på ynka 300 g. Dock hade hon växt 3 cm på längden och är nu 66 cm lång!

Melissa en dag gammal
Fyra månader


Hon fick även smaka mango puré igår :) Det var nästan helt okej..lite in och lite ut, inte som med gröten..lite in och mycket ut. Men det blir väl bättre så småningom.
 
Idag har vi varit på stan och myst en massa med Jenny ♥ Vi fick även med oss några saker som jag visar imorgon då det är läggdax för Melli.

God natt ♥
4 månader ♥

Igår blev Melissa 4 månader! Vår lilla bebis har blivit stor ♥ Så dagen firades med lite banangröt..kanske inte så poppis direkt! Men hon hade kul iallafall..det var gröt över hela henne!Nu i veckan ska jag göra lite smakportioner med potatis. Det ska bli skönt att ge henne lite annat också då hon vill snutta hela tiden, jag ammar henne nästan en gång i timmen på dagarna och det har jag gjort sen hon var någon vecka gammal! Så det kan ju bara bli bättre.

Imorgon ska vi till BVC för vägning och mätning, då får vi se vad våt lilla guldklimp väger. Alltid lika spännande då Melli har sin egen kurva :)

Snart är det dags för sängen så jag säger, Sov gott ♥

RSS 2.0