Växeln är nu stängd!

Det är fredag och växeln är stängd för denna vecka! *Jihoo*  Nu sitter jag och väntar på att Elin ska komma då vi ska till ica..det ska inhandlas lövbiff & något gott till det =) Sen kommer Jenny hem till Elin och vi ska äta god mat, lyssna på musik, sjunga singstar och ha så himla kul!!! Morgondagen kommer bli seg känner jag =P men jag måste ändå upp tidigt för att åka ner på stan och köpa något till lillebror som fyller 18 år idag!! *PANIK!* Vad ska jag köpa? Jag brukar ha det ganska enkelt med att hitta presenter till killar, men min lillebror är väldigt speciell..han tar inte på sig vad som helst längre.. det ska vara;



eller



Så jag måste ner och leta imorgon bitti då vi ska vara hemma hos mamma & pappa kl 15!
Nej nu ska jag kila! Ha en underbar helg!
Puss & Kram!

*Längtar*

Spinningen var precis vad jag behövde igår! Jag fick en sån energi att jag tom städade köket och plockade undan i vardagsrummet =) Det har inte ens funnits i mina tankar varken förra veckan och definitivt inte dom här dagarna! Så jag har bokat ett pass för idag också.. ska bli så skönt!
Men däremot i morse var jag inte lika pigg..usch & fy vad jobbigt det var att kliva ur en varm och mysig säng..

På lunchen träffade jag upp Elin och tog en kaffe..efter en stund kollar jag på klockan..det dags att springa tillbaka till jobbet! Tiden går så fort är när man han kul, så vi kom överrens om att nästa gång ska vi ha tråkigt för att inte klockan ska gå så fort =) Vet inte riktigt om det var en bra deal..och jag tror (eller jag vet) att vi kommer inte att ha tråkigt..
för det har vi aldrig!


Jag & Elin!

Åhh imorgon är det fredag & helg! Vi ska fara och flänga en del! Imorgon ska jag ut med Elin & Jenny, på lördag ska vi till björklinge och fira min lillebror som fyller 18 år..sen ska vi nog hem till hans föräldrar på söndag.. fullspäckad helg!

Vet inte vad det är med mig..

Jag är sjukt trött hela tiden.. känner mig inte sugen på att göra något, vill bara ligga och vila framför tv;n, allra helst sova i sängen! Men så kan man ju inte ha det..
Så igår efter jobbet träffade jag upp Elin och shoppade lite på stan för att sen äta en god bagel ihop =) Så mysigt, hon vet precis hur hon ska få mig glad & pigg igen! Hon är världens mysigaste Elin! (Inget illa mot alla andra Elin där ute!) 
Sen åkte jag hem och fusk solade..helt underbart!

Nu stänger vi växeln snart vilket betyder att det inte är långt kvar tills spinningen börjar! *Jihoo* Även om jag känner för att åka hem och däcka på soffan så vet jag att det kommer att kännas så skönt efteråt och det är huvudsaken!

Vad tycker ni om nya blogg designen? Har gjort det helt själv =P
Kanske inte är så märkvärdig men JAG har gjort det *Stolt!*


Panik morgon!

Min väckar klocka ringer och Mati flyger upp ur sängen och inser att han har försovit sig! Min klocka ringer 6.20 och han skulle ha tagit bussen 6.02. Då han skulle ta tåget kl 6.43 till arlanda och hinna med flyget till Luleå 8.20!! PANIK!! Så vi ringde en vän typ hundra gånger för att höra om han kunde köra Mati istället och som tur var kunde han det, så det löste sig till slut & han hann med flyget! Ville bara krypa ner i sängen igen och börja om på nytt, men det var bara att
pallra sig iväg till jobbet.

I lördags åkte vi till Gränby centrum och jag fick välja ut min födelsedags present =) Gick direkt till guldfynd då jag har tappat ett halsband som jag fått av honom. Så mitt mission var; jag vill ha ett nytt halsband! Efter en tids tittande hittade jag det.. så himla fint! I love it! *Tack igen baby!* Sen åkte vi hem och väntade på några vänner som skulle komma förbi.. vi myste med några glas & spelade dodo (ett tärningsspel som handlar om sannorlikhet). *Har inga bilder tyvärr! Jag fick en ny kamera i födelsedagspresent av min bror men jag har inga batterier till den, så himla typiskt!*
Och igår var vi bara hemma, Jenny & Miran kom förbi och tog en fika..annars hände inget! Skönt på ett sätt!

Vad gjorde ni i helgen?

Vilken underbar kväll!

Vi bestämde oss för att åka på bio, Jenny & Miran hängde också på! Ni måste så se Ice age 3 och ni måste se den i 3D! Den hade allt, den var jätte rolig.. och med den effekten gjorde filmen så himla mycket verkligare, det kändes verkligen som om man var med i filmen! Varför har dom inte kommit på det där tidigare? Aja det kommer att komma flera 3D filmer, dom visade reklam för en (kommer inte ihåg vad den hette) men den verkar också jätte bra..Miran skrek till som en tjej under den korta reklamsnutten haha!
Efter bion gick vi till svenssons och bowlade! Och tro mig, the game was on! Jag började så bra, låg etta väldigt länge..men sen hände något, klotet ville inte åt det hållet jag ville.. Miran vann (skit också), Mati & jag hamnade på andra plats och Jenny kom på en tredje plats =) Jag hade verkligen velat slå Miran, jag ville sopa banan med honom! Hihi!
Däremot jag fick den första striken!! Tjoho!


Visst är man snygg i 3D glasögonen =) haha!



Nu är det dags för sängen, baby sover redan!
Sov gott!

Det är fredag och jag är kär!

Igår kväll när vi kom hem hann vi knappt in geonom dörren innan det var dags att åka igen.. Mati hade träningsmatch och jag, en god hustru som jag är, följde med och kollade.. Vilken tur att Miran kom dit och skulle kolla också, för annars hade det varit så tråkigt..sitta på en bänk, själv, det var kallt i tvp 2 timmar är inte speciellt roligt!
Men vad gör man inte för den man håller kär!


Bilden är från när vi var i Tunisien

Kan bara säga att dagen kom i rättan tid..den här veckan har varit jobbig, jag har varit så trött.. Behöver sova ut ordentligt.. så det är mitt mission den här helgen! Annars har jag inga planer, det har varit snack om att vi ska gå på bio ikväll men vet inte om det blir av. Däremot skulle jag verklingen vilja det, för jag vill så gärna se Ice age 3. Men vi får se!

Förresten Vad ska ni hitta på i helgen?



Gula löv..

I går när jag åkte hem från spinningen, lyssnade på musik och tittade ut genom fönstret såg jag det första höst tecknet..gula löv prydde några träd.. Inte många men dom fanns där.. Jag kan tycka att hösten är mysig, men övergången från sommar till höst känner jag inte mycket för. Men än så länge är vi fortfarande i augusti och i morgon ska det tydligen vara en riktig sommardag, så det åker nog på en sommarklänning imorgon =)

Min onsdag har varit okej..jag hade spinning och det var såå skönt, mitt tredjepass den här veckan =) sen har jag varit duktig..diskat, lagat mat & tvättat. Hämtade dessutom p-piller till katterna, för här ska det inte kissas inne och vi vill inte heller ha kattungar.. Sen har jag bara myst framför tv:n med missarna.
I morgon kommer älsklingen hem igen, det har varit så konstigt att vara ifrån honom..har vant mig att ha honom
hemma, bråka om tv-kontrollen.. och nu har jag varit själv sen i måndags morse..
Konstigt det där, man vänjer sig fort..


Tillbaka =)

..förlåt att jag inte bloggat! Men jag har varit så trött, trött på allt.. vet inte varför, men det enda jag längtat efter är sängen.. men nu ska jag ta tag i allt! Har tom tvättat en maskin idag =)

Helgen.. i fedags fyllde jag år och det firades med en stor fest med (nästan) alla mina vänner.. Vi (eller Mati) satte upp ett jätte stort partytält på våran baksida och där dukades det upp för kräftskiva också. Jag fixade mig och hemmet (det sista) på mindre än 2 timmar och det är nog rekord tid inför en fest =P Och vilken kväll det blev, den var helt magisk! Det var länge sen jag hade så kul..(förutom bröllopet såklart!) ja, ni förstår vad jag menar =)


Min present from the girls! I LOVE IT!


Även Mati blev glad över presenten, iaf de som låg i väskan..hihi






Hihi här ska groggas =P












Kvällen avslutades med DANS! Fast störningsjouren tyckte att vi skulle dämpa oss!

Min födelsedag!

Nu ska jag åka hem och göra klart för ikväll! För nu ska det firas...hihi..det är ju min dag idag =) Så jag hinner inte blogga mer nu..Mati väntar på mig! Lovar en uppdate imorgon!!
Ha en underbar FREDAG!

Slutar snart för dagen..

Snart är det dags att gå hem! Och jag tror jag bloggar mer då faktiskt..idag har det verkligen inte hänt något kul över huvudtaget. Nada! Känner mig över social, visst jag pratar i telefon heeeela dagarna.. men det är ju främmande människor, jag behöver någon vän eller så! Bara prata en massa skit om allt! Men det blir det inget av fick jag precis reda på..så jag får åka hem i min ensamhet och städa lägenheten.. kul.. aja that´s life! Musiken får väl hålla mig sällskap medan jag städar och sen kommer ju älsklingen hem!
  gör det här roligare..

Meningslös tisdag..

I morse när jag vaknade klädde jag på mig och skulle gå ut genom dörren..lite halvstressad för att hinna med bussen..tittar en sista gång i spegeln och ser att min t-shirt är smutsig..*panik* springer in igen till sovrummet, byter t-shirt och springer till bussen..tittar av en slump ner på den nya t-shirten och ser ketchup fläckar!! Så jag fick gå hem igen och byta en gång till..så jag missade bussen.. så himla typiskt!! Bra start på dagen!! *NOT!*
Men jag hann iaf med en snabb träff med Elin innan det var dags att börja jobba =)

Annars går mina tankar till fredag..då jag ska ha mitt kalas.. allt som måste fixas! Mitt problem just nu är att vi måste hitta ett partytält, då vi blir ca 20 personer och det får inte plats i våran lägenhet..iaf inte för att äta kräftor.. typiskt att vårat gick sönder.. och det känns dumt att behöva köpa ett nytt för en kväll.. men men vi får se hur det blir..
Sen blir jag så trött på folk som inte kan svara om dom kommer..jag vill inte ha någon överraskning på fredag då det ska dukas och bakas tårtor!

Helgen, ett minne blott..

Helgen är nu över.. igen.. det går så fort.. jag har inte hunnit blogga så det blir en uppdate nu istället!
I fredags mötte jag först upp Erica & hennes lilla Elvira..vi båda skulle hem till Isa men vi gick och åt före. Vi satt ute på Panini..pratade & hade jätte mysigt! Sen gick vi hem till Isa & tjejfesten drog igång..vi var 15 tjejer och det pratades i alla hörn..många goa skratt och ett minne har satt sig i hjärnan =) Hon hade fixat & donat det jätte fint! Frukter på fat och muffins med grädde prydde matbordet.. sen samlades vi alla framför spegeln och sminkade det sista för att sen gå ut genom dörren med BJ som ny destination.. Vi dansade och hade jätte kul, även Mati och grabbarna kom dit så det var mysigt..jag tog taxi hem halv två då jag skulle vara barnvakt på lördagen.. Men kvällen var lyckad..dock tappades min kamera i dansgolvet och är helt paj..så det var mindre kul då jag fyller år på fredag..måste hitta någon som kan låna ut sin så länge..kan inte leva utan kamera!!
Så bilderna kommer så fort jag hittar en grej till minneskortet så jag kan föra över bilderna utan kamera.. *Arrgh!!*

Elias kom runt 10 i lördags! Jätte mycket mys! Vi packade oss ut genom dörren för att kolla på när Mati hade fotbollsmatch i stenhagen..solen sken & det var jätte varmt..jag och Elias spelade också fotboll på sidan av planen.. väl hemma igen somnade han som en stock så jag fick väcka honom vid fem tiden..annars skulle inte han kunna somna för natten igen.. så vi gick iväg till gottsunda centrum och handlade mat till middagen.. sen grillade vi och rensade rabatten =) sen var det dags för sängen.. Elias vakande runt halv åtta..*dså var jag en liten tröttis*  men det gick bra..vi tittade på tv en stund..sen gick vi ut och spelade fotboll.. Putte & Sandra kom och hämtade honom 11 =( jag vill ha honom kvar.. han är så go & glad!

Jag & Mati åkte sen iväg till öb och handalde lite till min fest jag ska ha på fredag! Sen hamnade jag i soffan och kollade på Happy Feet!

Nu är det snart dags för tjejkväll!

Idag är det tjejkväll hemma hos Isa! Det ska bli så kul och jag har verkligen längtat..och vi blir typ 15 tjejer!! Tänk er ljudnivån, jag borde ha tagit med mig hörselskydd hihi! Men det ska bli så mysigt bara sitta och prata/tjattra & dricka vin (cider för dom som inte dricker vin =jag) för att sen ta oss vidare ner på stan och dansa! Så om en tio minuter när växeln stänger ska jag börja fixa i ordning mig, och Erica kommer ner lite tidigare, så vi ska gå och äta innan tänkte vi =)

Är så nyfiken på vad Isa har hittat på för tokigheter..vi fick svara på 3 kluriga frågor & alla skulle ta med sig en personlig sak..hmm... förtsättning följer i morgon!
Ha en underbar fredag & helg om vi inte hörs!


Det är FREDAG!

Vaknade i morse och kände mig glad! Inte trött & dyster över att det är morgon, utan pigg & glad! *Jätte skönt!* Vilket är lite konstigt då Jenny & Miran gick hem strax efter 24 igår kväll eller rättare sagt natt.. *Men det var mysigt att dom
kom förbi! Så det gjorde inget att det blev så sent*

Nu har vi precis kommit in från solen, dom här dagarna har man kastat i sig maten för att springa ut i solen..och idag var verkligen inget undantag..känns lite tråkigt att behöva gå in igen och jobba, men vad ska man göra? Tydligen ska helgen vara lika fin & varm så jag ska sola i helgen..behöver bättre på tunisien brännan så den håller sig kvar tills vi åker igen i november! Annars i helgen ska jag vara barnvakt åt min underbara brorson på lördag, han kanske tom sover kvar för första gången =) Så det kommer bli spännande!
Dessutom har Mati fotbollsmatch så jag kanske åker med och tittar på (det är nog på tiden..oops) Sen ska det planeras & handlas inför min födelsedagsfest/kräftskiva som är nästa fredag!!
Vi hade så kul förra året då jag hade samma grej..slå ihop födelsedag med kräftskiva, så det blir en favorit i repris..bara att man blir ett år äldre..tyvärr..

 


Hur gullig var inte den här!

Fick ett tips om att läsa den här..måste bara dela med mig!



 Måste skriva vad dom säger för man ser inte i bloggen;
Gröna gubben; Ska vi ligga sked? Du kan ligga efter mig.
Rödhåriga; Jag kan inte sova då.
Gröna gubben; Men jag fryser! Är det så mycket begärt?
Rödhåriga; Nä såklart inte Plutten! Varför sa du inte det direkt?
Gröna gubben; Trodde inte att det skulle behövas!
Rödhåriga; Men du är ju jätte varm! Jag tyckte du sa att du frös?
Gröna gubben; Det gjorde jag också..  .. I HJÄRTAT!
Lånad från Metro

Torsdagstrött

Idag är jag trött mina vänner..torsdagstrött.. igår var jag ju på spinning =) och med tunga ben gick jag till bussen.. väl hemma blev det matlagning på högsta nivån..korv & potatismos..Mmm så spännande, men jag orkade verkligen inte krångla till det. Sen la jag mig på soffan *skönt!* , Mati skulle åka i väg till en vän så jag var själv hemma..
Då passade jag på! Dammsugaren åkte fram ur förrådet, och jag hämtade skurhinken ur rabátten (fråga mig inte varför den låg där, för det har jag ingen aning om!) Så nu är golven också rena =)
Sen blev det soffan igen..haha..jag var slut som människa! Så när Mati kom hem kröp vi ner i sängen och
jag slocknade direkt!

Efter jobbet idag ska jag träffa Elin & Jenny, jätte mycket mys!
Vad ska ni göra idag?


Snart är jag fri för idag =)

Snart..klocka gå lite fortare tack så jag får springa iväg på Spinning! *Längtar så det kryper i benen!*
Sen ska jag bara hem, laga mat & idag ska dammsugaren fram..inget filmlockade idag älskling!

Nej nu måste jag diska min kopp!

Det värsta tänkbara!

Igår ringde min storebror och berättade att Sandras (hans fru)  lillebror har varit med i en bilolycka & voltat ner diket! Mitt hjärta höll på att stanna.. Det värsta tänkbara har hänt.. Mina tankar snurrade så fort när jag pratade med honom, hur mår han? Lever han? Var han ensam? Hur gick det till? Frågorna var många och svaren var få.. Sandra satt då och väntade på akuten, han hade fortfarande inte kommit in.. dom behövde klippa upp bilen för att få ut honom.. Det var två till i bilen, han som körde & han som satt i passagerar sätet..Sandras lillebror satt bakom han som körde.. Han på passargerar sidan hade tagit sig ut genom fönstret & ringt 112. Timmarna gick och Putte ringde mig igen för att berätta hur det låg till, han på passagerar sidan hade brutit handleden, sandras lillebror hade en fraktur i nacken & knät & det dom har hört om han som körde (fortfarande lite oklart) är att han har fått en fraktur i ryggen..
dom vet inte om han kommer att kunna gå igen..
(Jag kan ha uppfattat fel, så det kan hända att vissa uppgifter är felaktiga)
Läkarna hade sagt att dom hade änglavakt, så tack till den ängeln som vakade över pojkarna igår!

Så mina tankar igår gick till alla som är inblandade i olyckan, och insåg vikten med att ta det försiktigt i trafiken! Ävänd bilbälte, kör enligt hastighetsbegränsningarna dom är där för en orsak..Och använd förståndet!
Ta hand om er därute!


(Som det såg ut på dom andra bilderna så är det här sista personen som var i bilen, vilket är Sandras lillebror..)





Tisdagsmys med Elin!

idag har det gått segt..kanske för att jag vill inget hellre än att klockan ska slå 17.00! Ska fikamysa med Elin =) Därför står klockan still..antar jag.. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, som man brukar säga!

Igår när jag kom hem lagade jag mat, vi städade undan lite och jag skulle dammsuga & moppa golven men älsklingen lockade mig till soffan med en film *Myspys!* Vi tittade på Superhjältarna =) Den var helt okej..skrattade lite men inte så jag hoppade ur brallan direkt.. Men det var skönt att ta det lite lungt..

Snart dags för Spinning!

Åhh vad skönt, äntligen är det dags för spinning igen =) som jag har längtat! Jag har inte tränat på 4 veckor, fyra hela veckor..det är mycket! Jag tränade ju 3-4 gånger i veckan & har gjort det sen i september..(med ett uppehåll i december då jag opererade knät) så nu är det dags att komma igång igen. Däremot kommer jag inte träna lika mycket, först pga att älsklingen nu bor hemma hos oss igen, sen för att bröllopsklännings stressen över att ta mig ner iden är avklart!
Men det som har försvunnit ska hålla sig borta, så jag kommer fortsätta =)

Äntligen är arbetsdagen över..dock har den gått så fort! Från ena titten på klockan till den andra hade det gått en timme, minst..och så var det inte förra veckan! Så nu börjar folk komma tillbaka efter semestern, vi hade nästan 200 samtal idag *jippi*

Nä nu ska jag diska min kopp & stänga ner butiken för idag!

Lady Gaga & Gröna Lund!

Igår ringde en vän på morgonen och undrade om vi inte skulle dra till Grönan, självklart tänkte vi! Så efter att vi hade varit hemma hos Mati´s föräldrar åkte vi mot stockholm med destination Gröna Lund. Vi var framme runt 17-17.30, och vi mötte upp ett par andra vänner som redan var där =) Lady Gaga skulle uppträda senare på kvällen och det märktes, hjälp vad med människor det var! Vi stod mer i kö än vad vi hann åka..nästan varje attraktion hade en kötid på ungefär 30-50 min! Men kul hade vi, man blir som barn på nytt när man är där..springer runt och undrar vad man ska åka näst *ler* Men så mysigt det är! Rymma undan från vardagen och bara ha kul & skratta.











Lady Gaga började uppträda kl 20 och nästan alla hade samlats runt scenen..vi kom lite efter 20 så vi stod längst bak i ena hörnet, så inte ett smack..men jag fick sitta på Mati´s rygg i mellanåt så jag fick se lite iaf =P Men o andra sidan är inte jag ett fan direkt, tycker endast om en av hennes låtar, Paparatzzi så det gjorde inte så mycket.. Mina tankar under hennes konsert var att hon hade ett lite för vågat uppträdande..det fanns hundratals barn i publiken, men det tog hon inte direkt någon hänsyn till..utan hon fortsatte att visa typ hela hennes kropp, hon hade på sig någon dräkt så det såg ut som om hon inte hade några kläder på sig & gjorde sexställningar på en pianostol.. Visst det är hennes show och så, men någon form av respekt kan man väl ha? Eller? Hennes uppträdande var för killar only, tycker jag. Men det är ju hennes knasiga kläder som gjort hennes så känd..











Men vi hade iaf en underbar dag och vi var hemma på tok försent, så jag är en riktig tröttmössa idag!

Storebrors Bröllop!

Vi mötte upp Patrik & Sandra i Sigtuna runt 13.45, då vi skulle fotografera dom innan vigseln började 14.30. Så vi gick ner mot vattnet och hittade en mysig brygga som blev perfekt! Så fint & dom var så fina!! Vi tog så många bilder vi bara kunde och sen gick vi upp mot rådhuset. Och där väntade dom närmsta släktingarna, så vi gick in och vigseln började.. Tog kanske 5 minuter sen var dom gifta!! (Lite skillnad mot våran som tog 45 minuter, men det var så mysigt!)
Jag fick agera som bröllopsfotograf där med så jag knäppte hejvilt!
Sen åkte vi alla hem till Mamma & Pappa i björklige där det dukades upp för middag, och vilken middag det var! Det fanns pajer, smörgåstårtor, potatissallad & skinka, sallader..sen skulle man få i sig tårta, mina billar, muffins & det fanns även mockarutor..rullade nästan hem =)
















Vilken skillnad på lockarna =) Första bilden var innan vi åkte, och andra bilden nedan är när vi kom hem..dags för ett nytt hårspray tror jag!


Snart dags att åka =)

Idag gifter sig min storebror! Så jag har spenderat hela morgonen framför spegeln, nu ska jag bara få upp maken min ur sängen..hmm..
Så jag måste skynda mig lite..jag berättar allt när vi kommit hem!
Här kommer en smygbild på mig;


Puss & Kram!

RSS 2.0