Det finns en riktig Tarzan =)

Läste på Aftonbladet och såg mannen som kallas apmannen =) Så jag kikade in och såg videon,
och jag kan säga vilken Apa!
Han verkligen klättrar på väggarna med sina spagetti armar & barfota.. hänger upp&ner med bara fötterna..
Hur kommer man på att göra något sådant, om han nu skulle ramla kan han ju dö..det är ju verkligen livsfarligt!
Men det ska ju finnas människor till allt & sådana som är villiga att pröva allt också =)

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5583653.ab

Torsdag..eller nej vänta det är Fredag!

När jag vaknade imorse var jag helt säker på att det bara var torsdag..men i samma sekund kom jag på att det är FREDAG idag! Gissa om jag blev glad! Hoppade en hel dag bara på en sekund.. Så jag hade
ett leende på läpparna när jag gick till bussen!
Väl på jobbet kände jag hur leendet började tyna bort..det är så tråkigt att jobba under sommaren..det ringer ingen!  Och mitt jobb går ju ut på att svara i telefon, så om ingen ringer..har jag inget jobb att göra..! Dock tror jag vi kanske slår rekord idag för hela veckan..tror vi kan komma över 100 samtal idag! =)
Så jag har läst lite i min bok idag, den verkar helt okej! Fast jag har ju inte kommit så långt än..så vi får se,
i will keep you posted!

Nu är bara den stora frågan, vad händer ikväll? Känner att jag vill hitta på något..samla ihop lite vänner på en grill kanske..bara sitta & prata in på småtimmarna..det skulle vara mysigt..
Vi får se..måste ju prata med mannen också =)
Vad ska ni hitta på?

Dags för sängen..

Det har varit en mysig dag idag =) Efter jobbet träffade jag upp Jenny, vi gick upp på Gina Tricot för ett sista försök att hitta en klänning tills på lördag..och vet ni va.. Jenny hittade en klänning åt mig! Hon såg en jätte fin klänning och visade den för mig.. Det som chockade mig var att Jenny hittade klänningen..Om jag ska försöka förklara jenny för er så säger jag bara myspys.. Jenny klär sig bekväma kläder, och skulle aldrig sätta på sig en klänning frivilligt =) But I love her!
Här är klänningen!





När vi kom hem började jag med maten, Mati åkte iväg för att spela fotboll.. Det var så roligt, för jag visste självklart inte vad jag skulle laga och kokboken låg på köksbordet. Så precis innan Mati åkte slog han upp en sida i kokboken och sa "det här ska du laga" & det var köttfärslimpa =) Mammas är såå god och jag har aldrig gjort det själv.. men jag gav mig på utmaningen! Och den blev helt perfekt och Mati älskade den!

Nu ska jag krypa ner i sängen..baby ligger redan där!


 
Sov gott!

God morgon!

Känner mig ganska pigg idag..men det kommer väl att ändras iom att vi inte har något att göra på jobbet, bara sitta och göra ingenting.. Men jag tog med mig en bok till jobbet som jag tänkte börja läsa.. Snabba cash.. Alla som har läst den säger att den är såå bra & måste läsas, så jag tänkte ge den en chans.

Efter jobbet ska jag träffa Jenny på en fika! Massa Mys! Längtar redan, det ska bli söknt att bara sitta och prata, skratta endel & bara vara..
Nä nu ska jag återgå till att terrorisera en jobbkollega som inte vill svara när jag ringer, men jag behöver hans hjälp så jag kommer att ringa tills han svarar =) dessutom ska jag dyka ner i min bok!

See you later!

Nå vad tycks?





Visst ser dom goda ut! Och enligt baby så var dom helt dunder =)
Jag ska baka en sats till i morgon eller på fredag, då ska jag även baka mina berömda muffins!
Nu ska jag diska undan & hoppa i säng tror jag, är helt slut

Sov gott!

Bullbakning =)

Arbetsdagen tog slut, finally! Jag sprang på stan ett tag för att hitta en klänning tills på lördag, men nada..inte en klänning som jag tyckte om..så himla typiskt. När man inte letar hittar man massor med snyggt, men när man behöver något hittar man INGEN! *Suck*
Hann även springa in på hemköp och handla ingredienser till mitt bullbak innan Mati hämtade upp mig. Vi kom hem och han vände nästan i dörren för han skulle på fotbollsträning halv sju. Så jag lagade middag och nu håller jag på att baka bullar! *Mums* Dock är dom till Brorsans bröllops fest.. Men jag ska baka några extra så att baby får några ikväll =) Vem skulle inte vilja ha mig som hemmafru =P fixar middag & baka bullar till efterrätt!
Lovar att visa resultatet när dom är klara!


Står klockan still?

Den här dagen känns oändlig..är det bara jag som tycker det? Tittar på klockan och den har inte rört sig något sen jag tittade sist.. det blir så mycket jobbigare då vi inte har några samtal.. vi brukar ligga runt 350-400 och nu ligger vi runt 100-150! Nästan en fjärde dels mindre samtal.. man sitter i stort sett bara av tiden! *Pain!*
Längtar så tillbaka till Tunisien.. där hade man inga bekymmer..bara solen, värmen, havet, poolen & maten..Varför gick tiden så fort därnere?! Tur att vi ska åka iväg i november igen! Då packar vi väskorna och drar till Thailand i 2 veckor! Skönt så skönt! Och det är endast 3 hela jobb månader och vi åker den 24 november..min storebror med familj åker med oss, det ska bli så kul..jag ska leka så mycket med min brorson att han kommer tröttna på mig =)

Ett av mina största bekymmer just nu är vad jag ska ha på mig på storebros bröllop nu på lördag! Jag har verkligen ingen som helst idé..tittat runt lite på stan men hittar inget snyggt..i mina garderob finns massor med kläder men allt är använt så många gånger att dom känns tråkiga..men jag vet att det kommer sluta med någon gammal trasa längst ner i lådan.. *vill ha något nytt*

Varför ska det vara så svårt?

Jag verkligen hatar att laga mat..eller inte att laga maten men jag vet aldrig vad jag ska laga för middag! Känner att det blir samma mat helatiden..typ makaroner & köttbullar! Hur kul är det? Jag har verkligen ingen fantasi vad gäller mat! Och det är så tråkigt för jag tycker om att laga mat..speciellt nu när jag lagar för två!
Vad brukar ni äta? Lämna gärna några tips, då jag verkligen behöver hjälp!
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen som börjat på 3:an
So long!

Vårat Bröllop i ord & bilder

Fredagen den 10 juli bestod av stress..allt skulle fixas & bli klart, lokalen med alla dess saker (musikanläggning, bord skulle upp & dukas elegant, förbereda buffébordet, baren & köket får inte glömmas), maten skulle hämtas och köras till lokalen..Tack och lov hade vi många vänner som hjälpte till! Sen packades jag och alla mina saker in i bilen då jag skulle sova hemma hos Elin natten innan the big day! Vi hade så mysigt & klockan blev några timmar för mycket!
Klockan ringde med tuppen, fy så trött jag var! Tur att en dusch piggar upp som den gör! Vi åt frukost i lugn och ro innan allt skulle börjas fixas! Jennie (min sminkös & hår fixare) & stora syster Erica ( en av mina tärnor) kom runt 8. Då mina vänner var det bara att börja..håret skulle lockas och sättas upp, jag skulle sminkas & bli vacker..försöka få i oss lunch & desutom skulle jag kläs på också! Mati kom hem till Elin runt 12 då vi skulle fotograferas på hennes bakgård. Undertiden fixade mina tärnor iordning sig, för halv 2 skulle dom & Mati´s bestmans fotas både med oss och utan!

Sen var det dags att bege sig till kyrkan! Och jag kan säga att då var jag nervös!! Det bara vände sig i magen och jag mådde så illa! Väl inne i kyrkan, väntan tills klockan skulle bli 3 var olidlig! Jag ville bara gå ner och säga JA för att kunna gå ut och slappna av! Men nej nej..när klockan blev 14.55 gick vi ner och mötte upp Pappa, stackarn han var så nervös att han skakade! Musiken började, Mati väntade framme vi altaret..jag ville bara springa fram! Men pappa & jag gick så lungt..och vägen fram var så lång (bokstavligt talat, högaltaret i domkyrkan man behöver gå ca 100 meter) Och dum som jag är, tittar jag på mamma som stor grinar, då kom mina första tårar..Mati kom fram och mötte mig och pappa som lämnade över mig! När vi skulle säga våra löften till varandra kom tårarna igen! Jag kände bara Jag älskar dig så!! Vi fick även solosång av Paulina, *du sjöng som en ängel! Tack!* Cermonin tog ca 45 min och äntligen fick vi gå ut som man & hustru! Vi välkomnades med en massa ris och glada skratt, kramarna tog aldrig slut! Tänk att vi hade ca 130 gäster och alla ville kramas! Mamma fick självklart den första kramen! Efter alla kramar och när alla hade tagit sina bilder åkte vi iväg med en mini cooper limo, vi åkte runt lite på stan..sen stannade han vid en kiosk där vi köpte läsk =) haha! Jag behövde verkligen den sockerkicken! En av våra toastmasters ringde och sa att vi kunde komma nu, så vi åkte dit och välkomnades med en stor skål av alla gäster! Sen var det dags för middag, och jag vill bara säga TACK till mina underbara svärföräldrar som lagade all mat! Det blev verkligen en succé bland alla gäster! Och under maten hölls en del tal, bland annat min underbara pappa, min lillebror, Mati´s storebror & hans fru, och en massa vänner & släkt! Tack för alla dom fina orden! Även jag hade en överraskning till Mati hihi! Jag höll också ett tal till honom & jag avslutade med en låt vars text beskriver exakt hur jag känner för honom!
http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA
Sen var det dags för tårta & därefter dansade mina svärföräldrar Tango för oss! Efter det var det vår tur att ta en sväng om på dansgolvet, och det blev självklart till våran låt, Because i love you med Stevie B
Sen drog den oförglömliga festen igång, skorna åkte av och vi dansade till morgonkvisten!

Vi vill Tacka alla som gjorde våran dag den bästa vi vårat liv!
Här kommer även bilder!




























Mina underbara tärnor!








Hela gänget!












Mamma & Pappa!


Våran bil




The cake! *Mums*



''








Här slutade våran underbara dag!

Det blev ett antal hundra bilder från dagen, och jag har lagt upp väldigt många såg jag..hoppas ni orkade se alla!





Nu är vardagen tillbaka..på gott & ont..

Nu är jag tillbaka! Dock innebär det att jag är åter på jobbet..min semester är över & har gått för fort!
Men nu är jag gift och lite utvilad efter all stress dom ett bröllop innebär! Jag tyckte verkligen att vi började planera tidigt, men tydligen inte tidigt nog. Veckan innan bröllopet var hemsk, trodde rent ut sagt att jag skulle få ett utbrott (fick några mindre..stackars älskling!) Men samtidigt nu när det är över så känner jag mig tom..svårt att förklara men dom senaste månaderna har mina tankar varit på bröllopet, och nu är jag gift.. obeskrivlig känsla! Ska försöka berätta allt och
jag ska börja med möhippan!

Lördagen den 4 juli var dagen dom kom inrusandes genom ytterdörren..jag låg på soffan & pratade i telefon =) Så jag fick avsluta samtalet med min faster och medans klädde dom av mig! Jag fick faktiskt på mig fina kläder, tro det eller ej! Dessutom som lite utsmyckning fick jag på mig en neongul/grön slöja, tiara & en skylt där det stod "kär & galen!"
Vi hoppade in i bilen och åkte ner på stan, där mötte vi upp dom andra tjejerna & jag fick börja min vandring på stan! Mitt första uppdrag bestod av en ledtråd som skulle leda mig till en butik i uppsala, om jag hade gått rätt fick jag en ny ledtråd av dom..hihi jag gick rätt till alla 5 butiker! När jag samlat ihop alla ledtrådar var det bokstäver på baksidan som skulle bli ett ord.. smart som jag är kom jag på "Nilen" men dit skulle vi inte åka..utan det var Linne (linné trädgården) men vi hamnade på bryggan istället! *Myspys* med olika fruktsallader, champange & jordgubbar =) Men det visade sig att min statsvandring inte var över..jag fick en sax..hmm.. vad ska jag göra med den?!? Jo jag skulle samla boxershorts lappar! Hahaha! Så det var bara att börja! 10 skulle jag få ihop, och så klart lyckades jag med det också =P
Sen mina vänner, gick vi från stora torget och jag ser uppsala danscenters lokal! Mina tankar snurrade kan jag säga då Mati´s kusin jobbar där!! Jag hoppades så att han inte jobbade den dagen..men sådan tur ska man väl inte ha..utan han skulle dessutom hålla i lektionen!! *så pinsamt!* Så jag tänkte okej, nu ska vi dansa Salsa..men nej..utan dirty dancing!
Ojojoj vad kul vi hade! Men som vi kom överrens tjejer, what happens on the dansfloor, stay´s on the dansfloor!

Därefter gick vi hem till Isa och tog det lugnt ett tag, fixade i ordning oss..jag blev sminkad & fick håret fixat! Tack Isa! Sen gick vi hem till Elin och åt god mat! Sen började festen! Vi sjöng singstar, dansade och hade allsång på balkongen innan vi drog vidare till Flustret! Jag hade så himla kul! Klar en av dom bästa dagarna i mitt liv, tack alla mina underbara tjejer som fixat & donat!
 Här kommer en massa bilder, några bjuder jag på..

 

 

  

 

 

 


 

 

 

 

Tack för en underbar kväll med många minnen!



 


En liten uppdatering från Tunisien

Vi har det så bra man kan ha! Tunisien är ett underbart land, och här där vi bor är det helt perfekt! Hotel Kanta heter det hotellet vi bor på, och ligger i den lyxiga delen av sousse. Här finns bara 4 stjärniga hotell och alla belägna med gång avstånd till stranden! Vi har dessutom frukost & middag inkluderat, så kan det bli bättre? Vi kan välja mellan 2 st pooler & båda har sol hela dagen =) Hotellet är så fint, trevlig personal & maten är helt underbar!

Vi har varit ner till stranden, dock endast en gång hittills men vi ska dit imorgon igen..det var finare än vad jag trodde..kanske inte typ bali fint, men inte långt ifrån.. Sanden är mjuk & vit, vattnet är blått och halm parasoll =) Rena drömmen!

Vi har varit på en "utflykt" som var att åka fyrhjuling uppe i bergen "som dom kallade det, jag skulle nog mer säga en väldigt lång & hög kulle, eller nått"! Men det var helt fantastiskt kul =) Man fick se en heldel av hur lokalbefolkningen bor, dromedarer och på toppen var det en utsikt som heter duga! Det var en upplevelse i säg. 
Det finns så många olika utflykter man kan göra, men eftersom vi bara är här en vecka så hinner man inte..vissa utflykter varar i 2-3 dagar..och det fungerar inte.. Så det får vänta tills i kommer tillbaka, för det kommer vi självklart! 
Det enda jag saknar är shoppingen..den är väldigt dårlig här..det kanske är vi som inte har hittat guldgruvan men..nej utbudet är katastrof! Även innen i sousse..märkligt!

Nää nu är klockan mycket, och vi ska upp tidigt för att dra till havet =P 
Varma kramar! 

Framme i Tunisien =)

Planet lämnade arlanda vi 21.20 igår kväll, fy sjutton vad skönt! Som jag har längat efter sol & bad hela dagarna!!! Men först krävs en fylgning..och jag hatar starten & landningen..verkligen, jag är jätte skraj..men starten gick bra, dock inte landningen..han behöver nog öva på det tror jag..Flygningen tog ca 4 timmar, så vi landade runt 01.10 svensktid..nu ligger vi en timme bakom er där hemma. Sen när vi skulle åka med bussen till hotellet var det någon som hade försvunnit..så vi fick sitta trötta, varma & uttråkade och bara vänta..säkerligen över en halvtimme.. dessutom när vi kom fram till staden vi bor i skulle vi stanna vi alla andra hotell först..vi fick hoppa av sist..pain då vi var så himla trötta..kl var 3 svensktid innan vi kom fram till hotellet.. Det blev hopp i säng direkt!

Idag har vi bara solat & badat! Hotellet har 2 stora pooler..vilken ska man välja?! =) Vi tog den med minst barn runt..haha ville ha lugn & ro! Nu ligger vi uppe på rummet med varsin dator och surfar..rolig bröllopsresa va?! Hihihi! Nej då, vi ligger och väntar på att middagsbuffén ska öppna! Hungriga!! Upptäckte precis att den öppnar om en halvtimma och måste duscha & snygga till oss lite =)

Vi ses!


Snart så åker vi!

Sitter och väntar på att vi ska få åka! Tiden går sjukt sakta..som tur är så har vi en till tid idag som jag längtar efter! Och det är att våran fotograf från bröllopet ska komma och lämna ca hälften av alla bilder hon tog!! *Väntar med spänning!* Dels för att vi vill ha dom men också så att jag kan dela med mig till er som sitter och väntar på bilderna!
Dom här dagarna efter bröllopet har varit någon form av mellanlandning, nu har man bara gått och väntat på resan..vi har inte gjort något speciellt.. fast igår var vi och spelade kubb med några vänner..killarna mot tjejerna =) Bäst av tre..förlorarna skulle springa lite mer än 400 meter, och det togs på största allvar..killarna vann första, sen vann vi andra..och tredje avgörande blev spännande..men killarna vann tillslut och vi fick springa.. trodde det skulle vara jobbigare, men det var fortfarande jobbigt!! Hade hellre vunnit sista matchen.. Jag kom in tvåsa!!! *skit stolt!*

Idag har gått åt till packning och inhandling av det sista vi behöver inför Tunisien =) Kommer nog inte kunna blogga därifrån, men ska försöka! Annars lovar jag att skärpa mig när vi kommit hem *skäms* men det har varit så mycket nu inför bröllopet att jag inte har hunnit.. men när jag kommit hem ska ni få läsa om mitt nya liv som fru Fernandez!
Och självklart ska ni få se bilder från resan också =)


Jag & Elin i stort sett klara, förutom klänningarna =)


Jag är nu GIFT!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat er, men den här veckan har varit galen!! Jag har knappt sovit, ätit på hela veckan.. Och igår hade jag min bästa dag någonsin, jag är nu gift med världens bästa kille! Jag hade ett leende på läpparna från att jag vaknade igår tills vi somnade igår natt, eller rättare sagt tills i morse när vi gick och lade oss =)
All stress, rid & planering och alla nervösa utbrott jag har haft (stackars älsklingen) var så värt det! Jag har aldrig varit så lycklig & stolt någonsin!
Jag sov hemma hos Elin, dels för att vi skulle ha fotografering på hennes bakgård men mest för att mysa med nagelfixning och annat tjejstuff.. Jennie & Erica kom kl 8 och vi började direkt med mitt hår & min sminkning (Tack Jennie för att du hjälpte mig att bli vacker för en dag, kännde mig som en prinsessa!) Mati kom kl 12 och då kom även Carro som skulle ta våra bröllopskort! (Ett jätte stort tack till dig också Carro, längtar så tills dom kommer!!) sen var det dags för Vigseln! Ojojoj vad känslosamt det var, tårarna rann (glädje tårar såklart =) Och Paulina sjöng så vackert, hon är grym på att sjunga! Vill dessutom säga tack till min underbara pappa som överlämnade mig till Mati, kunde inte ha en bättre pappa!  Sen var det dags för första kyssen som man & hustru =) Vi drog oss till bilen, och anlände till lokalen sen stund senare..alla stod och väntade på oss, hjälp vad med människor..130 st för att vara exakt! Sen gick vi in och åt god mat, tårta & alla tal..där blev det känsolsamt igen, många tårar! Alla sa så fina saker, och det kändes så konstigt..all fokus låg bara på oss! Konstig upplevelse! Tack till alla dem som höll tal, verkligen tack! Festen var helt galet kul!! Skorna åkte av och dansen drog igång!

Jag vill också tacka våra underbara toastmasters, mina tärnor & alla bestmans! Ni gjorde vår dag helt perfekt!!!!

Nu måste jag sova..det blev inte mycket sömn inatt och vi har städat lokalen idag, det tog 6 timmar! Men gårdagen var värd allt slit idag!






Jag lovar fler bilder när jag har fått dom! Ni ska även få se bilder från min möhippa =)
Just ja, vi drar till Tunisien på onsdag!! Vi hittade en resa i fredags! *Längtar*

Min möhippa!

Igår kom Elin, Jenny & Erica och hämtade mig..eller snarare typ kidnappade mig. Jag hade en så rolig dag & kväll/natt..jag mår som jag förtjänar idag..min huvudvärk har ÄNTLIGEN lagt sig..jag lovar att beskriva så mycket jag kan imorgon när jag har mer energi..dessutom ska ni får se lite bilder =) Men jag bjuder på en nu..



Nu ska jag och älsklingen titta på film..
Ses i morgon =)

Idag blir jag fin!

Idag är det äntligen fredag och  färgning & klippning står på schemat! Har längtat i 3 veckor nu då mitt hår är en enda katastrof! Sen vet jag verkligen inte vad vi ska hitta på, om vi ska åka och köpa alkoholen till festen eller om vi ska hitta på något annat..det återstår och se. Men det blir lungt iaf då jag inte vet vad morgondagen bjuder på =)

Igår åkte jag bara hem efter jobbet & städade, tvättade mm, skulle ha gått på spinning men det är så mycket som behövs fixas att det får vänta! Jag hoppas att jag hinner gå iaf måndag & tisdag nästa vecka..sen har jag semester!! Och då har jag bestämt mig för att hoppa spinningen under dom 2 veckorna..sen kör jag igång igen.. Däremot tar man väl kanske lång promenader om det är fint väder! Men jag ska verkligen koppla av & umgås med mina nära och kära!

Skulle ha gått på poolparty hos grannen men det regnar & är kallt så jag hoppar det, kanske går in och säger hej till alla innan dom drar vidare..will se!



Sova, vad är det?

Igår efter jobbet åkte vi och hämtade klänningen, dock var den inte färdig & det var typ 10 personer i hennes lilla butik..så jag beslöt mig för att ta hem den ändå..jag kan lägga upp underkjolen själv..det är ju ändå inget som kommer att synas! Så nu hänger den hemma och bara väntar till nästa lördag! Hittade även en sjal som jag ska köpa, hon har halva priset på allt & även halva rea priset på flera klänningar! Så sjalen kostar 250 kr nu istället för 750 kr! Så den kommer att följa med mig hem idag!
Sen åkte vi hem till hans föräldrar & gick igenom menyn & fick en bit mat..sen fick vi skynda oss hem för det är ett program jag följer kl 20, stora byggslaget! Jag tycker det är så roligt med bygg & inredningsprogram, följer om flesta! =) Sen gick jag över till grannen & pratade lite, hjälpte till att sätta i pumpen i hennes nya pool. Sen förstår ni mina vänner var jag tvungen att sy banden till tärnklänningarna! Jag kom inte i säng förren kl 00.15, så när klockan ringde i morse ville inte jag gå upp!! Det är ju så skönt att somna om igen.. men plikten kallar.. men efter idag är det bara 3 arbetsdagar kvar! Sen har jag SEMESTER! Ingen lång men däremot välbehövlig!


Det börjar ordna sig

Sorry att jag inte har bloggat, men jag har haft fullt upp! I måndags hade jag spinning efter jobbet & sen träffade jag upp Jenny en snabbis. Sen vidare hem och myste med min baby. Igår sprang jag till Affären som har min brudklänning, dom har lagt upp den så jag behövde prova en gång till för att se hur det blev! Hade hoppats på att få med mig den hem då Mati skulle hämta upp mig, den är lite otymplig för att ta den på bussen! Men nejdå, dom hade inte sytt upp underkjolen så jag kännde att jag kommer att snubbla på den, och det vore ju snyggt..here comes the bride..boom.. i don´t think so! Så jag hoppas jag får med mig den hem idag.. även om jag måste åka buss hem.. Mati åkte och hämtade ljudanläggningen medans jag höll på med klänningen sen kom han och plockade upp mig & vi åkte till Ikea. Vi behövde handla 26 "vinkaraffer", 2 pack ljus (100 st/packet) & 3 skålar. Jag var helt slut när jag kom hem.. Men jag agade ändå lite mat, dammsög lägenheten & tvättade dessutom 2 maskiner!! Sen däckade jag på soffan!


Vi köpte 13 rosa & 13 glasfärgade


Och 3 st skålar till buffén!

RSS 2.0