Nytt till Pyret!

I fredags hittade jag ÄNTLIGEN en neutral snuttefilt! Jag har letat å letat men antingen är den rosa eller blå.. jag ville ha en som inte hade någon kill eller tjej färg.. Kanske är lite löjlig men det är så jag tänker, det är svårt att se vad som ligger i barnvagnen och är barnet klädd i blått antar man direkt att det är en pojke.. Så jag väljer neutrala färger tills vi vet vad som gömmer sig därinne!



Filten kommer från Rackartyg


Pyret behövde en mössa som h*n kan ha på sjukhuset och vi har ju byxorna (dom vita jag visade tidigare) så vad passar bättre än mössan som hör till :) Dom kommer från H&M


Vilken tröttmössa!

Igår var jag helt slut.. eftersom jag inte fick någon vila i helgen tog det ut sin rätt, baby hämtade mig efter jobbet och så åkte vi snabbt till biltema för att köpa något till bilen.. kom hem lagade mat, tränade och höll baby sällskap när han fixade med bilen.. sen la jag mig på soffan och somnade halv nio! Så inte likt mig.. jag brukade vara en kvällsmänniska men nej nej nu är jag bara en tröttmössa!

Även om jag somnade så tidigt så känner jag mig inte utvilad idag.. men jag ska göra ett tappert försök till en liten shoppingtur efter jobbet :) Eller så går jag på lunchen.. oklart än!

Just ja, baby köpte det playstation 3 move igår.. tänk er nintendo wii fast till playstation :) Dessutom köpte han ett spel med en massa sporter! Dock somnade jag ifrån demostrationen men han verkade gilla det så..


Våran Söndag

kommer att spenderas hos mina svärföräldrar först, lunchmys och en massa prat
Sen ska vi åka och storhandla, orkar egentligen inte då jag är helt slut men det måste ju göras om vi ska ha mat på bordet.. Det är ju iaf skönt när det är gjort!

Nästa helg tänker jag inte göra något! Den här helgen har verkligen satt sina spår i kroppen..


                                                                         V 30+1



Ha en skön söndag!


Magbilder ♥

Har varit lite slarvig vad gäller magbilder.. här kommer några :)

V 28+5



V 29+3


Trött, trött & har väldigt ont!

Igår efter jobbet kom baby & hans mamma och hämtade mig, vi åkte först till Barnens hus för att köpa sängkläder med Nalle Puh på till pyret :) Vi köpte även ett nytt myggnät då det är inbyggt i våran vagn och jag tycket inte om det! Sen åkte vi till IKEA och shoppade loss till pyret! Nu är det inte mycket som saknas :)
Jag var helt slut när vi kom hem! Bilder kommer!

Denna lördag började inte bra, gick till affären för att handla lite till bakstöket som stod på schemat.. så funkar inte mitt kort! Jag visste ju att det fanns pengar då lönen kom igår, men kortet vägrade! Arg, bitter och trött gick jag hem igen..hämtade baby´s kort och gick tillbaka igen! Mina höfter var helt ömma när jag väl kom hem.. men vila kunde jag ju inte.. jag fick ställa mig och baka direkt! Bakade bullar och så gjorde jag en snickerskaka (baby hade beställt en). Sen plockade jag undan och dammsög, fast jag egentligen inte får för min barnmorska.. men det måste ju göras!
Putte & Sandra kom förbi på en fika och underbara Elias var lika speedad som vanligt

Sitter nu i soffan med världens molnande värk i magen som strålar ut i ryggen, vaknade även flera gånger av samma värk i natt.. hoppas det släpper snart!
Nu tänkte jag hoppa ner i sängen då både baby & katterna sover..


Fredag ♥

Underbart med fredag, fast vi kunde ju ha haft lite roligare väder.. hösten är verkligen här redan! Lite mysigt men ändå lite tråkigt, har blandade känslor..

Igår ringde dom från specialistmödravården angående mina provsvar (för min sjukdom) och dom var inte heller helt hundra! Så nu måste vi utreda varför jag har för höga värden trots medicinerna.. tar listan aldrig slut? Aja det är bara att bita ihop och hoppas att allt löser sig till det bästa.. Håll tummarna för att jag varken har gravid-diabetes eller havandeskapsförgiftning.. och att allt det här med min sjukdom fixar sig!

Moving on..
Helgen blir nog helt underbar ♥ Vi ska handla nästan allt som pyret behöver.. sängkläder & skydd till spjälsängen och en massa annat! Man vet ju aldring när den lille/lilla tittar ut! Så vi tänkte handla klart allt så snart som möjligt.. Dessutom ska jag baka & vi får besök av min bror med familj och så ska vi träffa baby´s familj.. Så mys på hög nivå blir det!


Tankedagar..

I måndags när vi var hos barnmorskan var det något som gjorde henne misstäksam & fundersam.. ett av mina prover var inte som det skulle vara, eller rättare sagt hon hittade 2 saker i ett prov som inte ska vara där.. Det pratades om graviditetsdiabets.. även havandeskapsförgiftning.. Vi ska kolla upp det igen nästa gång jag ska dit! Men mitt huvud bara snurrar och snurrar.. Kan inte jag också få ha en sån här underbar graviditet som alla andra har? Jag har kanske haft 5-6 veckor som jag mått bra av 30 veckor! Just nu känner jag bara, KOM UT NU! Jag kan ta hand om dig här ute mycket bättre än om du är kvar inne i mörkret..jag vill inte att du ska må dåligt för att min kropp bara ger upp.. Älskar ju dig så mitt hjärta!

Dessutom måste dom kolla mina levervärden då jag har en fruktansvärd klåda på kroppen.. vore ju fantastiskt om det är fel på det också.. SUCK!

Nää dessa dagar har varit jobbiga, jag vill ha ett svar! Varför är mina prover som dom är?


Tråk helg..

Vilken tråkig helg..jag har inte gjort något.. jo städade badrummet och tvättade en maskin..kul kul! Baby jobbade både lördag & söndag.. Nää ser redan fram emot nästa helg då han är ledig och vi ska inhandla dom sista bebisgrejerna! *Längtar!*

Idag ska jag äntligen träffa Elin ♥ Fikamys efter jobbet! Dessutom ska vi till Barnmorskan idag, ta blodprover och så blir det en barnmorskekontroll :) Hoppas pyret sköter sig därinne för h*n tycker inte om när någon kommer och trycker på magen.. spark spark! Hihi gullhjärtat!


Mysigt med fredag ♥

Eller nja.. Baby har fotbollsmatch och blir borta hela kvällen! Mindre kul, så jag kanske ska pyssla lite hemma då eftersom det inte blir mys i soffan. Måste göra plats för pyrets alla kläder och så.. boa in oss lite :)
Skulle verkligen behöva köpa en till byrå men det finns 2 problem, först vet jag inte vart den skulle få plats och för det andra så finns inte den färgen kvar på ikea! Behöver såå en större lägenhet, hoppas det dyker upp någon snarast för vi har det trångt redan nu så frågan är hur det blir när pyret kommer! Det ska ju in spjälsäng, skötbord och allt där till! Puuh! ♥ Men finns det hjärterum finns det stjärterum! ♥

Vad ska ni hitta på denna ljuvliga fredag?


Don´t do that again!

Pyret skrämde livet ur oss igår kväll.. det hela började med att jag hade ont i underlivet, det tryckte något så fruktansvärt neråt.. sen kom även molnandevärk i ryggen och jag hade någon sammandragning! Ringde min mamma som rådde mig att ringa förlossningen bara för att höra med dom..
Pratade med en jätte trevlig barnmorska som sa att vi skulle komma upp! Mitt hjärta stannade.. det är inte dags nu..vi har 11 veckor kvar!

När vi kom upp dit fick jag sånna här dosor på magen för att höra pyrets hjärtljud och för att kolla om jag hade några fler sammandragningar.. då pyret rörde sig helatiden fick baby sitta och trycka ner ena dosan och följa efter pyret.. i 20 minuter fick vi höra pyrets hjärtljud och tack & lov så kom det inga fler sammandragningar.. Efter det skulle dom undersöka om livmodertappen hade sjunkit ner..det mina vänner var nog det värsta jag har varit med om hittills! Fy sjutton vad ont det gjorde! Iallafall det hade den inte så vi fick åka hem igen..
Jag var så rädd att pyret skulle titta ut då.. Paniken flödade, men en sak jag tar med mig är hur fantastisk man jag har ♥ Han var så lugn och verkligen där för mig!

V 29 ♥

Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

 Bild kommer senare :)


Vem är du?

Jag kan inte sluta att tänka på vem det är som sparkar och slår mig därinne hela dagarna.. jag är så nyfiken och jag längtar så efter att få hålla om dig, puss på dig..bara att få titta på dig kommer att göra mig så lycklig ♥
Ditt första leende, ditt första skratt.. dina första ord.. det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig redan, och tänk egentligen..att man kan älska någon så mycket, någon man inte har träffat.. bara känt..

Nu är det bara 11 veckor kvar..sen får vi äntligen träffa dig ♥


Paradise Hotell Danmark

Jag är helt fast.. hela serien ligger på tv6 hemsida! Jag är på avsnitt 26 av 64 så det finns många smaskiga kvar :)
Ni som aldrig har sett, här kommer en beskrivning;
Paradise Hotel är ett program där unga singlar tävlar om vem som kan stanna kvar längst. Men förutsättningen för att få stanna är att de hittar en rumskamrat av det motsatta könet. Den som inte lyckas har en vecka på sig att övertyga någon annan deltagare att välja just honom eller henne. Varje vecka, efter parceremonin, får en eller flera deltagare lämna hotellet och nya individer får chansen att komma till Paradiset. Hela tiden ändras förutsättningarna för deltagarna och överraskningarna är många. Det är upp till var och en att bestämma hur långt man är beredd att gå för att stanna.

Jag har sett ett antal säsonger, både svenska, norska & danska.. så roligt och underhållande!
Gå in och kika!



Äntligen fredag ♥

Ännu en vecka har gått vilket betyder en vecka mindre till 3 december ♥ Helgen kommer att spenderas med en massa mys & kalas, ikväll fyller nämligen babys borsdotter 2 år! Grattis gullunge! Annars har vi inte planerat så mycket mer förutom ett möte på söndag.. vi kommer nog bara att ta det lungt, kanske titta på någon film eller så.. Jag har så ont i mina höfter att jag kan inte göra så mycket annat än att ligga & mysa på soffan..  :)

Vad ska ni hitta på denna underbara fredag?

Kungarna av Tylösand..

Helt seriöst.. vi tittade på första avsnittet igår och både jag & baby bara tittade på varandra och skakade på huvudena.. Hur kan man skunka så lågt i tv? Är man så kändiskåt att man gör vad som helst?

Jag kommer då inte titta på det igen..


Nytt i Pyrets byrå

Jag gick igenom pyrets kläder härom dagen för att kolla vad h*n har och behöver.. Insåg att vi har inget i storlek 50, någon body och ett par byxor som inte ens matchar.. så jag fick gå och shoppa :)





Båda är köpta på H&M


Pojke eller flicka?

Tankarna snurrar varje dag, blir det en liten pojke eller blir det en flicka.. Jag är så nyfiken! Om jag  fått bestämma så hade vi vetat nu men min kära man ville inte! Jag som har gjort så många ultraljud och kunnat få reda på det, men jag hade ju inte kunnat hålla det hemligt :)
Vi blir ju såklart glada vem det än blir som tittar ut ♥ Vi längtar så mycket efter dig skrutt!

Jag är nästan övertygad om att det är en liten pojke därinne, men baby säger att det är en flicka.. 50/50..
Jag hittade ett "test" på familjeliv´s hemsida, Pojke eller flicka; Det som är markerat med fet stil stämmer på mig..

1. Titta ner
Enklaste sättet är att bara ta en titt söderöver: Är magen låg väntar du en pojke, är magen hög blir det en tjej.

2. Räkna hjärtslag
Nästa gång barnmorskan lyssnar på din bebis hjärtslag så lyssna lite extra nog på vad hon säger. Har bebisen en hjärtfrekvens på 140+ slag per minut är det ett litet flickhjärta som slår. Är hjärtfrekvensen på under 140 slag per minut är det ett killhjärta.

3. Godisgris?
Har du fått ett omättligt sug efter surt och salt? Då väntar du en pojke. Om du istället bara måste ha glass var och varannan dag så blir det en flicka.

4. Fet och finnig
Får du tillbaka din värsta tonårshy under graviditeten med finnar och fet hud? Då ruvar du på en flicka. Enligt myten så stjäl bebisflickan sin mammas skönhet?

5. Bosatt över toastolen?
Led du av illamående hela första trimestern - eller kanske fortfarande? Då tyder det på att en liten tjej kommer att titta ut. Slapp du morgonillamående lär det bli en kille.

6. Det hänger på benen
Har du tjocka och svullna ben så blir det en pojke. Har du istället tunna och smala ben så blir det en flicka.

7. Kolla sängläget
Om du tycker det är skönast att ligga på vänster sida väntar du en pojke, föredrar du höger sida blir det en flicka.

Jag fick 5 på flicka och 2 på pojke.. hmm.. nu tror ju inte jag på sånt här men det är ett underhållande sätt att fördriva tiden fram tills skrutten tittar ut  ♥

Nu ska jag försöka kolla klart på fotbollen innan jag somnar..

Puss!




BM-besök

Tillbaka på jobbet efter ett nytt BM-besök, jag går ju varannan vecka för att kolla blodtryck och så vidare.. Denna gång kollade dom allt :)
Allt så toppen bra ut utom hb-värdet, måste börja äta 2 järn tabletter om dagen istället för 1 tablett. Dom kollade även vikten för första gången sen inskrivningen...är nu i v 28 och jag har gått upp 7 kg! Hon tyckte det var lite lite men magen växer som den ska så..
Nästa besök är om 2 veckor och då blir det även provtagning för att kolla så att mina värden är bra..

Nu ska jag äta upp min sallad :)

Ha en fortsatt skön tisdag!

Bebiskläder!

Just ja igår beställde jag lite bebis kläder ifrån Ellos, för med koden - 4156 får du 50% rabatt på en vara! Vet inte hur länge den fungerar så skynda er!


                                                                 7 pack bodys, storlek 50

Mysig overall, storlek 56


Måndag morgon!

Tur att solen skiner för jag är inget fan av måndagar.. allt känns bara så fel, helgen är över och dags för tidiga morgnar och långa dagar.. Så att vakna till solen gjorde denna måndag lite bättre..

Idag ska vi ringa banken, så håll tummarna för att allt går vägen :P Avslöjar mer när allt är klart hihi..

Hoppas ni får en skön måndag!


Gratis Babybox

På babylands hemsida kan man beställa en babybox helt gratis! Man får hämta ut den när man har 3 månader kvar av graviditeten.. glöm inte att kryssa i rutan för en gratis blöjhink!








12 st blöjor
En Vanish burk
Prov på en intimtvål
Ett amningsinlägg prov
Rabatter och en massa bra information.
Blöjhinken verkar vara helt fantastik! Längtar tills vi får prova den :)

Beställ på;

Babyland´s hemsida

Nu ska jag göra mig klar, snart dags för Elias kalas!
Ha en skön söndag!

Magbilder <3

Jag har varit lat och inte lagt upp några bilder på magen, så här kommer några :)


♥ V 26 ♥


♥ V 27 ♥ & min ny/gamla hårfärg


♥ V 27 ♥


♥ V 28 ♥


Nytt i garderoben :)

När jag fyllde år fick jag presentkort på Gina tricot av mina underbara svärföräldrar :) Tack tack! Så jag valde att fylla på med stickat inför höstmyset! Egentligen tycker jag det är så tråkigt att köpa koftor men dom är ju nödvändiga..så det var verkligen en perfekt present!
Dessutom är koftorna perfekta inför den kommande amningen :)

 

  


Fredagsmys ♥

Idag blir det mys, mys & en massa mys! Baby kom hem igår kväll, äntligen, även om han bara var borta två nätter så känns det jobbigt.. jag hatar att vara ensam hemma..
Så ikväll blir mys ♥ Vi ska först åka till Toys R us för att köpa en present till en liten flicka som fyller 2 år och till min brorson Elias som fyller 3 år.. sen ska vi förbi Babyland och hämta ut deras gratis startpaket :), sen blir det middag på någon resturang och därefter bio ♥
Tror inte att min fredag kan bli bättre och jag hoppas att ni får en lika bra & mysig fredag!

Det kommer en magbild antingen ikväll eller imorgon :)

RSS 2.0