God Jul Önskar vi Er!Vi ska snart åka hem till mina föräldrar å fira jul först och sen kommer M´s familj hem till oss ikväll <3 Så nu är det lite ont om tid då vi ska åka om en timme.. både jag & Melissa sitter fortfarande i pyjamas :)

God Jul till Er alla!


Förlossningsberättelse del 1

För att verkligen börja från början så startade allt på måndagen den 6 december, jag var då 40+2 och hade barnmorskekontroll. Hon undersökte mig och jag var då öppen 3 cm! Gissa om jag blev glad! Jag hade nästan gått igenom latensfasen utan att jag "märkt" det! Så jag gjorde väl vad vilken tjej som helst skulle göra.. gick, gick och återigen gick.. men inget hände.. det blev tisdag och jag hade lite starkare värkar så M stannade hemma med mig dock avtog det senare på kvällen.
Onsdag morgon kom och jag hade värkar! M stannade självklart hemma, men självklart så avtog dom igen! Så vi åkte runt och handlade klart julklapparna osv.

Vid 20.30 kom värkarna tillbaka, då kom dom var 10:e minut. Dom blev starkare och kom tätare så jag sa åt M att försöka sova så han skulle orka stötta mig!
När klockan blev 04.00 ringde jag förlossningen då värkarna kom var 5:e minut. Hon tyckte att vi skulle komma in för en undersökning. En halvtimme senare var vi där och jag blev undersökt och var öppen 4 cm så vi fick stanna kvar!

Nu vaknar mitt hjärta <3 så jag får fortsätta sen!

Älsklingen <3

img_0030 (MMS)

Älsklingen <3


Testar att mobilblogga

Testar att mobilblogga


Nya tag!

Nu har vi boat in oss hemma å tillsammans! ♥ Vi har fått världens underbaraste tjej. Tänk att vi har skapat henne, hon har bott hos mig i nio månader..jag har inte förstått det än tror jag, hon är min ♥

Idag blir hon hela 12 dagar! Tiden bara springer förbi och jag försöker verkligen NJUTA av varenda minut.

Nu ska vi åka ner på stan och inhandla dom sista julklapparna, vi är klara men det vi ska köpa idag är Melissas julklappar från mormor å morfar =) (Dom tyckte att jag har köpt så mycket till henne och dom vet inte vad, så för att inte få dubbelt så får jag köpa) Å eftersom jag ÄLSKAR att shoppa klagar jag inte!

Jag ska sätta mig ner och skriva om förlossningen också men det är många timmar att gå igenom.. men det kommer!


Här är hon bara någon minut gammal ♥


Vår underbara prinsessa ♥

2010-12-09 blev dagen då vår underbara lilla dotter kom till världen ♥

Melissa, 3450 kg & 52 cm lång!Lovar ett längre inlägg med HELA historien.. men det tar ett tag att skriva och just nu hinner jag inte :) För vår lilla dotter tar all min tid ♥


Äntligen Fredag

Igår överraskade Mati mig! Han kom hem kl ETT :) Jag blev så glad.. det är såå tråkigt att bara gå hemma å vänta.. vänta på han & den lill* som uppenbarligen inte vill komma ut!
Så vi tog blien och åkte runt i boländerna, handlade lite nödvändiga prylar till bilen (tråkigt men det måste ju göras) När vi kom hem hamnade vi i soffan med köpt pizza.. Unnade oss det :)

Idag ska jag plocka undan lite här hemma och sen om jag orkar tänkte jag baka lussebullar, en promenad ska jag försöka hinna med också.. Sen är det fredagsmys med Idol & gurkstavar!  

Just ja imorgon går vi in i v 40+0! Kom nu bebis!!


Magen v 39+4 ♥

Så här ser jag ut nu :)

Vad tror Ni gömmer sig där inne? En liten prinsessa eller är det en liten prins?


Äntligen december och vår BF månad

1 december..Tänk vad tiden bara springer förbi, fast på ett positivt sätt ♥ Det är vår BF månad (vecka egentligen då vi är beräknade på LÖRDAG) & snart är det Jul ♥
Det slog mig för ett par dagar sen att vi är en liten familj på julafton. Då har vi antingen en liten Prinsessa eller en liten prins. Åhh vad spännande!
Såg att ett par i våran föräldragrupp fick en liten pojke den 29 november, GRATTIS! Självklart är jag lite (väldigt) avundsjuk då dom hade BF senare är oss.. men what to do..

Nu sitter jag här å väntar på Jenny! Vi ska äta en sen brunch :) Gröt, julskinka & vörtbröd, mums!

Ni ska få en magbild senare!

Ha en mysig Onsdag! ♥

RSS 2.0