Paradiset!

Jag är verkligen i paradiset..vit sand, blått vatten, palmer, sol och vi bor på ett underbart hotell! Men resan hit var pain, lite mer än 10 timmars trång flygtid..man sitter som i en liten burk eller nått.. dessutom satt jag i mitten mellan baby och någon annan kille så jag fick ingen plats alls! Men det var SÅ värt det. Och Elias var jätte duktig, han varken grinade eller gnällde och han sov till och med lite mer än 4 timmar =) Men än  vad jag kan säga, jag fick knappt 1 timmes sömn och när vi kom fram till hotellet var klockan 10 på dagen så då kunde jag inte heller sova, utan vi tog en promenad på stranden och kollade läget och sen tog vi ett dopp i poolen.. sen tog vi en tupplur allihopa innan vi gick ut för att äta middag.

Idag har vi badat hela dagen, i förmiddags låg vi vid havet och efter lunch låg vi vid poolen..jag vill inte åka hem.. jag trivs som fisken i vattnet! Vi har nyss kommit upp på rummet efter en timmes hel kroppsmassage vid stranden, det var helt underbart..lungnet, dofterna från havet, sanden och oljan som luktade kamomille.. det här var verkligen inte sista gången, ska så hinna med några gånger till och eftersom priset är 60 kr så är det så himla värt det!

Nu ska vi vila lite innan middagen, jag skriver snart igen!


Stranden!


Poolen nedanför våran balkong, en av dom 6 st som finns på hotellet =)



Nu ska jag äntligen..

Resväskan är nu packad och lägenheten nästan helt städad, det ska dammsugas och sängen ska få rena lakan, sen är allt klart för avgång =)
Jenny kommer förbi imorgon bitti för att följa med oss till arlanda.. mamma & pappa kör in Putte, Sandra o Elias, så jag får kramas med mamsen och papsen innan vi åker!
..hoppa i säng! 
Sov gott!!

Packar mm!!

Packar, städar, kollar på tv och sitter framför datorn =) Ibland önskar jag att man kunde klona sig..hur ska jag hinna? Visst tvn är inte så viktig men ändå sitter man där och kollar då och då, samma gäller datorn.. jag måste verkligen packa klart snart så jag hinner städa lägenheten, vill verkligen inte komma hem till en stökig lägenhet!

Åhh vad tar man med sig? Jag hatar verkligen att packa..jag kan inte utelämna något, ingen klänning får hänga kvar ensam..men jag har verkligen försökt..jag har bara med mig 7 st "fin" klänningar och några strand/pool klänningar.. och lite annat.. jag har känslan av att jag har glömt något..hmm.. ska nog kolla igenom väskan och packa klart..så jag får komma i säng någon gång!

SHIT VI ÅKER I MORGON!!




Xina vill inte att vi ska åka..hon försökte gräva ut alla kläder =) Snuttis!


Snart, mycket snart..

lämnar jag sverige..på tisdag bär det av mot thailand, endast 4 dagar kvar! Så nu sitter jag och funderar lite smått på vad jag ska ha med mig, suck, jag hatar att packa..vad sjutton ska jag ta med mig? Dessutom packar jag alltid för mycket =) När en Elin och jag åkte en 24 timmars kryssning var min väska så tung att jag orkade inte lyfta den.. hon fick hjälpa mig med väskan för annars hade vi inte kommit fram till båten i tid..eller som när vi åkte till tunisien i sommras, väskan var på gränsen till övervikt, för en vecka, och jag använde inte ens hälften.. Men jag vet att det är många tjejer som är som mig! (Även killar för den delen)

Idag träffade jag Elin efter jobbet, vi tog en fika på stan och pratade massor..jag förstår inte, vi har alltid massor att prata om fast vi pratar flera gånger om dagen =) Fast det är väl därför vi är så nära antar jag..

Just nu sitter jag och fyller på ipoden med en massa musik både ny och mina gamla favoriter..jag är en schlager/dansbands fanatiker, så just nu spelas det carola, sanna nielsen och barbados i omgångar.. Ja jag är ensam hemma, baby är i gimo på någon utbildning..så när katten är borta dansar råttorna på bordet heter det väl =)






Vår bebis, smulan ♥


Vår andra bebis, xina ♥


♥ Det här väntade på baby när han kom hem i fredags *Hihi* ♥

Dags för sängen!
Sov gott!
♥♥♥


Dags för sängen!

Igår somande jag kl nio! Det har nog aldrig hänt förut =) Dessutom att jag somnade på soffan, så jag vaknade till vid tolv tiden..masade mig upp fixade ihop matlådan och sen var det bumms i säng och så vaknade jag kvart i sju! Konstigt, men jag var väl trött =)

Idag var det spinning på schemat, det enda jag hade på schemat idag faktiskt..träffade Elin en snabbis på lunchen också =)
Förlåt för ett tråkigt inlägg men jag är jätte trött så nu är det dags för sängen..

Sov gott mina vänner!

En vecka kvar!

Det är verkligen bara en vecka kvar till Thailand, jag längtar så himla mycket! Känner att jag är på bristningsgränsen nu..otrevlig och sur..måste ha sol, värme och lugn & ro i själen..och det är NU! Men snart är det bara 5 arbetsdagar kvar, sen lämnar vi kalla, regniga sverige i två veckor =) Så den här veckan blir lite sådär hittig och hattig ..ska träna och träffa vänner, handla det vi behöver ha med oss, planera packningen..

Och vad hände med helgen? den kom och gick.. känner mig inte ett dugg utvilad å det tycker jag inte om..
I fredags kom baby hem efter att ha varit borta i två dagar, så jag köpte en Aladdin Chokladhjärtan ask, 3 röda rosor och jag hade också skrivit en liten sak till honom =) Bara för att han är han och så.. Och han hade också köpt en sak till mig hihi, en jätte påse med lösgodis! Och när jag tittade närmre så var det bara godis jag tycker om! Sen skulle baby spela fotboll så jag följde med =)
I lördags åt vi lunch hemma hos hans föräldrar sen gick vi till en vän för att hjälpa honom att bygga ihop hans nya sängram. Och det blev verkligen så där..men du är tjej och vi är grabbar så vi fixar det här..varje grej jag sa kollade upp eller nej så är det nog inte, men sen så visade det sig att jag hade rätt och dom fel! Typiskt killar att tro att dom är bättre på att bygga ihop grejer! Senare kom det förbi några vänner och vi satt & prata in på småtimmarna..
igår var det familjedag, först var vi hem till hans föräldrar och sen åkte vi hem till mig, båda brorsorna var där med sina respektive & självklart Elias också!
Helgen var fylld med en massa myspys!

Vad gjorde i i helgen?


Dagen började..

..ju mindre bra.. sov lite för länge och när jag väl kom upp gick jag till köket och kände hur allt bara snurrade, det jag hann tänka var att om jag inte lägger mig ner nu så kommer jag att svimma! Så där låg jag, mitt på köksgolvet och var lite stressad..tog mig upp för ett glas saft och hoppades på att det skulle bli bättre..sen var jag tvungen att börja göra mig i ordning och sminka sig medans det snurrar är ingen hit kan jag säga! Sen fick jag springa till bussen, hoppade av och började små springa till jobbet.. korsar en gata och då mina vänner kommer en cyklist som inte tänkte stanna så vi höll på att krocka om jag inte tog mitt lilla skutt framåt.. Kände att det här var inte min morgon..
Baby är ju borta så jag blir ensam ikväll också, tråk tråk eftersom jag städade igår..så det blir väl till att myas med katterna i soffan =) Om inget annat dyker upp..

Så himla söt tjej!


Överhettad

Jag har pratat så mycket idag att jag är överhettad..det enda jag hör är min röst..tjat tjat & tjat! Jag tycker synd om tjejen jag lärde upp..men man försöker få ut allt man har i huvudet och mer därtill, jag kommer ihåg när jag var på min upplärning! Det var verkligen hemskt, det var så mycket man skulle få in i huvudet och nu är det ju mer än vad det var när jag började.. Men hon har varit hos oss tidigare fast i receptoionen så hon hade lite koll redan!

Men nu tänkte jag mysa lite och sen hoppa ner i sängen..huvudet behöver vila =) Men innan så ska jag visa bilder från i helgen.. dock så ligger massor på min  mobil och min dator har pajjat så dom är fast där..så ni får se dom senare!


Chips är gott Mmm!


Busfrö!


En liten tröttis som inte vill sova!


Smulan ville in och Elias tyckte det var kul eftersom hon kraffsar så på runtan =)


Jag


Baby och jag hade kul med Brago kexen =)

 


Upplärning

idag har vi upplärning i växeln, 2 nya tjejer ska kunna sitta om vi är borta. Vi är en sån stor organisation att det tar tid..både växelsystemet och alla anställda..Så en sitter hos min kollega och jag har en annan tjej hos mig. Det som är jobbigt är att man kan inte göra det man brukar framför datorn, internet sidor och annat så dagen går så otroligt sakta! Man har ju sina runtiner och dom rubbas verkligen när man inte sitter själv =)
Men snart är dagen över och man kan rensa huvudet efter,  känner att jag har pratat och pratat hela dagen!

Idag tror jag att jag ska övervinna en av mina största rädslor..men jag vet inte än.. Som jag känner nu så ska jag det, men det kan lätt ändras till att jag tar det någon annan dag.. =S Vi får se!

Nu ska jag tillbaka in i växeln, hörs sen!

Mys helg!

Jag har verkligen haft en helt fantastisk helg! Som ni vet hade jag min underbara brorson hos oss i fredags till lördag..och innan han åkte hem tog vi bussen ner på stan, det var så mysigt..han satt still, gnällde inte en gång fast jag tror att han tyckte det var tråkigt =) Men vi kom fram till polisen och fixade mitt pass sen tog vi en promenad ner på stan, vi gick till Mcdonalds och åt lunch. Han fick ett happy meal med en gubbe från star wars i och han blev så glad! Efter det gick vi till bussen och åkte hem.. direkt när vi kom hem var det dags för honom att sova middag..nästan direkt efter att han vaknat kom hans föräldrar och hämtade honom.. =( Baby var och spelade fotboll så jag blev helt ensam och proppen gick så det blev mörkt i nästan hela lägenheten! Tack och lov så fungerade tv:n =P Så jag tände en massa ljus och väntade på att baby skulle komma hem så vi kunde mysa i soffan!

Imorse var vi uppe med tuppen igen! Ingen sovmorgons helg direkt..men vad gör man inte? Baby och hans lag gick vidare igår och skulle fortsätta spela idag..vi kom dit och dom spelade första matchen och förlorade i straffar..vilket innebar att dom inte gick vidare..! Jag som gick upp tidigt och allt! Så vi tog oss hem och åt lunch och däckade på soffan.. sen  var det dags att åka till babys bror som fyllde år idag! Grattis grattis!

Nu sitter vi med varsin dator och kollar med ena ögat på ..och så kom polly, men det blir snart sängen!
Här kommer lite bilder från helgen; eller tydligen inte, jag kan inte hitta sladden! Så det får vänta till imorgon!

Snart får jag ligga på en strand med en paraply drink!



Sov gott!


God morgon!

Vaknade av att Elias började prata med sina apor (hans gosedjur). Helt nöjd lyfte jag ur honom och satte han i våran säng.. där han fortsatte att prata med aporna tills vi båda gick ur sängen, jag passade på att gosa lite innan =) Nu dricker han sin o´boy och kollar på barnprogram.
Snart ska vi göra oss i ordning och åka ner på stan, jag måste fick ett nytt pass eftersom jag har bytt efternamn! Annars får jag inte flyga till thailand! Vilket btw är om 2 veckor och 3 dagar!!

Nää nu ska jag ängna mig åt Elias! Ses senare!


Älskade gullunge!

Direkt efter jobbet åkte jag hem och inväntade Elias (min brorson). Hans föräldrar ville gå på bio och jag sa direkt att han ska vara hos mig.. det är min tur =) En liten tävling som mamma & pappa och jag har! Hihi dom hade honom sist så det var min tur! Han har alltid varit en liten ängel..aldrig bråkat, strätat emot utan han säger alltid okej.. Gladare unge får man leta efter. Pratade med brorsan för någon dag sen och han sa att Elias har blivit så kaxig och bråkig.. jag typ bara skrattade och sa att han har fel, då sa han att vänta bara och se på fredag.. Hjälp så fel han har! Han är ju fortfarande så gullig och snäll.. lite jobbig vad gäller att kolla på film haha, på 10 minuter hade jag bytt film 3 gånger! Ena gången hann inte ens filmen börja innan han sa annan film och kom med albumet med filmer & tv dosan =D Vi kollade inte ens en kvart på en enda film av kanske 7 st, men han är så goa att det gjorde inget hihi! Vid läggdags bar jag in honom i sängen, lade vällingen på sidan sa god natt och gick ut..han sa inte ett ljud.. hur många barn bråkar inte vid läggdags?

Första mötet med Elias var när han var 1 dag gammal..


Vid andra mötet var han 2 dagar gammal och det var första gången jag höll honom, jag minns det som om det var igår..även om det är över 2 år sen..



och nu har ett litet charmtroll i familjen!



Nu ska jag hoppa i sängen så jag är pigg imorgon när han vaknar!
God natt mina vänner och hoppas att ni har haft en mysig fredag!


Varför gör ni på detta viset?

Varför ska det vara så svårt? Jag är ute efter en ny bikini till resan, och jag vet precis hur den ska se ut! Men det finns ju inte att köpa nu! Jag har letat och letat, kollat på internet typ h&m, haléns, ellos och bubbelroom.. alla har rea på sina badkläder så alla storkekar är slut, har man tur så finns det en överdel men inga trosor eller tvärtom.. Och i butikerna finns det inga kvar efter som det är fel säsong, men vad händer med alla oss som ska åka nu? Får vi gå i våra gamla badkläder? Visst jag har kanske 5 olika bikinisar men jag vill ha en ny =( Jag har ingen sådan som jag vill ha! Hjälp mig! Vart kan man hitta bikini nu?

Förnyelse av hemmet..

..sitter här i höst mörkret och drömmer mig bort.. självklart till varmare breddgrader men jag åker ju snart så jag lägger inte så mycket energi på det nu utan jag vill göra om hemma =) Det enda rummet jag är riktigt nöjd med är vårat sovrum..vilket betyder att jag vill göra om vardagsrummet, köket och hallen.. även lite i badrummet, typ duschdrapperi, matta och nya handdukar..
Baby skulle bara skrika rakt ut om jag sa det till honom..hihi.. vi har nämligen målat om vardagsrummet 3 ggr, hallen 2 ggr, sovrummet 2 ggr och köket är också omgjort  *oops*
Men jag har sådan besluts ångest, jag kan inte bestäma mig.. det är en sida baby inte tycker om haha, han kan ställa en fråga och jag kan inte svara utan det blir ja, jo, nää eller vad tycker du? Hoppas och tror att det finns fler som mig där ute!
Vårt nästa projekt är att vi ska byta soffa.. *längtar* och jag vet precis vilken vi ska köpa! Den finns på Chili  


Vi har ju ofta mycket folk hemma hos oss och jag tror att det här är precis lagom stor för vårat lilla vardagsrum!
Och hur skön ser den inte ut att vara?

Halloween festen

I lördags hade vi halloween fest! Det började inte bra.. jag låg efter i tidsplaneringen för det första, dessutom som vanligt! Jag hinner aldrig bli klar i tid, tror att det beror på att jag fixar hemmet in i det sista.. jag städade, bakade, vi handlade och jag åkte ner på stan snabbt för att köpa det sista.. men väl när sminkningen och håret var klart skulle klänningen på.. baby hjälpte mig med sista biten och det gick åt pipan! Han tog i lite för mycket (igen) och dragkedjan gick sönder!! Vilken panik jag fick! Helt ny klänning! Tankarna gick över vad jag hade i garderoben..men jag har ingen hel vit klänning! Konstigt nog så har jag inte det..förutom min bruklänning men den kunde jag ju inte ha! Frustrerad och arg som jag var ropade jag efter nål och tråd..jag sydde ihop dragkedjan..det tog tid och jag blev ännu mer sen..tur att vi var hemma hos oss och dom kunde underhålla sig själva =) Jenny hjälpte mig med sista biten, så det gick bra till slut!

Men kvällen blev så lyckad, vi lekte charader och skrattade massor.. Tack till er som kom!


Jag som Ängel


Jag






Jag & Jenny


Jenny som Kapten katapult


Jag och baby




Nästan allihopa!

 


Dagarna bara springer..

ifrån mig.. det är redan en ny vecka och den började ju sådär..men jag återkommer till det!

I onsdags var jag till en annan läkare för att dubbelkolla..vilket var tur det! Delvis stämmer det som min förra läkare sa, men inte ens till hälften! *Ska sluta gå till henne!* Den här läkaren var bättre..jag fick en plan och tabletter som ska hjälpa! Jag gick med ett leende på läpparna därifrån! Äntligen ett steg i rätt riktning.. I torsdags tog jag svinis vaccinet..fort gick det men ont som sjutton fick jag.. först för att jag hatar nålar sen för att jag var inte beredd och redan sekunder efter började spänningarna i armen =S När jag kom hem från jobbet hade jag så ont att jag kunde inte använda armen..kan säga att städa med en arm är inte lätt =P men sakta men säkert fick jag lite ordning..men det första baby sa när han kom hem var.. skulle inte du städa? Jag bara tittade på honom med stora ögon och sa.. kommer du ihåg hur det såg ut? Och dessutom är jag handikappad!
Dumsnut =)
I fredags var jag bara hemma och pysslade inför våran halloween fest..baby var ute med sina vänner så det var lungt och skönt!

Nu ska jag snart hem så jag tänkte skriva om halloween festen ikväll och dessutom lägga upp bilder!
Hörs och ses sen!

RSS 2.0