39+2

Japp nu är vi över v 39 men ingen bebis.. åhh vad jag längtar! Kom nu :)

Helgen har varit lite blandad, ifredags var vi och storhandlade innan Idolmyset. Sen har jag bara tagit det lugnt, lite julpyssel  och så hann vi köpa julklappar till min brorsson.. Nu är det bara Mati´s brorsdöttrar kvar.

Idag ska jag till barnmorskan (hoppas det blir sista besöket), sen tar jag nog en sväng förbi stan, behöver ett par nya vinterskor. Senare ikväll kommer Elin hit på middag ♥

Ha en mysig Måndag ♥

Underbara Torsdag

Snön har fallit hela natten och det är helt vitt ute, MYS ♥

Igår städade jag hela dagen.. plockade undan, dammsög & skurade golven! Fint blev det men fy så trött jag blev och vi ska inte snacka om smärtan jag har överallt! Det här får definitivt vara min sista städning innan pyret kommer.. Jag har ju faktiskt en make också :)

Idag ska jag å Jenny åka till Ikea, upptäckte att vi glömt köpa en kudde till pyret! Sen behöver jag lite annat smått å gott!


Sovit i en torktumlare?

Vaknade imorse och det känns verkligen som om jag sovit i en torktumlare hela natten.. Dessutom tror jag att jag håller på att bli förkyld! Verkligen inte vad jag vill såhär en vecka innan jag ha BF! Hoppas verkligen att det beror på dålig sömn..
Skulle ha träffat underbara Erica idag men det är inget jag orkar så det blir soffan hela dagen för mig.. dock insåg jag att jag måste ta mig till affären då toalettpappret snart är slut, det går inte när man springer på toa varje halvtimme! *Bara tanken av att gå ut fryser jag ihjäl*

Igår var jag till barnmorskan för en rutinkontroll, allt så fantastiskt bra ut.. alla tester visade negativt (socker, ketoner osv). Det har varit så nu dom senaste två besöken och det beror nog på att jag slutat jobba. Min kropp reagerade på att jag inte tog det lungt. Så vare sig man har ett "hårt" jobb eller ett "lättare" jobb behöver man vila innan förlossningen, jag förstår inte försäkringskassan krav för att få havandeskapspenning!

Nu ska jag vila en stund innan jag tar mig ut..

Hoppas ni får en underbar Tisdag!

Veckan som gått

Jag har verkligen haft fullt upp.. Vår lägenhet har vänts ut och in, upp och ner.. jag vill verkligen att det ska vara städat när lill*n kommer till världen ♥ Alltså måste jag bli klar snarast då vi nu är i v 38! Det betyder ju att Pyret kan komma när som helst :S Nervös! 

Förutom att städa har jag bakat lussekatter och nästa vecka blir det lussebullar också, sen är frysen full med bullar av olika slag så kom på en fika sen :)

Idag var baby ledig så vi tog en tur till flera leksaksaffärer för lite julklappsletning till babys brorsdöttrar och till min brorson.. Dock finns inte det vi vill köpa till min brorson! Dom har slutat tillverkas och det finns inget liknande.. kommer ni ihåg bandspelarna med mikrofon till så man kunde spela in sig själv, jag hade en sådan när jag var liten. Dom finns inte att få tag i längre! Så nu måste vi komma på något annat.. 

Efter det åkte vi ner på stan med babys föräldrar & bror, vi åt en underbar middag på Jay fu´s "ett amerikanskt steakhouse på asiatiskt vis"  inne i saluhallen. Ett jätte mysigt ställe med underbar mat! 






♥ Vi längtar efter dig! ♥

Hoppas ni har haft en mysig fredag!


Magbilder ♥

Ni har inte fått några bilder på ett tag så här kommer några :)



V 36 +


V 37 +


v 37 +


Frånvarande

Sorry att jag inte bloggat på ett tag men här hemma är det kaos! Jag har tvättat alla bebiskläder, försöker rensa alla skåp och vårt förråd ska bli ett mysigt skötrum.. Här blir det inte mycket vila av.. :)
Imorgon ska jag & min mamma åka och köpa spjälsängen! Åhh det ska bli så mysigt att få bädda den.. det är endast sängen som saknas, vi har allt annat så nu kan bebis komma!

Dessutom var vi på försäkringskassan idag, vi hade bokat in ett privat möte för att gå igenom allt om föräldrapenningen.. det är ju verkligen en hel djungel! Men nuså ska vi nog klara av det på egen hand.

Tidig morgon..

Pyret har redan börjat bestämma! Jag får inte sova längre är sju.. Då är det nämligen full fart där inne och ni andra gravida vet att då är det fullständigt omöjligt att sova vidare..
Fast ibland kan det vara skönt att komma upp lite tidigare, det är helt tyst & nyheterna går i bakgrunden.. jag brukar läsa några bloggar medans jag äter lite frukost :)
Baby ligger och snarkar så mysigt, haha!

Idag ska jag städa undan alla kartonger från dom nya möblerna och fixa lite hemma, kväll kommer några vänner hit på lördagsmys ♥

Sista dagen..

Nu är det mindre än en timme kvar på jobbet, sen ska jag vara mammaledig.. konstig känsla, men samtidigt förväntansfull snart får vi ju hålla vårt lilla mirakel. Efterlängtade mirakel! ♥

Fram tills lill*n vill komma ut ska jag försöka få ordning hemma.. rensa skåp, göra förrådet till ett mysigt skötrum & baka massor! Sen ska jag försöka få ro också, barnmorskan sa åt mig att jag måste vila men jag är bra på det en dag..sen är det full fart igen! Men jag har beställt en skiva, Mindfulness i födandet ( Det står så här; Mindulness i födandet hjälper dig och din partner med att få en så bra förlossningsupplevelse som möjligt. Det låter kanske självklart att man är i sin kropp när man föder. Men negativa tankar leder till negativa känslor och kan göra födelsen svårare. Genom medveten närvaro kan både du och din partner förbereda er för ert livs utmaning - att föda barn.) Det var min barnmorska som rekomenderade den skivan.. så vi får se!

Idag ska jag & baby till ikea och köpa lite möbler till vardagsrummet. Sen blir det soffan & senare ett varmt bad för att "fira" min ledighet!

Ha en underbar fredag! ♥


God morgon ♥

Vilken underbar morgon, solen skiner och jag känner mig ganska utvilad (för ovanlighetens skull)!
I går kom Jenny förbi en stund på en kopp te, dessutom kom hon lagom till smetskålen :) Jag höll på att baka muffins, så gissa hur glad hon blev!

Idag är det dan före dan för mig.. imorgon jobbar jag min sista dag innan jag går på mammaledighet :S Det ska bli så skönt men samtidigt känns det lite vemodigt, vad ska jag göra tills den lill* tittar ut? Vila? Jag är inge bra på det, en dag är helt okej men nu är det lite längre.. aja time will tell!
Eftersom det är halvdag imorgon så ska vi fika på jobbet idag :) Tårta & bullar!

Vilken helg!

Helgen har verkligen varit intensiv!
I lördags var vi först och stor handlade & shoppade lite annat som behövdes.. sen hem för att fixa i ordning oss då det var dags för 65 års kalas! Så vi hämtade hans föräldrar som gjort maten och åkte dit.. Det var jätte mycket folk och hur mysigt som helst! Det var baby´s mosters man som fyllde år, Grattis grattis igen!
Vi kom inte hem förren klockan var strax efter ett! Då var det bara att hoppa i säng för jag skulle upp halv fyra igen!
Upp kom jag men fy vad trött jag var, men jag fixade smörgåsar och packade mig ut genom dörren.. På parkeringen stod Elin å Jenny redo för ULLARED! Japp ni såg rätt.. vi åkte till ullared, 52 mil från uppsala :)
Vi hade super kul hela dagen, tack för en toppen dag tjejer!
Jag kommer verkligen att åka dit igen men inte hög gravid! Det var så jobbigt, bilresan och sen inne i affären.. hur mycket folk som helst och alla körde sina kundvagnar som galningar! Pyret måste ha fått hjärnskakning av alla som körde på min mage! *Arrrg blev jag!*
Vi var hemma halv tolv på kvällen och då mina vänner somnade jag som en stock!



Jag på kalaset, 35+0 ♥

Shoppingen på Ullared;












Sen köpte jag även ett par mysbyxor, strumpor, "raggsockor", amningslinnen till mig.. baby fick strumpor och hårvax. Sen köpte jag två jätte fina lycktor som vi ska ha i vardagsrummet när det blir klart.


RSS 2.0