Fan vad dom är bra! *Du gamla du fria*

Efter jobbet kom älsklingen och hämtade mig..vi åkte förbi & köpte en sallad till mig, älsklingen köpte sushi.. vi åkte dessutom till gottsunda centrum för att handla på systemet, när vi kommer dit är det 99 nummer före oss!! Snacka om mycket folk och stömmarna slutade aldrig..så vi gick in på willys och handlade kött till grillningen som blir ikväll! Väl klara med det gick vi och tittade vilket nummer det var..det hade gått 30 nummer!! *Så drygt* Vet inte hur länge vi stod och väntade! Väl när det var vår tur, såg jag en tjej som missat sitt nummer hon hade nummer 91 & då vat det 95..
Fy sjutton vad jobbigt!!
När vi kom åt vi & tittade på hockey Sverige - Usa, vilken jävla match! Och fan vad vi var bra! Usa gjorde 1-0 sen gjorde sverige 2-1 men lyckan varade inte länge, usa gjorde 2-2, 3-2, 4-2 & 5-2..16 minuter kvar! Sen vaknade Sveriges grabbar till och gjorde 3-5, 4-5 & 5-5 innan periodens slut.. Vilket resulterade i förlängning, första mål vinner..Och Sverige gjorde 6-5 & VANN!!! Så jälvla bra! Dock spelar vi mot Ryssland idag!! *oh shit!*
Aja vi får hoppas dom tar med det spelet dom hade den sista kvarten, då ska det nog fan gå bra!

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli 12, så jag får gå hem för Valborghelg!
Mati ska möta upp mig vid 12 och då ska vi gå & äta tillsammans..sen kanske vi går en stund på stan och kollar! Ikväll ska vi hem till en kompis och ha grillparty..ska bli så mysigt..(och skönt, för vi är alltid annars hos oss..blir så jobbigt att städa efter!) Det ska bli sååå kul ikväll! Och solen skiner ju, så den här dagen kommer att bli helt underbar!



**Hoppas ni har en underbar valborg**

Helt klart en oklar dag..

..dagen blev inte direkt bättre..inte nog med bilen..csn kom med ett besked som jag aldrig kunde ana..eller ja, jag förstod att jag skulle få ett brev om ÅTERKRAV men jag trodde aldrig att det skulle vara den summan som kom..jag kan säga att det är min lön gånger 2! Och jag ska betala nästa månad..hur i hela världen ska jag få tag i den summan? Tror dom att det är något man har i plånboken? Så jag ringde upp dom och begärde en omprövning och om jag kan delbetala..så jag får se efter omprövningen hur betalningen kommer att bli..Iaf moving on to next thing..jag missade att boka av mitt spinningpass, vilket blev min 3:e varning så nu är mitt kort spärrat, mina bokningar för imorgon & nästa vecka helt borta..dessutom måste jag betala 100 kr för att låsa upp det igen..då kan jag boka pass för nästa vecka igen, om det finns någon plats kvar! Nu kan nog inte dagen bli sämre..

Efter jobbet träffade jag upp 2 vänner, då kändes allt mycket bättre..fick också en jätte uppskattade kommentar, den värmde! *Tack!* Vi satte oss på C P & pratade i timmar! Det var så skönt att tänka på något annat!
Väl hemma igen..skulle Mati & V titta på fotboll..funny..så jag gick ut och solade..sååå skönt, har inte kunnat på 5 veckor pga av tatueringarna. Men nu så är jag igång igen!

Nu sitter jag i soffan & kollar på scrubs men älsklingen..han med en dator och jag med andra..
Mysigt va?! Haha!



**Sov gott**

Oklar tisdag..eller?

..vaknade imorse och kände någon konstig känsla..tittade ut genom fönstret och såg en massa gråa, tråkiga moln..klockan ringde för femte gången och jag behövde verkligen kliva upp ur den varma sängen, för att hinna göra mig klar tills vi skulle åka..jag fick åka med älsklingen..så mysigt! Mycket skönare än att åka buss..! Väl framme på jobbet hela 25 minuter tidig, gick jag till ofvandahls och köpte en smörgås & ett glas juice =) *Mmm gott*

Uppdatering vad gäller bilen! Mati har ringt runt för att höra ungefär vad det kommer att kosta för att laga dom 2 grejerna.. han ringde nyss och hade pratat med några som skulle ta ca 11 000 kr!! Kul! 5 minuter senare ringde han igen och hade pratat med en annan som skulle ta ca 300 kr och kolla igenom vad som är problemet det är över halva priset billigare än det första..dom skulle ta 1000 kr för en koll.. *J*vla bil* Pengar, pengar & åter pengar!

..solen ser ut att kunna komma fram! *Hoppas, hoppas*
Men för nu är denna dag fortfarande helt oklar..

Då var det måndag igen..

..och helgen är förbi..det gick fort.. Har det ens varit helg? Den här helgen har varit fylld med en massa saker att göra, en massa måsten..gårdagen började med att jag gick ut i solen en stund..*skönt* sen var det bara in och ställa tillbaka alla möbler i hallen, dessutom skulle våra spegelar upp hahahaha det gick ju sådär! Det gick bara inte..vi vred och vände men inget passade, passade en så passade inte den andra..jag blev sååå frustrerad och klockan blev mycket..Matias föräldrar & brorsa skulle komma på mat..så vi struntade i speglarna tillslut, dom vann runda 1!
Så mati åkte och hämtade brorsan och sen skulle dom handla!
Jag sprang runt som en yr höna och städade undan allt tjafs som dykte upp i lördags när vi målade om.. ojoj tiden blev knapp. dessutom skulle jag hinna duscha också! Men jag hann! *Stolt* Dom hade handlat så mycket kött *som skulle grillas!* och jag gjorde bode ris & klyftpotatis, tzatziki..dessutom gjorde vi sallad! Oj hjälp vad gott allt blev!
Vi hade så mysigt!
Sen åkte Mati och spelade fotboll, så då passade jag på att tvätta en maskin och gav mig på speglarna igen..dom skulle bara upp! Och jag lyckades hinna med alla utom 2 tills mati kom hem..och dom fick han upp med lite våld kanske =)
Men nu är den äntligen uppe igen! Jag vann andra & sista rundan!
Sen låg jag på soffan & kollade på film resten av kvällen..så skönt..

**Så här låg jag igår kväll**

Nu är hallen målad & klar

Denna dag har varit full med saker att göra! Dagen började med att vi skulle besikta bilen..det gick ju sådär..bilen gick inte igenom..oljeläckage & en icke fungerande handbroms..Besiktningsmannen sa att vi lika gärna kan åka med handbromsen i, vi skulle inte märka någon skillnad, vilket vi prövade när vi åkt däriifrån och han hade rätt det vart ingen skillnad =) *oups* Trafiksäkert eller not.. Vi måste åtgärda felen innan 25 maj! Åhh det är ju precis vad vi har pengar till..jag menar vi ska ju gifta oss om 2 1/2 månad!! Men men vi måste ju ha bilen så det är bara gilla läget..
Sen åkte vi hem till älsklingens föräldrar, vi åt lunch & pratade om allt möjligt!
När vi väl hade handlat mat åkte vi hem och väntade på min lillebror Jocke, hans flickvän & brorsans kompis. Jocke målade om hallen, medan älsklingen grillade fixade jag klyftpotatis & bea. Jag gjorde även en super duper god efterrätt, innehållande vaniljglass, chokladpudding, jordgubbar & krossad daim *Mumsfillibabba*
Och hallen blev underbar! *Tack lillebror*

Nu sitter vi i soffan med en nära vän & tittar på fotboll, Valencia mot Barcelona!
*Hoppas Valencia vinner så älsklingen håller sig glad*




**Vad har ni gjort idag?**

Mys kväll

Håret blev kanon bra som vanligt, hon vet precis vad jag vill ha! Har gått hos henne nu i 3 år tror jag det är.. Dessutom är hon en barndomsvän!
När jag kom hem hade älsklingen handlat mat och vi lagde ihop..det är så mysigt att göra såna vardags saker med honom då vi sällan gör det eftersom han bor i halmstad i veckorna..Så helgerna blir lite magiska på något sätt..

Efter maten gick jag in till min kära granne och pratade, hon skulle gå ut så nu ligger jag i soffan och tittar på Singing Bee..älsklingen har precis kommit hem från fotbollen..vi hade tänkt en myskväll med lite gosaker..köpte lite jordgubbar tidigare..Mums..lite glass till då så blir det perfekt!
Imorgon ska bilen besiktas & sen kommer lillebror & hans flickvän för att måla om vår hall, det ända jag behöver göra är att fixa maten =) Kan det bli bättre? Jag menar han behöver ju öva, då han ska bli målare =)

Nu är det dags att hugga in på jordgubbarna och krypa ner i famnen hos min ängel!

*Myspys!*

Det är fredag & solen skiner!

Äntligen var det fredag..har längtat sen i måndags =) Dessutom skiner solen och det är underbart skönt ute! Dom första fyra timmarna på jobbet har gått så fort, Satt först själv då min kollega gick iväg..hon var borta kanske 1,5 timme..och självklart ska alla ringa då! Ställa så konstiga frågor att man får leka detektiv! Vi är även växel åt ett ställe i stockholm och alla där är på tjänsteresa..det mina vänner är inte populärt, vem tror ni dom tar ut det på..jo oss i växeln! Jag har fått tagit så mycket skit pga av att dom är borta..vad kan jag göra? det är inte jag som har bestämt att dom ska åka.. *Frustrerande* Man skulle kunna tro att alla är så trevliga då jag jobbar i svenska kyrkansväxel men icke, folk kan vara så otrevliga och jag har blivit kallad så mycket.. och dom blir personliga, det är nog värst!

Idag ska jag klippa och färga håret *äntligen* det ska bli så skönt. Man känner sig som en ny människa efter. Jag hoppas solen skiner hela dagen & kvällen, tänkte ragga upp någon som vill ta en drink efter.. Känner för att sitta och bara prata om allt & inget.. Vi får se..

Nu ska jag passa på att springa ut i solen innan lunchen är slut...kanske ses sen =)

Typiskt, typiskt!

Klänningarna jag köpte igår, passade inte! Dom är för små vid bysten! Så himla typiskt! Så jag ger upp! Jag har letat klänningar i 4 månader nu! Så typiskt! Kanske dyker upp någon när man minst anar det =)
Sen har jag bråkat med faket/arbetslöshetskassa idag igen! Jag har försökt gå med sen i september, först blev jag med i båda och jag vill bara vara med i a-kassan (dom gjorde fel) och på det hade jag 3 mån uppsägningstid på det! och sen helt plötsligt var jag inte med i någon utav dom..till slut blev jag så förbannad att jag kom överens med någon där att jag skulle bli medlem från 1 dec iaf och att jag hade pengar tillgodo hos dom..för 2 veckor sen fick jag bekrätat att jag blev medlem från 1 dec/08 och veckan senare fick jag är räkning på 5 månader!
 Vad hände med pengarna jag hade tillgodo? Så jag ringde idag och frågade..dom kunde inte ta dom pengarna..utan jag ska betala för 5 månader och sen strunta i att betala för maj & juni för att sen få en lite större räkning för juli!!! Varför inte bara dra av dom pengarna på den här räkningen? Jag blir så arg! Till slut kom vi fram till att jag skulle betala för 4 månader nu och ringa igen i maj för att se var näösta räkning blir..
jag är så trött på dom! Och så säger han "vi försöker inte lura dig på pengar"! Va? Om jag nu inte får tillbaka mina pengar då har dom ju gjort det!
Nä nu ska jag ut på stan och sen äta lunch!


Efterlyser delar till Lovisas servisen!

Jag gick in på duka av ren slump idag efter jobbet.. och såg att min servis som jag har samlat på i 5 års tid har utgått!! Eller rättare sagt gick företaget i konkurs! Skit skit och åter skit! Jag har inte många delar kvar till att ha en komplett samling av matservisen.. Så om någon som har få delar vill sälja dom är jag intresserad! Jag behöver;
2 Tallrikar 2 Stora assietter och 3 djupa tallrikar
Hör av dig till mig via mail; [email protected]


*Snälla hjälp mig!*


vill att dagen ska ta slut...

Min dumma förkylning hänger hårt kvar..Hostan blir värre, tror dessutom att jag fått feber..
Så himla jobbigt, kan ju inte träna! Har inte varit en enda gång den här veckan och kommer nog inte kunna gå i morgon heller..Inte vad jag behövde! Vill bara hem..
Jag fick vårt först OSA från min släkt idag! Nu känns det mer påtagligt, familj & vänner vet jag ju kommer men resten av släkten, typ kusinerna och så..Så roligt! Längtar verkligen till den dagen! Och det är så roligt för dom planerar älsklingens svensexa! *Hihi* Kan dock inte skriva ut vad jag hört (då han kanske läser det!) Men han kommer ha sååå roligt,
that I know!
På lunchen var jag och köpte 2 nya klänningar =) *oups hihihi* Har dock inte provat dom än så vet inte hur dom sitter..men iaf den ena tänkte jag isf ha på Matias Examen nere i halmstad och den andra kanske på bröllopsfesten! Tänkte att det kan vara skönare med något lättare klänning när man ska dansa hela natten lång =)  Vi får se!


tankarna vandrar bort..


..Jag längtar efter solen..vill resa bort till vita sträner & klar blått vatten! Ligga på stranden
med en drink i handen och bara vara..
Sist jag åkte iväg var med älsklingen & hans familj till Chile! Vi var där i nästan 4 veckor och hälsade på hans släkt som bor kvar där!  Det var helt underbart! Fast det finns ingen strand i närheten, och havet är iskallt! Så nästa resa vi gör är till ett land där man kan bada i havet!
Vi har en resa in planerad i November-December däromkring, och resan går troligtvis till Thailand! Men vi kommer nog åka i juli också, sista minuten resa i en vecka.. Längtar så mycket! Behöver verkligen sol!
Jag brukar fuska migt till en fin bränna i solarium..det får mig alltid att må lite bättre, bli lite piggare..men jag får ju inte sola än pga av min nya tatuering! *Skitsnygg btw* Har inte solat på 4 veckor och det är 1 vecka kvar! Sen ska jag sola!! Hatar att vara blek!
*Här vill jag ligga nu..och inte bara i mina tankar!*

Min himla förkylning vill inte försvinna!

Varför är förkylningar så jobbiga? Jag menar feber och sånt kan man ta tabletter emot, finns flera olika sorter men mot förkylningar finns det inget som hjälper! Man får bara vänta ut den, sååå drygt! Så det blir ingen träning för mig idag!
SKIT OCKSÅ!! Jag som längat efter ett riktigt härligt spinningpass idag! Får väl kanske ta en promenad senare om
min hosta tillåter!

Min lilla tripp till stockholm igår gick förvånande bra! Jag tappade inte bort mig i den stora staden och tog mig till Karolinska Sjukhuset utan problem..Blev lite stressad dock då jag missade tåget 12.09 och nästa gick inte förren 13.09! Det tåget var inne 13.50 och jag skulle vara på karolinska 14.30 och bussen från centralen tar 25 min dit! Och eftersom jag inte visste vart jag skulle ta bussen, blev jag lite panikslagen men jag hittade rätt och hann i tid! Fick dessutom komma i en kvart försent!! Så typiskt!

Jag och min sambo var på Ica kvantum i helgen och tittade då på tårtor till bröllopet, vi tänkte ha Operatårta med vitmarsipan och som bröllopstårta kostar det  35 kr/biten. Men när vi var där och såg tårtorna som var gjorda kostade dom ca 16 kr/biten så jag frågade om man vill ha operatårta med vitmarsipan (Nämde inte ordet bröllop) skulle det kosta extra då? Och svaret var NEJ!
När man nämner ordet bröllop blir det dubbelt så dyrt! Det är ju helt sjukt! 

Hur ska man se ut enligt idelalet idag?

Det känns som om man alltid har något kilo att gå ner..man jagar alltid en bättre vikt.. Varför är man aldrig nöjd? Och varför är alla reklambilder & annonser på super smala tjejer, när verkligheten inte är så? Pressen på tjejer idag är enorm.. Varför kan man inte bli accepterad som man är? Jag ska väl kanske inte säga så mycket, då jag själv jagar efter en mycket bättre vikt.. Men det är svårt att acceptera sig själv när man ser alla kändisar och reklampelare.. Läste Aftonblades tidning Klick och så en artikel om vad Hollywood kändisarna väger..jag blev helt stum..
Lindsay Lohan
2004 vägde hon 59 kg
2009 väger hon 44 kg

Tori Spelling
2008 september vägde hon 69 kg
2009 väger hon 46 kg

Jennifer Connelly
2004 vägde hon 58 kg
2008 vägde hon 46 kg

Katie Holmes
2008 vägde hon 62 kg
2009 väger hon 50 kg

Dom väger ju ingenting..Frågan är ju..är det snyggare att ha former eller ska man vara ett benrangel?

Måndag & jag är sjuk..

Vi har haft en underbar helg, men igår när jag vaknade såg jag ut som ett spöke! Hostar, ont i halsen & näsan..den ska vi inte ens prata om.. Jag ville bara krypa ner i sängen igen och inte vakna förren förkylningen är helt borta! Men jag sitter nu på jobbet och tycker synd om mig själv och dom som ringer =) Jag låter inte roligt, varken jag eller dom hör vad jag säger! Men jag jobbar bara halvdag då jag ska till stockholm vid lunchen..dock inte någon nöjesresa eller shoppningresa utan jag ska ta mig med tåg och buss till Karolinska sjukhus.. själv dessutom!
Kommer i håg förra året, då åkte jag & Elin =D Så mysigt!
Åh jag vill ligga i sängen..orkar ju knappt hålla huvudet uppe..*dumma älsklingen, allt är hans fel!*
 
*Hoppas ni mår bättre!*


vilken underbar lördag!

Dagen började med att klockan ringde 8.00..ville bara somna om igen, då fredagen slutade med en pokerkväll så vi kom inte i säng förren klockan var tre-halv fyra! Men vi skulle åka hem till älsklingens kusin S (vår ena toastmaster på ett bröllopsmöte.. S och hans flickvän hade dukat upp världens hotell-frukost! Det var så mysigt!!
När vi väl kom hem, tittade Jenny & hennes pojkvän över på fika..Hon provade även sin tärnklänning, som passade!! Hon var så fin i den! Nu är det bara Elin kvar, dock är hon i Australien och kommer inte hem förren i Juni...så den får ligga och vänta på henne hemma hos oss..Längtar så tills hon kommer hem..hon åkte i september för att studera där nere!
Jag saknar alla våra kaffemys, jag dricker dock inte kaffe men ändå..jag saknar att prata med henne..
När Jenny & hennes pojkvän åkte kom min storebror med sin familj förbi på fika..Så nu har jag lekt av mig med min underbara brorson som är 1 1/2 år! Han är så underbar!
När dom åkte hem grillade vi hamburgare med en kompis & hans tjej *Mums*
Sen har jag och älsklingen legat på soffan resten av kvällen.. Vi har haft det så mysigt, bara han & jag.. Vi har skrattat så jag kommer att ha träningsvärk i magen imorgon när jag vaknar..

Nu ska jag gå och krypna ner hos min ängel!
**God natt**


..snart helg!

Om 20 minuter är det helg! Trodde dagen aldrig skulle ta slut.. Solen har verkligen skratta åt mig idag,  får ju sitta inne hela dagarna långa.. Men räkningarna måste ju betalas..dom kommer dessutom varje månad och det slår aldrig fel! Massa utgifter med en liten inkomst..hmm.. Önskar ibland att jag bodde kvar hos Mamma.. Vad mycket man skulle ha råd med! Nu måste man ju vissa månader vända på varenda liten krona..och det mina vänner är aldrig kul! 
Nog om pengar.. 
Sitter här och väntar på att min älskling ska komma och hämta mig..Lite lyxigt idag..
Och jag såg på bröllopstorget att gamla IKEA här i uppsala har världens rea idag 1 kr på en massa saker som kan vara bra till bröllopet, så jag ringde min sambo och förberedde honom på att vi ska åka dit *Han hatar Ikea* =D
Men söt som han är, så ska vi åka dit *jippie*
Pratade med vår ena toastmaster och mötet är framflyttat till imorgon bitti kl 9 hm.. vart tog min sov morgon vägen..
Ha en underbar helg och så hörs vi!

Vad ska ni hitta på i helgen?

Äntligen Fredag!

Idag är det äntligen fredag! Som jag har längtat, och ändå var det kort vecka då det varit Påsk! Men det är speciellt med fredagar..dom är liksom magiska på något sätt. Alla verkar  blomma ut..svårt att förklara..
Dock vaknade jag i morse och hade ont i halsen och känner mig hängig..
Men solen tittar fram så en liten förkylning får vänta!
Älsklingen kom hem igår!! Visserligen åkte han i onsdags men ändå! Och nu kommer han vara hemma i 4 hela veckor..ska bli så mysigt att ha honom hemma..Han brukar bara vara hemma på helgerna då han studerar till yrkesofficer i halmstad, utbildningen är på 3 år och han är klar nu till sommaren!

Ikväll ska vi ha vårt första möte med våra toastmasters! Det ska bli så roligt & spännande..ett steg närmre vårt bröllop..
S & M kommer verkligen se till att vår dag blir perfekt, det var därför vi valde dom två!
Båda kan prata framför folk, vilket behövs då det är ca 160 personer som är bjudna till bröllopet =D och dom kan bjuda på sig själva! Precis vad en tostmaster ska vara!
Dessutom när jag var hemma hos mamma & pappa i helgen, sa pappa att han ska hålla tal! Det trodde jag verkligen inte då pappa inte tycker om att prata framför folk..plus att han har svåra läs & skriv svårigheter..
så jag hade inte väntat mig att han skulle det!
Men det kom som en glad överraskning..värmde hjärtat inom mig!


 


Nu ska jag också blogga =)


Nu har jag också skaffat mig en dagbok för världen att se,

Jag kommer att skriva om mitt liv, mina tankar, planer & drömmar.


Kanske ska presentera mig också =)

Johanna heter jag och är 23 år, bor i Uppsala med min pojkvän, som jag gifter mig med 11 juli i år *Längtar*

Jag jobbar i växeln på Svenska kyrkan, gjort det i lite mer än ett år nu.. trivs väldigt bra där, det är så lugnt och skönt!

Annars tränar jag nästan varje dag, försöker hinna med mina vänner & familjen så mycket jag kan.
Sen är väl jag som nästa alla andra tjejer, jag älskar att SHOPPA!  
Många anser att jag är en SHOPAHOLIC men jag ser det som min hobby =)

Hoppas vi ses igen =)


RSS 2.0