En liten uppdatering från Tunisien

Vi har det så bra man kan ha! Tunisien är ett underbart land, och här där vi bor är det helt perfekt! Hotel Kanta heter det hotellet vi bor på, och ligger i den lyxiga delen av sousse. Här finns bara 4 stjärniga hotell och alla belägna med gång avstånd till stranden! Vi har dessutom frukost & middag inkluderat, så kan det bli bättre? Vi kan välja mellan 2 st pooler & båda har sol hela dagen =) Hotellet är så fint, trevlig personal & maten är helt underbar!

Vi har varit ner till stranden, dock endast en gång hittills men vi ska dit imorgon igen..det var finare än vad jag trodde..kanske inte typ bali fint, men inte långt ifrån.. Sanden är mjuk & vit, vattnet är blått och halm parasoll =) Rena drömmen!

Vi har varit på en "utflykt" som var att åka fyrhjuling uppe i bergen "som dom kallade det, jag skulle nog mer säga en väldigt lång & hög kulle, eller nått"! Men det var helt fantastiskt kul =) Man fick se en heldel av hur lokalbefolkningen bor, dromedarer och på toppen var det en utsikt som heter duga! Det var en upplevelse i säg. 
Det finns så många olika utflykter man kan göra, men eftersom vi bara är här en vecka så hinner man inte..vissa utflykter varar i 2-3 dagar..och det fungerar inte.. Så det får vänta tills i kommer tillbaka, för det kommer vi självklart! 
Det enda jag saknar är shoppingen..den är väldigt dårlig här..det kanske är vi som inte har hittat guldgruvan men..nej utbudet är katastrof! Även innen i sousse..märkligt!

Nää nu är klockan mycket, och vi ska upp tidigt för att dra till havet =P 
Varma kramar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0