Ville inte att dagen skulle ta slut!

Jag vaknade kl 8 och tog ett varv runt med dammsugaren innan Elias kom runt 9. Så fort Brorsan hade åkt gick jag och grannen som har en pojke på 3 år till centrum & handlade glass till barnen. Vi har varit ute hela dagen! Vädret har verkligen varit fantastiskt! Sen kom ELIN! Det var så overkligt, efter så lång tid och nu är hon hemma..Det var nästan som i en film..vi kramades & båda hade tårar rinnandes ner för kinderna! Vi har pratat & skattat hela dagen, verkligen haft en mysdag..Hon fick sin favorit rätt som är stuvade makaroner med köttbullar! Inga höga krav där heller! Även Jenny & Joel tittade förbi på en fika. Det var så tråkigt när alla åkte..ville inte att dagen skulle ta slut..

Sen gick jag ut på en promenad & filosoferade i den sköna kvällssolen. Nu ligger jag på soffan och är helt slut.. Jag har haft fullt upp med min lilla älskling Elias. Han är så snäll & lekfull.. Sötare unge får man leta efter, se för er själva!











Nu ska jag kolla på fyra bröllop & en begravning..eller iaf slutet av den..
*ses senare, kanske*


Gårdagen slutade helt underbar!

Det blev ingen promenad igår då det regnade när jag kom hem också! *Skit!* Men jag tog fram steppern & steppade lite längre igår! Mina ben är helt slut efter den här veckan..4 spinningpass, 2 promenader & 4 stepp pass!
Weddingdress here I come! ;)
Något helt underbart hände igår när jag satt ensam i soffan..jag fick ett sms från Elin där det stod jag är hemma nu! Jag kasstade mig på mobilen och ringde upp! Det var så mysigt att prata med henne igen! Jag har inte sett henne sen i september, och det har varit jobbigt! Från att ha i stort sett varje dag i ungefär 7 år till att inte ses alls! *Har verkligen saknat henne* och jag får träffa henne imorgon! Så jag har lovat hennes favoriträtt & min kladdkaka =)
Hon har *tjatat* om dom sen hon åkte hihihi!
Vi har mycket att ta igen & jag vill höra allt om hennes resa!

Det här var bara dagar innan hon åkte..& nu är hon äntligen hemma!

Idag ska jag bara ta det lungt, då Elias kommer kl 9 ungefär..kanske ska ta och städa undan lite & dammsuga..kul..
Vi ses säkert senare..ha en underbar dag i solen!

Regn, regn & åter regn...

Idag har det verkligen varit skit väder! Sånna här dagar gör det inget att man jobbar..men när det är soligt då känns det lite! Som det ser ut på väderprognosen ska det bli underbart väder i helgen =D i såfall tänker jag vara ute hela helgen, endast gå in för att sova & kanske äta lite.. Man måste ju passa på medan det är sol, man vet ju inte när den kommer tillbaka! Så på lördag när Elias kommer ska vi leka i lekparken & gå sköna promenader. *Längtar*

Igår när jag kom hem från spinningen mötte jag upp grannen för att ta en promenad, som tur var hade det slutat regna så vi slapp bli blöta! Vi var ute i en timme, så när jag kom hem var klockan halv nio och jag fick äntligen i mig lite mat! Sen var jag värd en kväll på soffan, men jag tog mig upp och steppade på min twist & Sculpt i 20 min! *Klapp på axeln*

Så igår blev det ca 2 timmars träning..skönt..
Jah hoppas det inte regnar ikväll när jag kommer hem från spinningen, för då blir det en promenad idag också!
Nu ska jag jobba vidare, så vi ses sen!

Plastikoperationer..

Jag har verkligen inget emot skönhetsoperationer, jag har vänner som lagt sig under kniven för att förbättra något dom inte var nöjda med innan. Har själv funderat på det..*säger inte vad* Det är väldigt många som är emot det, men varför? Om man kan må bättre efter, vad är då problemet? Alla väljer över sin egna kropp, vissa vill & andra vill inte..
så enkelt är det..

Däremot finns det ju ganska många risker med dom olika skönhetsoperationerna, det ska man tänka på och man ska vara säker på att de är det man vill innan man gör det. Och att man gör det för sin skull & ingen annans!
Men det kan gå på tok fel..jag låter bilderna tala för sig själva..

Så här kan man se ut efter en fettsugning
 
När man gjort en bröstförsoring kan man se ut som Tori Spelling

  Lisa Rinnas läppar kan man få när man missbrukar injektioner

Men man kan också bli fantastiskt vacker om man fin putsar lite här och där! Men tänk först, är det värt det!

Ännu en underbar dag med sol!

Idag har det också varit underbart väder ute, skönt men samtidigt tråkigt då jag sitter inne hela dagar..tittar ut genom fönstret och ser alla sommarklädda..åhh jag vill ha semester, åka bort till vita ständer & dricka paraply-drinkar i solnedgången..bara sola & bada hela dagarna..men jag får hålla ut några veckor till, sen åker jag & baby iväg en vecka! *Längtar!* Däremot vart vi ska är oklart..blir nog en sista minuten..
några tips på vart vi ska åka?

Efter jobbet ska jag på spinning & sen hem för att ta en promenad i det sköna vädret..Städa undan lite också.. Sen blir det slapp i soffan =) *Tycker jag förtjänar det då*

Dom hade en undersökning på msn startsida, om du fick 1 miljon vad skulle du köpa då? Det fick igång tankarna..vad skulle jag köpa? Det är ju en enom summa pengar, men man får inget hus för det (iaf inte där jag vill bo) men det är en bra start..en ny bil kanske..en underbar resa..och självklart en helt ny garderob till mig & baby..
men sen då..? Jo jag skulle ta körkort också!
Vad skulle ni göra med pengarna?



Underbar dag!

Solen skiner & det har varit otroligt varmt ute! Dock har jag ju jobbat & varit inne i stort sett hela dagen..satt ute en stund på lunchen, men man måste ju hinna äta lite också =) Men det är ju så typiskt..har ju varit ledig i 4 dagar & då minsan ville solen inte titta fram..men idag, då ska det vara "sommar varmt" Skit också!

Idag har jag läst några andras bloggar, och många bloggar om sitt fjortisliv & "hänger ut sig för mycket" Jag skriver om mitt liv som det är, men vissa saker skriver man bara inte om..saker & ting är privata och inte för världen att se.. Vissa bloggar jag kollade igenom fick mig att skämmas..många är ju knappt 15 år! Vad visste man då? Nu menar jag inget illa & jag vill inte dra alla över en kant, det finns många 15 åringar som är mogna & vet vad dom vill..men det finns även dom som är åt motsatta hållet.. Eller vad tycker ni? Ska man blogga så ska man hänga ut allt, eller ska hänga ut sig lagom mycket?  Vad vill bloggläsare läsa om?

Nu ska jag gå från jobbet! Dags för spinning kl 18! Som jag har längtat, har inte varit på ett pass sen i tisdags!! Så jag ska väga upp med 4 pass den här veckan =)
Kanske ses senare!
**Ha det toppen i solen**

Alone, alone..and alone

Mati har åkt & jag är åter igen ensam..men nu ska han vara borta i 2 veckor..så himla tråkigt! Som tur var ringde min storebror och undrade om jag kunde ha Elias här nästan hela lördagen, och mitt svar var självklart JA! Dels för att jag ska vara själ, men mest för att jag avgudar min brorson! Han är helt underbar och jag älskar att ha honom hos mig!


Min älskade brorson!

Idag har varit en slapp dag, vi var till hans föräldrar en stund, kom hem & han packade sin väska och åkte..så jag tog på mig träningsskorna och gick ut på en promenad! Det är så synd att jag aldrig får in en promenad om dagen, det är det bästa sättet att rensa huvudet..när man går där ensam & bara funderar, tänker & får kontroll på vissa saker.. för på spinningen kan man inte riktigt tänka på samma sätt..musiken i hög & man är helt inne i tempot, tekniken & bara fokusera på passet..man slappnar inte av på det sättet.. men jag måste bli bättre på det! Jag ska få in flera promenader i veckan! Och appropå vecka, imorgon börjar en ny igen..

Nu sitter jag och tittar på Click med Adam Sandler, tänk om man skulle ha en sådan fjärrkontroll!? Undra vad man skulle göra? Jag skulle aldrig vilja spola fram ett helt år..eller? Visst skulle man vilja skippa en del saker, men är det värt att snabb spola livet?

**God natt**

Lediga dagar går för fort!

Det är redan lördag..helt sjukt! Endast en ledig dag till sen är det back to work. Nästa ledighet är när jag åker till halmstad för att min baby tar examen, vilket är om 4 veckor! *Lovley*

I går åkte vi ner på stan och åt lunch med Kanan, sen åkte vi hem till Mati´s bror och fikade! Efter åkte vi hem och meckade lite med bilen, gick inget vidare så bilen är inte körbar än *haha* han ska försöka igen imorgon, så vi får se hur det går! Vi gjorde oss i ordning och drog ner på stan igen, vi åkte först hem till en kompis & hans flickvän! Vi drack några drinkar & rökte vattenpipa, det är så himla gott! Jag har inte rökt det på flera år..ska nog ta fram våra till i sommar! I alla fall sen gick vi ner till Oasia & sen firman! Underbar kväll! För med underbara människor kan det inte bli annat än underbart!

I dag har vi varit hemma hos mati´s föräldrar och ätit lunch, sen åkte mati och spelade fotboll..så jag och grannen satt i solen & drack coca cola *livets dryck =)* Och pratade om allt & inget.. Från ingenstans kom molnen & åskan så jag gick in och la mig på soffan & kollade på Sound Of Music! Sen var det dags för Robinson och därefter hundtricket.. Nu ligger jag och tittar på en skum film på 3:an själv, då mati är ute med grabbarna..

Här kommer några bilder från i går!

Jag färdig sminkad i min morgonrock!















**Ha en fortsatt mysig lördag kväll/natt**

Hur många mår dårligt där ute egentligen och får ingen hjälp?

Efter jobbet mötte jag upp Erica & hennes lilla Elvira! Vi gick och åt lunch och hade jätte mysigt, sen gick vi runt lite på stan! Vi hann även med ett fika stopp med glass! Vi har känt varandra i MÅNGA år, vi gick i samma skola från 1:an till 9:an och har varit nära vänner sen dess! Hon är en av mina vänner jag beundrar & är närmast! Vi är så bra vänner att vi behöver inte prata varje dag för att vara nära varandra, utan när vi ses är det som om vi alltid ses iaf..vi har dock en regel, och det är att det får inte gå mer än 2 veckor innan vi ses igen =)

Jag gick runt på stan efter att Erica åkt hem och väntade på mati, shoppade lite =P Vi tog bussen hem & vände nästan i dörren..vi åkte till Biltema för att köpa bromsbelägg och sen drog vi vidare till Elgiganten för att kolla om dom fått in den nya lock/platt tången från Babyliss! Men jag fick åka hem utan..
På väg hem lade jag märke till en tjej som bara gick rakt ut på vägen..bilarna framför stannade självklart fast det inte var ett övergångsställe..vi tänkte att något är fel, hon grät och verkade inte bry sig om att det kom bilar..så vi tittade i backspegeln när vi åkte förbi och då stod hon på andra sidan och väntade i dom mötande bilarna..vi vände direkt om för att något stämde inte..helt plötsligt sprang hon ut framför bilarna, vi kunde ta oss förbi bilkön som blivigt och stannade på en liten avfart.. vi & en annan kvinna som stannat tog henne åt sidan och pratade lite med henne, det ända hon sa var att hon ville ta livet av sig! Jag blev helt knäsvag! Så jag ringde 112 och förklarade vad som hänt och dom ville att vi väntade där tills dom kom.. Det visade sig att hon bor på ett hem som ligger i närheten så den andra kvinnan ringde dit och en som jobbade där kom & det verkade som om det inte var första gången hon gör något liknade, då föreståndaren frågade mig om hon lade sig ner på gatan?! Då började jag verkligen fundera! Om det nu har hänt tidigare varför får hon inte den hjälp hon behöver?? Vad ska man behöva göra för att få hjälp idagens läge? Vi har slutna instutitioner för dom som mår så där, så varför ä hon på ett hem där hon kan komma och gå som hon vill?!  
Tom polisen undrade varför hon bodde där och inte på sluten sluten instutition! Hon fick åka med polisen, och föreståndaren kallade oss för dagens hjältar.. jag ser mig inte som någon hjälte, vi gjorde det alla borde göra..
hjälpa någon som behöver det! Och jag hoppas verkligen hon får den hjälp hon behöver..
innan det är försent..


Onsdag & jag jobbar halvdag!

Den här veckan blir ju toppen! Jag jobbade mån-tisdag heldag & idag onsdag är det halvdag och sen är jag ledig torsdag & fredag! Helt underbart!
Igår var jag på spinning, brukar inte hinna gå på tisdagar men nu tog jag mig tiden! Det var ett medelpass och det har jag inte varit på under flera veckor nu..jag hade glömt bort hur jobbigt det passet är! Jag var helt slut efter första delen..men det var bara att trampa på, jag tog mig igenom men benen var helt slut =) *skönt' så skönt*

Idag ska jag gå och äta lunch med Erica & hennes lilla Elvira, sen ska vi springa runt på stan och bara mysa! Har inte träffat henne på jätte länge..så tråkigt men hon har mycket med lillan & jag tränar jämt, så vi hinner inte..Det blir så att vi får mysa ordentligt idag! Och jag hoppas solen tänker stanna kvar, för jag vill inte att det regnar när vi ska gå på stan! För när jag gick till jobbet började det regna och jag hade inget paraply med mig *typiskt!* Om jag så ska behöva göra soldansen så gör jag det!!

Nu börjar bröllopet ta form också..eller ja..vi har hur mycket som helst kvar att göra! Och check listan blir bara längre och längre, och vi bockar av för lite! Jag trodde verkligen att jag började i tid men nej då! Det är verkligen ett heltids jobb, alla ska bli nöjda, vi, brudtärnorna, marsalkarna & alla gäster! Det är inte lätt ska jag säga!
Det är 7 veckor kvar, så nu är det bara att stressa, stressa!


**Jag & min älskade**

Läste en gratistidning imorse och blev helt paff!!

Atkins, GI eller stenålderskost. Nej, dagens unga tjejer tar till grövre metoder. Våren har kommit och stressen över strandkroppen sätter sig som en igel på hjärnan! Idag stod det att tjejer vårbantar med anabola steroider! Och enligt flera experter använder flickor och unga kvinnor både dopingpreparat och läkemedel för att banta. Och de kan man köpa på svenska nätsajter. Några av sajterna är riktade direkt till yngre tjejer.
 Där går det att beställa receptbelagda bantningspreparat och "steroider av högsta klass". Det finns också instruktioner om hur man injicerar dopningsprepaten rakt in musklerna! Det är ju helt sjukt!
Och inte på tal om biverkningarna som grövre röst, skäggväxt tex!
Vad hände med det gamla hedliga TRÄNA? Dra ner på kalorierna & motionera! Visst det tar längre tid men kroppen mår ju bättre av det, dessutom mår man själv bättre också! Det kan vara tråkigt att gå till gymmet i början, men det blir lättare med tiden..eller varför inte hitta en träningsform som passar dig?! En skogspromenad eller varför inte ett spinningpass!
Så strunta i preparat och ut och rör på dig istället!
Både du och kroppen kommer må mycket bättre!


Kanske jobbigt innan, men underbart skönt efter!

EUROVISION SONG CONTEST 2009!

Tack! Dom hade bytt programledarna!! För dom andra var ju hemska, kunde ju inte prata engelska, och deras skämt var ju bara skämt..skumma! Men nu hade dom två andra, kunde bättre engelska och pratade inte om onödiga saker,
iallafall inte lika mycket!!

Det fanns ingen som jag verkligen inte tyckte om, visst det fanns ju många som jag inte skulle välja att lyssna på..men inga som är riktigt hemska, dom åkte ut i del finalerna =)
Sen har jag ju mina favoriter Sverige, island, malta, azerbaijan, danmark, turkiet, norge & israels "fredslåt"
Det har nog aldrig varit så här många bra låtar som i år! Det kommer bli så spännade och se vilka som hamnar i topp 5 & självklart vem som vinner, dessutom med det här nya röstsystemet!! Eftersom det är grannröstning på hög nivå är det bara 50 % av rösterna från länderna & 50 % från ländernas jurygrupper! För Hoppningsvis blir det inte
lika mycket grannröstning!

Mellan showen var ju helt fantastisk igen! Det märks att Ryssland har lagt ner tid & pengar på ESC!

Finalen är nu avklarad!

NORGE är vinnare av Eurovision song contest 2009!!
Han var favorit tippad från första början och höll ända fram & vann helt överlägset! Han fick poäng från samtilga länder (föutom från sig själva då eftersom man inte får rösta på sig själva!!!! Det har aldrig hänt förut! Dessutom har någon aldrig fått så här höga poäng som han fått!
Norge var så övertygade att dom skulle vinna att dom redan bokat olympiaden i olso det datumet då ESC hålls nästa år innan finalen! Och det visade sig inte vara så tokigt!

Island kom 2:a

Marlena gjorde ett fantastiskt framträdande, tyvärr så räckte inte det!

**Nu ska jag njuta av vinnarlåten och mysa med min älskling!**








Mysig dag!

Igår efter jobbet träffade jag upp Kristin och vi gick först & satte oss på smultron..vi åt mat och drack lite cider, sen gick vi vidare till C P vid ån och drack ännu mer cider! Vi bara pratade & skrattade helatiden! Det var länge sen jag gjorde något sånt..vi brukar annars gå ut & dansa..men man kan ju inte prata där pga den höga musiken! Skälvklart jag älskar att dansa!! Men ibland är det nästan mysigare och bara sitta & prata gamla minnen!
När jag kom hem slocknade jag som en stock! Mati som också hade varit ute, fick nästan bära mig i sängs för jag sov väldigt tungt! Kommer inte ens ihåg att han tog in mig i sängen, men jag var söt tydligen =D

Idag har vi varit hemma hos mina föräldrar på middag! Vi firade mammas 50 års dag (dock 2 månader sent) så nu var även släkten där också! Jätte mysigt!! Jag verkligen älskar mina föräldrar! Jag menar visst föräldrar är föräldrar, men när jag bodde hemma hade jag inte samma relation med dom som jag har nu..vi bråkade konstant, speciellt jag och min mamma! Men nu är vår relation helt underbar, jag skulle inte klara mig utan min mamma & pappa nu!
Dessutom kom putte & sandra dit med Elias (min brorsson)! Så vi har busat!
Nu ska vi kolla på eurovision song contest finalen!
Återkommer med resultatet och annat smått & gott!

**Kramar**

Andra semifinalen är nu klar!

Den andra semifinalen är nu avklarad och jag måste säga att det var en mycket underhållande show..både på gott & ont! Den var några bra låtar, men fler konstiga låtar eller dårliga framträdanden.. Måste också bara påpeka programledarna, den manliga kanske ska hitta en ny frisör och den kvinnliga borde hitta en stylelist! Klänningen hon hade ikväll var hemsk!!

Dom låtarna jag tyckte om var Polen, norge, danmark & azerbanijan!

Dom jag tyckte minst om var Serbien, cypern (låten är bra men hon sjunger falskt!) sen nederländernas herrar & ukrainas låt var bra men framtrdandet var lite slampigt om jag får uttrycka mig så!

Dom som gick vidare var;
Azerbanijan, Kroatsien, Ukraina, Litauen, Albanien, Moldavien, Danmark, Estland, Norge & Grekland!

Kul att Norge & danmark gick vidare, men jag saknade polen!

Nu ska jag krypa ner i sängen!
**Sov gott & dröm sött!!**




Blåsigt värre!

Både igår & idag har det verkligen varit blåsigt, solen värmer om man sitter i lä men i annat fall blåter man iväg =)
Är ju så tråkigt för det blåser kallt, imorse när jag gick till jobbet kändes det som höst! Och sommaren har ju inte ens varit här! Hoppas det är bättre väder imorgon efter jobbet för då ska jag träffa upp Kristin, Jenny & Joel
på en after work och vi vill helst av allt sitta ute & mysa!

Igår efter spinningen satt jag & min kära granne och pratade, hon berättade att hon funderar på att flytta till hedemora! Det är en liten skit håla =) Det skulle bli som tomt utan henne..hon har varit ett stort stöd nu när mati
 har bott i halmstad..jag bodde i praktiskt taget hemma hos henne..=D Skulle bli så tråkigt, men samtidigt förstår
 jag henne & hennes argument!

Idag efter jobbet ska jag på spinning =) sen ska jag hem och kolla på den andra semifinalen i Eurovision 2009! Denna gång är norge & danmark med! Vi får se hur det går för dom, har hört att många tycker om norges bidrag!
Själv har jag inte hört någon utav dom.. så jag ska krypa upp i soffan med myskläder & popcorn



Marlena gick

Nu är den första semifinalen klar! Det var 18 låter & jag tyckte om 4 st! 4 av 18 st, det jag undrar är hur dom har röstat fram representanterna för deras land..Belgien hade någon Elvis kopia och tjeckien någon superman! Kom igen?! Man kan ju tydligen sjunga vad som helst, uppträda hur man vill & du kan ändå vara med i eurovision! Det är ju ett skämt!
Ryssland har verkligen ordnat en underbar show & scenen är ju helt otrolig! Den största någonsin i eurovision, och man får ju 80 miljoner i bidrag för att ordna allt till finalen, men ryssarna har lagt ner 340 miljoner!! Och deras mellanakt (efterröstningen är klar, tills rösterna ska redovisas) var ju helt fantastisk!

Dom länderna som gick direkt till final är Frankrike, storbritanien, Tyskland, Spanien & Ryssland såklart!

Dom som gick vidare i kväll var;
Turkiet, Sverige!!!!, Israel, Portugal, Malta, Finland, Bosnien & H, Rumänien, Armenien & Island

Dom 4 som jag tyckte om gick vidare! Sverige, Malta, Turkiet & Island!

Ciara från Malta!
http://www.youtube.com/watch?v=RsC4_7pMOSY 
Lyssna på hennes röst!

Första delfinalen i Eurovision song contest!

Ikväll är den första delfinalen och Marlena har startnummer 5 av 18. Även island & finland tävlar ikväll! Även om jag inte är så förtjust i La Voix så hoppas jag att vi går vidare till finalen på lördag! Jag har alltid älskat melodifestivalen och ESC men dom senaste åren har jag tagit lite avstånd..tycker det blir bara sämre & sämre..alla dessa deltävlingar! Som om man inte har annat för sig! Det var mycket bättre förr..en svensk final & sen eurovision song contest! Sen det här med röstningarna, man röstar på sina grannländer vare sig låten är bra eller inte, bara för att inte svika sina grannar! Vi röstar också på våra grannar så vi är inte bättre själva, men när det är såhär så kommer vi aldrig mer att vinna, troligtivis inte ens om ABBA skulle uppträda för Sverige! Och det är tråkigt för vi har haft många bra låtar dom senaste åren, tex Hero med Charlotte Perelli! Men men ingen verkar vilja bryta mönster..så grannrösterna kommer att fortsätta..
Men jag kommer att titta ikväll och självklart hejja på Sverige!



Då var det åter måndag..

..varför känns måndagar så tunga? Visst helgen är över och man vill åter ha helg.. men ändå, det är en vardag..precis som tisdag, onsdag, torsdag & fredag..Men jag känner många som blir deprimerade på måndagar men på tisdagarna känns det lite bättre igen..sen blir det bara bättre & bättre men sen kommer söndagkvällarna
och dom stressar upp sig igen och på måndagen är dom där igen..det blir en ond cirkel.. Visst jag är inget större fan av måndagar jag heller men man kanske ska försöka ändra inställning till måndagar, dom är inte mer deprimerande än vad man gör dom...eller?

Nu är vi innne på fjärde veckan och älsklingen åker tillbaka ner till Halmstad på söndag..tiden har bara susat förbi..och vad har vi gjort?! Kan inte komma på något konkret..känns som om man är i något hemma stadie..
jag vill vara hemma, ta det lungt & bara vara..Men det måste bli bättre, kan ju inte bara sitta hemma och glo!
Visst både jag och han jobbar så vi är inte hemma heladagar & jag tränar minst 3 dagar i veckan, men på kvällarna & helgerna är jag helt hemma kär..bra på ett sätt för då trivs man med hur man bor, men man måste ju vara lite social också..
Och inte bo i sin egna lilla såpbubbla!


Bronset är vårt!

Sverige vann precis bronsmedaljen i hockey VM 09!! Usa förlorade med 4-2!!! Detta blev sveriges 15:e bronsmedalj! Helt underbart!! Snart kommer sveriges nationalsång och då ska här sjungas! *Du gamla du fria*
Kl 20 ikväll spelas finalmatchen mellan Ryssland & Kanada, så vi får se vilka av dom som vinner deras 25:e guldmedalj då dom har 24 i var!

Inatt sov jag kanske 3 timmar allt som allt, Felicia hostade så mycket att hon väckte mig & sig själv helatiden!
Dessutom rullar hon omkring som en liten hund! Men hon är så mysig så det gör inget! Jag får gå i sängs tidigare
 ikväll då det är ny jobb vecka imorgon!
Mati har varit super idag! Han har lagat handbromsen helt själv! Dessutom kan vi ha fixat oljegrejen också,
så nu ska lilla pärlan gå igenom besiktningen utan problem!
*Hoppas jag!

Nu ska jag sitta och göra fler inbjudningskort eftersom vi inte hade tillräckligt många! Listan blir bara längre & längre! Och imorgon är det bara 2 månader kvar tills jag blir Johanna Fernandez *längtar!* Tiden går bara fortare & fortare och planeringen går inte framåt..inte direkt så bra..vi får lägga in en ny växel snart!

Nickis lekland!

Idag har vi varit barnvakt till Mati´s brorsdotter Felicia som är 4 år! Hon är så underbar! När hon kom hem till oss åkte vi direkt till Nickis lekland & lekte hejvilt! Upp & ner, ner & upp! Vi var överallt och ingenstans, skrattade & tjoade! Klättrade upp i den stora klätterställningen och Felicia vågade åka den "branta" & långa rutschbanan! Den åkte vi ett antal gånger, vi åkte även den andra rutschbanan & hon hoppade runt i hoppborgen!
Väl hemma igen åt vi middag & sen gick Mati ut och spelade fotboll. Så Felicia och jag satt under filten
& tittade på Pippi långstrump, sen var det dags för unga damen att krypa ner i kojs!
Vi läste en saga och hon somnade direkt!

Nu sitter jag & älsklingen i soffan och tittar på "jag vet vad du gjorde förra lördagen", det är ett roligt program, och dom hittar ju på så sjuka grejer! Men frågan är ju, är det på riktigt? Är dom verkligen under hypnos eller är det en bluff? Älsklingen är helt bomb säker på att det är en bluff..vad tror ni?!

Och hockey matchen igår då!?! Sverige förlorade semifinalen mot Kanada!! 3-1..så jälva tungt! Jag tror inte dom hann återhämta sig tillräckligt från martchen igår.. för dom spelade så uselt mer än halva matchen..slarvade bort pucken, bara irrade runt..visste inte riktigt hur dom skulle spela..dårligt organiserat helt enkelt!
Så Kanada spelar mot Ryssland i finalen..och Sverige spelar om brons på söndag mot USA!
Så vi får sikta på bronsmedaljen!!

Nickis lekland i uppsala
  

shopping =)

Hihi jag gick ner på stan under lunchen för jag behövde verkligen en ny mascara! Min är helt slut, jag har verkligen försökt skrapa lite på sidorna för att kunna fixa ögonfransarna! Sen så köpte jag två jätte söta spännen som man kan ha i håret, på väskan eller varför inte på kläderna..Mycket söta blommor i rosa nyans! Sen fick det vara nog till mig då jag har "shopping förbud" så då gick jag ner till barnavdelningen på h&m och hittade ett jätte tufft linne till min brorson & dessutom en mini frisbee med Batman på =P så det ska Elias få ikväll då vi ska hem på middag hos bror min!
*Dock måste vi hem till matchen ikväll!*

Mascaran är helt underbar, den ger fylliga & långa ögonfransar (98 kr)! Det är dom blommorna men i en rosa förg (19.50)! Och jag kunde inte motstå linnet & det kostade endast 49.50! Dock fanns det ingen bild på batman som endast kostade 29.50!
Allt är köpt på H&M!


Vi Vann!!

Vilken jävla match!! Jag trodde hjärat skulle hoppa ur flera gånger! Det var så spännande & jag kunde verkligen inte sitta still, jag skrek & tjoade.. Älsklingen tyckte jag var galen och att jag borde inte få kolla på hockey! Han menade att det inte är bra för mitt psyke! Hahhaha! *Tror han blev lite rädd för mig* Men vi slog ut tjeckien med 3-1 & jonas gustafsson imål var helt underbar, han tog nästan allt (alla skott utan ett ynka mål) så synd att han inte fick hålla nollan!
Men huvudsaken är att vi vann så ikväll spelar vi semifinal mot Kanada kl 20.00! Det blir ett tufft motstånd då dom inte förlorat en enda match under detta VM, kanske blir det deras första förlust mot ett toppform lag som Sverige!?

Äntligen fredag! Som jag har längtat..veckan har varit sådär tycker jag..man kan säga att jag verkligen har haft
motvind den här veckan..inget har fungerat som det ska..hoppas jag får medvind i helgen iallafall!
I helgen ska vi bara vara hemma..ikväll är det ju hockey igen (hoppas mitt hjärta har lugnat ner sig tills dess..annars kan det gå illa hahaha) och imorgon kommer mati´s brorsdotter hem till oss & ska sova kvar till på söndag..
vi ska väl hitta på något roligt till henne på lördag! Kanske åka och bada på frishov eller så kanske vi
besöker Nickis lekland!

Här har vi några av Sveriges hjältar!




Idag mår jag bra..

Träningsvärken är helt borta!! Tänk att det kan hålla i sig så länge..den har suttit sen i söndagskväll
& idag är det torsdag! Idag blir det en promenad efter jobbet! *Om det inte börjar regna, som det gjorde igår!* För mina skor tål inte vatten då dom är trasiga!

Kommer den här dagen någonsin ta slut? Den har känts sååå lång..eller är det bara jag som känner så? Klockan är ju bara 16.05! Dessutom la min växel av nyss också! Så jag får väl bara sitta här tills vi stänger..drygt!
På lunchen iallafall gick jag och köpte material till våra inbjudningskort, för dom vi hade gjort räckte inte (vilket var 80 st) vi behöver göra 4 till (tror jag det var) Och som tur var hade dom båda papprena & sidenbandet vi använt oss av! För det är ju inte roligt att behöva använda ett annat papper eller sidenband till dom resterande!
Så jag ska väl hem och pyssla lite efter jobbet!
*Hur ska jag hinna allt, pyssel, promenad & hockey..måste ju äta däremellan också!*

Så Kl 20.00 på kanal 6 är det kvartsfinal mellan Sverige-Tjeckien, då sitter jag bänkad & jag hoppas ni också gör det!
Vore så tråkigt om vi förlorar, dom har ju kommit så långt nu..välförtjänta vinster!
Just nu avgörs den andra kvartsfinalen mellan Lettland-Kanada..hm..jag tror faktiskt att Kanada vinner den martchen..
Men viktigast av allt JAG TROR ATT SVERIGE KAN SLÅ TJECKIEN!

..onsdag..hm..

Jag vet inte, jag är inte så mycket för onsdagar..visst halva jobb veckan har gått och det är snart helg..men samtidigt en onsdag är en vanlig onsdag..visst när man var yngre så var ju onsdagarna "Lill lördag" & man gick ut.. men det fungerar ju inte längre eftersom jag jobbar mån-fre 8-17 så den är på något sätt "vanlig" nu..Visserligen skulle jag alltid vilja ha helg! Och jag har även funderat på vem det är som kommit på att fredagar är "jobb" dag och att den inte tillhör helgen?! Den personen skulle jag vilja prata med.. Jag menar fredagar är ju heliga! Den borde så tillhöra helgen!

Min träningsvärk är på väg bort, jag kan till och med gå nomalt idag *jippie!* Så idag kan jag verkligen ta i på spinningen, det är så svårt att behöva ta det lugnt på en spinningcykel! Jag måste verkligen känna mig helt slut när jag går av,
så där att man nästan inte kan hålla upp kroppen slut..annars känns det inte som om jag har tränat!
Jag hoppas jag känner mig bra i benen efter för då kanske jag kan ta en promenad senare ikväll..
det är ju bara 66 dagar kvar till bröllopet!!

Och för att byta ämne, jag vill shoppa! Det verkligen kliar i fingrarna efter lite shopping..lite nya toppar, gärna ett par jeans, kjolar & skor..i stort sätt allt med andra ord!! Det kommit så mycket nytt, och så färgglada tyger,
verkligen sommar färger, blommigt & prickigt! Jag vill jag vill jag vill!!






Det här var bara några exempel på allt jag vill ha!!


Skvallertidningar alltså..

..Nästan varje tjej läser någon form av skvallertidning eller dyligt dagligen..Det gäller mig också, jag köper ofta en "kändis"tidning & dock läser jag sällan texterna utan jag bara kollar på bilderna..men jag kom över en artikel om att Heidi Montag från The Hills, att hon ser ut att vara gravid!!



Men snälla? Vadå ser ut att vara gravid? Det skulle lika gärna kunna vara lingonvecka, hon kanske nyss hade ätit eller vad som helst? Visst hon har en väldigt platt mage..men snälla.. man kan svullna om magen utan att vara gravid! Och om hon nu är det så kommer det nog fram ganska snart då dom verkligen söker uppmärksamhet!
Vad tycker ni?

Träningsvärken ligger kvar

Igår när jag kom hem hade jag sån träningsvärk att jag trodde benen skulle gå av eller nått..och efter spinningpasset strechade jag mer än jag någonsin gjort tidigare..men det blev bara värre! Jag kunde inte ens resa mig
från soffan på kvällen =) Men imorse när jag vaknade var det lite bättre, men långt ifrån bra!
Så jag hoppas att efter dagens spinningpass att det blir lite bättre! 

Vart tog sommar vädret vägen? Helgen var ju så underbar, solen sken från morgon till kväll & värmen var helt fantastisk! Enligt metrologerna var det rekord varmt i april! Det har räknats som sommar nere i skåne området & resten
av landet mycket över det normala för april månad!
Men både igår & idag har det regnat..grått & trist..jag vill åka iväg till solen..

Vår chef kom precis förbi och pillade lite på växelbordet och nu är jag igång igen! *jippie!* Kanske låter konstigt, men jag hatar att sitta här och inte får jobba..sitta och surfa på internet gör jag ju annars ändå..
Så roligt för han gjorde samma saker jag & datakillen gjorde i går men då fungerade det inte..typiskt!

den här dagen har varit katastrof!

..nu är snart arbetsdagen över för idag..och vi fick aldrig igång mitt förbaskande växelbord..så jag har typ suttit vid mitt skrivbord och inte gjort ett dugg..jag har spelat lite på king.com & tittat omkring på internet..rolig dag..not!!
Dessutom har jag jordens träningsvärk, då jag var ut igår och joggade för första gången i år! *Stolt!* Men jag får sota för det idag kan jag säga..från höfterna ner till knäna.. baksida & framsida, insida & utsida!! Och eftersom jag har ett väldigt stilla sittande jobb blir jag så stel..så varje gång jag ska gå någonstans ser jag ut som en gammal gumma med gå svårigheter och jag är 23 år!! Men det är smällar man får ta om man vill bli smidig & smärt =)

Ringde till csn idag om det här med min återkravsbetalning, dom ska verkligen ha alla pengar direkt..visst jag kan delbetala men då handlar det om tusenlappar i månaden, inte hundralappar utan TUSENLAPAR! Så jag får helt enkelt betala allt på en gång! Dom har verkligen ingen som helst förståelse för oss andra..jag betalar ju dessutom på mitt lån jag har hos dom..Så mitt råd är till er alla! Ha inget med dom att göra..om du har möjligheten att
jobba under dina studier, så gör det!
Vad gäller bilen så är det fortfarande oklart om vi ska laga den eller om vi ska köpa ny bil..för bil är ett måste!! Vi får se hur vi gör..

Nu ska jag gå på spinning, ska strecha ordentligt efter så jag kanske får bort lite av träningsvärken iaf..i värsta fall kommer jag väl inte upp ur sängen imorgon =) Älsklingen får hjälpa mig! *Hihihi*


dagen har ju börjat bra..not..

När jag vaknade kände jag att jag skulle stanna kvar i sängen..men motvilligt gick jag upp och åkte till jobbet, komme ut och ser att det regnar! Det som har varit så skönt väder i helgen..verkligen sommar väder..men ny vecka, nytt väder.. Kommer till jobbet och min växel fungerar inte..den är helt död.. och utan mitt växelbord  kan inte jag jobba..det är ju mitt jobb.. så frustrerande.. och en av våra data tekniker var här och bytte kablar och sånt..helt plötsligt så funkade den men så fort han gick och jag haft mitt första samtal dög den igen..den hade väl dödsryck eller nått..
Så nu sitter jag här igen... det regnar fortfarande ute & min växel är helt paj..
Skulle verkligen ha stannat i sängen idag, man ska lita på magkänslan..hoppas dagen blir bättre..
För frågan är?! Kan dagen verkligen bli sämre?!

**Hoppas att ni har haft en bättre morgon**

Valborgsfirandet blev så lyckat, helt fantastisk!

Mati & N mötte upp mi när jag slutade på jobbet, vi åkte till en china resturang och åt lunch buffé (dom har så god buffé!) Väl måtta & belåtna åkte vi till coop och handlade mat & snacks inför kvällens firande!
Därefter åkte vi till biltema och köpte delar till bilen (vi ska försöka laga handbromsen själva!)
Vi bestämde under lunchen att vi skulle fira hemma hos oss istället! Han vi skulle vara hos skulle kanske dra ut senare på kvällen, vi skulle inte gå så då tänkte vi att det är lika bra att vi är hos oss så kan dom som ska gå ut, gå ut
& dom som vill stanna kvar, kan stanna med oss och fira vidare! 
När vi handlat klart åkte vi hem & städade och gjorde oss i ordning tills alla kom!
Vi grillade, några kom med pizzor & humöret var på topp!
Vi hade en fantastiskt underbar valborg & dessutom solen sken hela dagen, kan det bli bättre?!

Idag har jag varit ute i solen hela dagen..inte gjort ett dugg! Älsklingen har varit å bytt till sommardäck, hämtat en soffa åt N..medan jag satt och solade med grannen =) Nu ser jag ut som en bränd kräfta =P men imorgon
(eller kanske i över morgon) har jag en fin färg =D *Fin solbränna* 
I kväll har jag & älsklingen bara myst, legat på soffan och tittat på tv. Är väl det ända man orkar dagen efter..?

Här kommer några bilder från valborgsfirandet:


Älsklingen & N

Jag & Älsklingen ♥

Älsklingen & jag ♥

Jag

♥ Min underbara älskling ♥

Mr K

R & O

H & A

H & J & C

S & O

Älsklingen & S & Mr K

Jag

RSS 2.0