Magen 34+6




♥ Längtar efter dig ♥


Gårdagens besök på förlossningen

Jag var sååå trött när vi kom hem igår att jag deckade i soffan..

Vi gick först in i ett undersökningsrum och hon förklarade vad som händer där när man kommer in, vad dom gör för undersökningar och vilka redskap som används. Sen gick vi vidare in till ett förslossningsrum.. kändes lite konstigt att vara där inne..vetskapen om att nästa gång är det för att Pyret vill ut.. svårt att förklara..
Här gick hon igenom olika hjälpmedel man kan använda sig utav, det fanns en heldel olika "redskap" tex sackosäck,  gummiboll osv så att man iaf kan hitta något som passar en. Det fanns även badkar & dusch om man vill det.
Sen gick hon igenom smärtlindring och visade hur dom olika ser ut.. Jag kan säga att ingen kommer i närheten av mig med den bedövningssprutan man kan få invändigt! ALDRIG! Jag tänker försöka klara mig med lustgas & ryggmärgsbedövningen.. 
Baby provade lustgasen :) Dock så vågade inte jag..

Besöket var guld värt, för nu har man lite "Kött på benen" och man vet lite av vad som kommer att hända..

Besök på Förlossningen

Idag, nu snart ska vi upp på förlossningen med föräldragruppen.. Det ska bli så spännande! Vi har ju iof redan varit där uppe med "falska värkar" men då var vi bara i ett undersökningsrum.. Nu får vi se the room.. Antar att dom pratar om smärtlindring, hur allt går till osv också.

Berättar mer ikväll & då ska ni få en magbild också :)

Helgen ♥

I fredags åkte vi hem till min bror och hans familj på lite mat, jätte mycket mys! (Åh god mat var det också=) Sen kom våra gamla skolkataloger fram..hahahaha vi hade så kul.. så man såg ut!
När vi kom hem tittade vi klart på Idol och sen sov jag gott..

I lördags var vi runt på Gränby ett tag, baby behövde nya inomhus fotbollsskor bland annat.. När vi väl var hemma igen vilade jag i 2 sköna timmar =) Sen var det bara att palla sig upp och städa, baka pizza och invänta gästerna.. vi skulle ha spelkväll men det kom aldrig fram något spel.. vi pratade hela kvällen och långt in på små timmarna! Mys ♥
Jag, Jenny & Elin planerade in en roadtrip som går av stapeln söndagen den 31 okt *jippie* Säger inte vart vi ska, det får ni se senare =)

I söndags tog vi det lungt, vi åkte hem till baby´s föräldrar på lunch. Hans bror kom också dit så vi spelade kort hela dagen.. När vi kom hem hamnade vi i soffan båda två och där stannade vi tills det var dags för sängen..


Magen 33+4


Nytt i Pyrets byrå

Shopping galen som jag är kunde inte låta bli att köpa lite nytt till Pyret!










Nya soffan

Så här ser våran nya soffa ut!

Dock ska vi inte ha det där bordet, vi ska förhoppningsvis snart åka och köpa dom andra möblerna till vardagsrummet.. det blir en ny tv-bänk, soffbord och lite smått & gott!


Mys onsdag ♥

Idag ska jag äntligen få träffa Jenny & Elin! Det är svårt att få till våra fikamys, Jenny jobbar skift och Elin i stockholm.. Så att få till det är knepigt! Men idag ♥ idag är det fikamys på hög nivå i uppsala :)

Sen har jag kommit in i en tröttperiod igen. Jag kan somna när som helst.. När jag kommer hem från jobbet lagar jag mat och sen sover jag! Bebis tar all min energi! Men nu är det bara 6 veckor kvar (om man inte går över två veckor dvs) Men det ska vi väl inte Pyret!

Måste passa på att säga GRATTIS till Linnea som har fått en liten flicka!

Paket på väg :)

 

Beställde lite från Ellos igår!






Med erbjudandekod: 220801 får ni 25 % rabatt.

 



Mys Fredag ♥

Idag var både jag & baby lediga ♥ Det händer inte så ofta :)
Dock fick jag ingen sovmorgon då vi vaknade vid 8 iaf! Skulle verkligen ha behövt sova längre då jag sover så dåligt på nätterna.. alla dessa toalett-besök!

Men vi låg och drog oss till 10 innan vi drog igång dagen :)
På schemat stod det;
    ♥ Hämta soffan
    ♥ Köpa jacka till baby
    ♥ Baka pizza till kvällen

Soffan är helt perfekt! Jag verkligen ÄLSKAR den.. tänker flytta in i den :) Ni ska få se bild imorgon..

Nu sitter vi och spelar Buzz med några vänner.. Hoppas dock att det blir sängen snart, är sååå trött efter dagen!

Dessa små fick följa med mig hem igår





Kunde inte låta bli.. :)


Magen v 32+5





Ni får se vad jag har shoppat idag i morgon, är så trött att jag knappt kan hålla mina ögon uppe!


Nya soffa!

Vi åkte förbi och kollade på den soffan baby hade hittat men den var för hård, enligt mig! Så det blir soffan från Chilli :)
Den här fast i svart ska jag mysa i!


Soffa!

Idag ska vi åka och kolla en sista sväng på soffor.. vi har en favorit men baby ville kolla på en annan innan.. så förhoppningsvis har vi beställt en soffa innan dagen är slut! Vill så gärna göra om i vardagsrummet men det är omöjligt med dom sofforna vi har nu.. jag har tröttnat på dom och resten av möblerna också :) Så nu är det dags för en förnyelse hemma i väntan på lill* pyret!

Visar sen vilken soffa det blev!

Solig måndag

Underbart med sol denna kalla måndag.. vantarna åkte på imorse när jag tog mig till jobbet! Funderar också på att ta fram ullkappan nu, det är lite för kallt med skinnjacka! Men samtidigt kan det bli varmare på eftermiddagarna och då blir ullkappan för varm.. dilemma!

Imorgon börjar vår föräldragrupp! Det ska bli spännande..se vilka som är där, åldrar och självklart vad vi ska gå igenom :) Sammanlagt ska vi gå 6 gånger! Imorgon handlar det om förlossningen och andningen.. Längtar!


Helgen hittills ♥

Igår kom baby och hämtade mig efter jobbet, även hans bror var med & så åkte vi till Ikea :) Vi strosade omkring, åt middag där och jag fick lite ljus med mig hem.
När vi sen kom hem kollade vi på Idol, dock missade jag vem som fick åka hem för jag somnade när nyheterna började.. Orkar inte vara gravid längre.. men det är ju bara att stå ut dom sista veckorna, tur att det så är värt det sen ♥

Idag har vi städat lite hemma, varit och handlat & bjudit svärföräldrarna på mat. Efter det tog jag en lång siesta medan baby spelade ps3..
Nu är han och spelar fotboll så jag ska tända lite ljus & hoppa ner i badet :)

Hoppas ni har en underbar Lördag!


Magen v 31+5


Längtar så efter dig!


Bra start på dagen!

Pratade precis med min läkare om prov svaren! Vi kom fram till att jag mår bra! Min sjukdoms medicinering är bra, några förhöjda värden men det kan ha med graviditeten att göra.. däremot ska vi ta nya prover om 4 veckor för att kontrollera att det inte stiger allt för mycket.

Sen har jag inte fått gravid-diabetes! Han trodde att det bara var en tillfällighet att jag släppte socker och det andra värdet kan bero på att jag hade ätit för dåligt dagen innan..
Just nu känns dagen helt perfekt trots det dåliga vädret!



BM-Besök

Då var det måndag igen och jag kom precis till jobbet eftersom jag har varit hos barnmorskan så här på morgonkvisten..
Dels var det bara en rutin koll men också då för att kolla upp mina värden igen. Tror att jag har lämnat alla prover man kan göra nu :) Svaren får jag på torsdag och jag hoppas att allt är bra. Orkar inte oroa mig längre, det tar så mycket på krafterna. Jag vill bara njuta nu dom sista veckorna som är kvar ♥

Insåg idag att jag jobbar endast 5 veckor till! Den 5 nov jobbar jag min sista dag..

Min dag idag;
♥ Jobba
♥ Köpa pyjamas till pyret
♥ Tvätta

Hoppas ni får en fin måndag!

Tvätt & städdag..

Fy så tråkigt men så nödvändigt! Då jag har kommit in i en period när jag är trött konstant orkar jag inte ta hand om allt i veckan, utan hemmet bara förfaller och när helgen kommer blir det tvätt & städ för hela slanten..
Jag som skulle hinna tvätta bebiskläderna.. men det blev våra kläder istället! Måste hinna det nästa helg!

Gårdagen på fyrishov var jätte mysig & rolig. Elias var helt vild, vilket är något nytt vad gäller vatten. Han har varit "rädd" och osäker men nu var det full fart! Han åkte rutschkanor både fram och baklänges :) När vi skulle äta lunch skrek han bara NEJ BADA och värre blev det när vi skulle gå hem.. han var så arg! Tusse liten!

Nu ska jag fortsätta titta på Ensam mamma söker och bara slappna av!

Myskväll ♥

Ikväll är det myskväll ♥
Kom hem från jobbet och lagade mat, Tacos mums! Nu sitter vi i soffan med en massa tända ljus och kollar på Idol.. Måste ju bara säga att Daniel är helt fantastisk!
Baby var så söt, jag visade hur magen bli när jag spänner den.. jag sa att det liknar ett torn men baby sa nää det liknar ett ägg, sen ändrade han sig när han såg min putnaveln och sa att den ser ut som ett upp och ner vänt päron! ♥  

Morgondagen kommer att spenderas på fyrishov men mamma, pappa & min brorson Elias :) Ska bli så roligt men jag kommer vara helt slut efter! Elias har en energi som ingen annan!
Tänkte att jag ska försöka hinna tvätta alla bebisgrejer i helgen så det är gjort.. dessutom skriva förlossningsbrevet, kanske fixar det på söndag när baby ska hjälpa en vän att flytta..
 
Nu ska jag ängna mig åt baby då jag kommer somna snart :) Rolig fru va?!

Fredag morgon!

Vaknade imorse och fick lite smått panik.. jag har inte märk att det fortfarande är mörkt när man vaknar! Dessutom var det sån dimma att man knappt såg ut.. tänk att hösten kom så snabbt! Mysigt men mörkt :)
Insåg igår att jag jobbar bara 5 veckor till innan det är dag att vänta hemma på att den lill* kommer.. Tiden går ju hur fort som helst! Börjar redan tänka och försöker styra upp något schema för att hinna med allt innan det är dags.. det ska tvättas, bakas, möbleras och pysslas.. Mys mys!
Jag hoppas också att vi kan besälla våran soffa snart.. skulle vara så kul att ha den innan jul.. Rimmar lite så här på morgon kvisten ;)

Nu ska jag återgå till jobbet för det är dags för frukost!

RSS 2.0