Mammakläder & pyret kittlas =)

Vi bilvande mammor verkar inte få shoppa kläder.. Det finns ju inga butiker i Uppsala som har ett större utbud av mammakläder! H&M har lite grann, polarn & pyret har ännu mindre.. Sen då? Finns det någon butik mer? Visst det finns mycket på nätet men det är ju jätte svårt med storlekarna och sen kostar ett par jeans tex 800 kr! Dom ska ju användas i ca 4 månader!
Irriterande!
Har ni några tips så hör mer än gärna av er!

Sen till något mycket roligare! Pyret kittlar mig innefrån! Det är helt otroligt..vilken underbar känsla! Nu längtar jag så tills jag får känna första sparken.. och självklart att baby också får känna sparkar...
                 ..för första gången..


Barnvagnen!

Förra helgen åkte jag och en vän till Fagersta för att köpa en barnvagn! Lite tokigt kanske eftersom jag bara var i v 16 då.. men å andra sidan hittade jag den på blocket så himla otroligt billig!

Det är en Emmaljunga Edge duo (precis vad jag ville ha) från 06.





Vi fick;
Liggdel
Sittdel
Åkpåse
Regnskydd
Myggnät
Skötväska
Nytt överdrag till sittdelen (oanvänd)
2 Täcken
2 Kuddar
3 Vita underlakan
Påslakan sett

Allt detta för 2200 kr! Den har inte en fläck och ser helt oanvänd ut!
Längtar så himla mycket efter pyret nu!


Myshelg

Vilken mysig & underbar helg jag har haft..
I fredags kom baby och hämta mig efter jobbet, sen åkte vi till Dragon palace och åt kinabuffé. Jätte mycket mys <3 När vi kom hem tittade Jenny förbi innan hon skulle till jobbet, så mysigt att bara prata lite..om allt och inget!

I går (lördag) åkte Erica, Isa & jag till stockholm..tjejmiddag hos Becca var målet men innan gick vi runt i stan och kollade in vägen Victoria & Daniel skulle åka efter vigseln men det var så mycket folk att vi gick och åt lunch, mötte upp Anne och tog oss hem till Becca. Bröllopet på tv:n, massa god mat, vin/cola och underbara tjejer, om man lägger ihop allt blir det en massa tjatter och en heldel goa skratt! Tack för en fantastisk kväll Becca <3

Idag har jag bara varit hemma och städat, dansat och sjungit då baby hade fotbollsmatch..
Nu sitter jag här och tittar på This is it, såg den i Thailand men den är värd att se igen.. snart är det dags för sängen..


Jag v 17




Gooood mat


 Love you girls!


Drömmer mig bort..

Om några veckor åker vi till Mallorca! Det ska bli så skönt, bara sola och bada, äta gott och vila upp sig. Vi kommer att vara borta i tolv dagar, baby & jag och Kanan & hans tjej =) Så jag är i full gång med att köpa liten nya sommarkläder då jag inte kommer kunna ha mina klänningar eller mina bikinisar.. men inte gråter jag för det utan jag shoppar för fullt! (Dock måste jag gömma allt det nya för baby, hihi) Tur att han inte har någon koll på vad jag har! Jag väntar på en stor påse från H&M som jag hoppas kommer snart.. tror att det är 3 bikinisar, en klänning och sen var det något mer, minns inte så noga.. ;)

När jag tänker efter.. jag går på semester v 30 sen har jag 5 veckor ledigt.. kommer tillbaka och jobbar max 2 månader till innan jag går på mammaledighet! Det är ju ingenting!!

                                                             Bilder på mig & pyret i v 16






Puss & Kram!


Mycket har hänt..mycket kommer att hända

Nu var det länge sen jag skrev..och mycket har hänt..
Vi två ska äntligen bli vi tre ♥
Resan dit har varit lång, jobbig och slitsam..men helt klart värt det! Nu längtar vi så himla mycket till 7 december då pyret är beräknad! Jag är nu i v 16 och mår fortfarande illa på morgonen.. trodde att det skulle gå över vid v 12 som det brukar men nej nej.. med min tur så kommer jag väl må pyton hela graviditeten! Men det är smällar man får ta =)
Jag har haft turen att se pyret redan, två gånger dessutom men nu ser vi fram emot 8 juli då baby ska få se pyret för första gången ♥ Det är dessutom på hans födelsedag..kan man få en bättre födelsedagspresent?!






RSS 2.0