Fotboll på tvn..

..då bakar jag bullar istället =)
Jag är så less på all fotboll nu.. fotboll live, fotboll på tvn.. tar det aldrig slut? Och det värsta är nog att ute säsongen är slut nu *jippie* men då börjar innomhus säsongen.. fotboll, fotboll och ännu mer fotboll..
Så jag bakade bullar isället, baby ville ta med sig till jobbet och bjuda arbetskollegorna imorgon & en god fru som man är ställer självklart upp och bakar =P Tydligen blev dom goda också!



Annars har min dag varit magiskt tråkig..soffan har väl varit min största vän idag.. ha även plockat upp lite hemma.. imorgon däremot måste det dammsugas märkte jag och vi ska ha folk här på fredag så det är något som måste ske imorgon efter jobbet! Det ska bli så skönt att gå till jobbet imorgon, göra något!

Matchen är ÄNLIGEN slut, kanske hinner se något roligt på tvn innan det är dags att sova!

God natt!


Nog är Nog!

Jag kan sammanfatta min dag med ett ord..tråkig.. Soffan har varit min vän idag och tvn såklart, vad skulle jag gjort annars?! Förkylningen känns bättre idag, det går åt rätt håll för en gångs skull =) Dock blir jag hemma imorgon också..jag och alla roliga serier som går på dagarna..dom är ju verkligen ett skämt..jag tycker synd om dom som är hemma dagligen, jag säger bara ..våra bästa år.. Den serien borde ha slutat för flera, flera år sen! Den har spårat ur.. att skådespelarna stannar kvar är ett under, dom måste ha bra betalt!

En sak till..det är farligt att vara hemma och bara titta på tv.. jag vände mig till datorn en stund och klickade ner en massa kläder i kundkorgen *oopps* men.. min hjärna vaknade till och sa "du ska snart till Thailand, handla där nere!" Så jag stängde ner sidan utan att klicka på gå till kassan! Önskar att någon var här och såg det bara, då det inte är likt mig! Ger mig själv en klapp på axeln! Hmm..skulle ju så vilja ha..

Dessa underbara kommer från H&M
 





 


Måndag..

Vaknade imorse och mådde samma samma..förkylningen vill inte ge med sig.. men jag pallrade mig iväg till jobbet och vilken pina det var! När klockan blev halv två gav jag upp, ringde proffice (då jag är anställd hos dom och uthyrd) så dom skickade Elin till mitt jobb..så jag gick hem två, kom hem och däckade på soffan..
Och här har jag legat hela kvällen och kommer att ligga kvar tills det är dags att flytta in i sängen.. Jag blir hemma imorgon också tyvärr.. hatar verkligen att vara hemma för att man är sjuk! Man orkar ju inte göra något,
bara ligga framför tvn och slummra till om och om igen..
man blir nästan bara tröttare..


Trodde inte det kunde bli värre..

..men så fel man kunde ha.. idag mina vänner kom hostan också.. halsont check, näsan check, hosta check.. check check check! Åhh! Ligger på soffan men nässpray, alvedon och vatten i mägder..ångest över att det är måndag imorgon och att det bara är att pallra sig ur sängen för att jobba.. men nu kan det väl inte bli värre.. eller?


Film maraton!

Min förkylning blir bara värre och värre..sen jag kom hem från dopet har jag bara legat på soffan..Mati, Kanan och Sami kollade först på en fotbollsmatch hemma hos oss innan dom drog vidare, så att jag skulle få titta på tvn.. så för mig blev det ett film maraton..först snygg, sexig singel sen coyote ugly och nyss bad boys 2

Nu är det dock dags för sängen och hoppas på att min förkylning bli lite bättre, och INTE värre
för det orkar jag inte!!!



Sov gott!


Elviras Dop!

Vaknade tidigt..skulle åka ner på stan och möta upp Isa för att köpa dop presenter till lilla Elvira! Vi köpte en speldosa (vi hade också en sån när vi var små..dom med en ballerina i), den lade vi ner hårspännen och ett hårband i, sen köpte vi ett hjärthalsband med hennes månadssten i och en ängel från Gospelhörnan som hette angel of healing. Dock fick hon två månadsstens halsband till, så vi ska byta vårat..
Vi åkte ut till björklinge kyrka där dopet ägde rum.. det var så mysigt, en dopcermoni är verkligen vacker.. och hon skötte sig jätte bra, även om bandet blev väldigt blött =) *Tussan!*


Elvira med Prästen


Mamma Erica med Elvira i famnen, Pappa Jonas och Ericas syster Jennie som från och med idag är Elviras Fadder!

Sen åkte vi vidare till lokalen där dom hade dukat upp för smörgåstårta och fika efter det..


En massa mys!

Det var jätte mysigt hemma hos mamma & pappa i går! Vi åt kräfftor i mängder..och då menar jag verkligen det! Mamma hade köpt 3 paket och putte hade med sig 1 paket.. och det var kanske ett halft paket kvar när vi hade ätit klart =) Haha! Vi pratade om en massa olika minnen, alla tokigheter vi gjorde när vi var små..även en del som mamma och pappa gjorde! Tex när dom ramlade i ån nedanför oss, dom såg ut som grodor när dom kom i genom dörren..näckrosblad i håret, leriga & självklart blöta haha.. eller mammas försök till att vara en frisör vilket alltid slutade med en katastrof, mamma tejpade min lugg och klippte..hon menade på att det kunde ju bara bli rakt, men jag kan säga att det blev allt annat är rakt..sneare lugg fick man leta efter eller som när jag blev överkörd av en cyklist..rakt över magen.. fråga inte hur det gick till, för det vet jag inte?!

Kvällen var underbar och vi åkte hem mätta & belåtna!


Veckan..?

Den här veckan har varit så konstig..i tisdags var jag till Stockholm på ett läkarbesök..det var helt oklart, när jag kom ut kände jag mig upp & ner, omskakad och dessutom stampad på.. Besöket blev inte som jag hade väntat mig..eller nja lite men ändå inte, ville så att det skulle vara tvärtom.. jag vet att jag pratar lite kryptiskt kanske men så får det va..

Onsdag & torsdag hände inget annat än jobb & spinning =) Det var så skönt på träningen, rensa huvudet & bara tänka på ingenting.. benen nästan bara vek sig efterråt =P Sköööönt!

Idag ska vi hem till Mamma & Pappa och äta kräftor, även mina brorsor med frun/flickvännen och lilla Elias kommer! Det var ett tag sen vi (hela familjen) träffas och bara myst..annars är det alltid släkt med i bilden.. Mati möter upp mig efter jobbet och vi tar bussen ut så Mati kan ta en öl eller två med pappa..
Kanske kommer lite bilder senare ikväll, har skaffat batterier till kameran *Weee*


Sova ensam..

I Måndags jobbade Mati natt, så direkt efter jobbet mötte jag upp honom.. ville träffa honom innan han skulle åka till jobbet.. det är så jobbigt att sova ensam, jag som var så van när han pluggade i halmstad..men nu är det jätte jobbigt när han är borta..konstigt det där, man vänjer sig fort..

Så min måndagkväll spenderades på soffan, men även vid tvättmaskinen.. hann även med att plocka undan lite innan det var dags för sängen..

Fotboll & barnvakt!

Lördagen började med fotboll..igen, börjar bli någon form av vana.. Tur att det var ett fantastiskt fint väder och Mati och hans lag vann matchen! Jag fick agera fotograf under matchen, haha jag knäppte kanske 150 bilder eller nått..tränaen tittade på mig när jag sa det =) Jag tog bara min uppgift på fullt allvar, och vet ni hur svårt det är att knäppa kort på människor som springer, vänder tvärt?!? Jag vill bara skrika PAUSE! Fast det går ju inte..

På vägen hem hämtade vi upp Elias! Gullungen själv skulle sova hemma hos oss då bror min & frugan skulle gå på bio! Vi spelade fotboll i vardagsrummet och lekte tagare i lägenheten fram tills han skulle sova.. dessvärre sova han inge bra, så fort han gnydde, vände på sig tom pratade i sömnen satt jag givakt i sängen..så varken han eller jag sov bra.. och han vaknade runt kvart i sju.. då myste vi i soffan och tittade på barnprogram.. vi gick även på en promenad och lekte i trädgården..







När dom kom och hämtade honom hade Mati´s föräldrar och hans bror med fru & barn kommit, vi skulle bjuda dom på lunch =) Och det blev Mati´s mammas favorit Tacos!

Jag somnade halv åtta i soffan i söndags, vaknade till vid tio sen gick jag till sängen och sov tills väckarklockan ringde och det var dags för jobb!


Fredags

Som jag berättade tidigare skulle jag på militärfest i fredags! Och vilken fest det blev till slut.. däremot innan var hemsk.. Jag slutade kl 17 och Mati hämtade upp mig och vi åkte hem för att göra oss i ordning! Jag hade kanske 20 minuter från att vi kom hem tills vi skulle ut genom dörren.. tänka sig att jag hann! Tror att det är ett nyttt rekord =)
Väl framme mötte vi några kollegor till Mati, mycket trevliga måste jag säga..jag förstår att han trvis bra på jobbet, dom jobbar ju så nära inpå dagligen så man behöver bra kollegor! Vi satte oss till bord som var uppdukat med kräftor, räkor, bröd med tillbehör! *Mums!* På eftersläppet kom Miran & Jenny också =)
Kvällen blev en succé och vi hade jätte kul!




STRESS!

jag är så stressad!! Om 5 minuter slutar jag och måste verkligen hem direkt, för vi måste ta bussen typ 18.10 för att hinna till middagen kl 19.00! Vilket innebär ungefär en halvtimmes fixning..hahaha hur ska det gå? Jag kommer få sån panik att inget blir bra eller klart i tid..mati kommer stå i dörren och titta på mig sen klockan..vilket kommer göra mig mer stressad och mindre klar! *Ångest!*
Så jag sitter här och funderar ut vad jag ska börja med och sen i vilken ordning jag ska göra allt, bara för att kanske underlätta fixningen..eller jag hoppas det iaf!

Chefen kom precis och sa GÅ!
Så jag sticker!

Ses i dimman!


Problemet är löst!

Precis som rubriken säger..problemet ät löst! Mati ringde mig i måndags och berättade att vi ska på någon militärfest på fredag och det enda jag tänkte då var, vad kul!! Sen i går kom jag på..vad är det för klädkod! Det är ju inte vilken fest som helst..utan det är en fest full med officerare och därmed en massa regler, vett & etikett! PANIK då jag inte har någon långklänning..alla mina klänningar är korta.. och jag kan inte komma med en kort klänning om alla andra ha långklänning på sig! Så jag fick börja ringa runt..Elin hade en blå som jag ska prova, sen kom pappa hit med en klänning jag hade på balen i 9:an (ni läste rätt! 9:an, vilket är hmm..8 år sen!) om jag kan ha den vet jag faktiskt inte.. så efter spinningen idag ska jag prova klänningar! Mati ska även prata med någon som ska dit om dom vet vad det är för klädkod!
Det här är ju första militärfesten för mig och ska träffa alla andra militär fruar =)
Så frågan är ju om det inte är någon klädkod..vad sjutton väljer jag då?
Vill ju inte göra bort mig!

Förslag?


Då var hösten här..

..sommaren är som bortblåst.. sitter och tittar ut och ser en massa gula löv fallandes från träden..plockas upp av vinden och yrar omkring i luften.. regnet har dessutom börjat falla..mörkret går inte att gömma sig ifrån längre.. Nu börjar längtan efter nästa sommar..tur att jag får två veckor med sol & värme i november, annars et jag inte om jag hade överlevt hösten & vintern..

Efter jobbet idag blir det spinning och gissa om jag är taggad! Ska kämpa som aldrig förr och vara helt helt utpumpad när jag väl kliver av cykeln! Har dessutom bestämt mig för att börja gymma också, jag har ju bara gått på spinning alltså endast kondition..men nu är det dags att börja gymma igen, det var några år sen..hmm..jag återkommer om det =)

Just ja! Kom på att jag har inte berättat vad jag och mn lillebror shoppade, då han behövde mig som smakråd..ni kanske redan vet men iaf vi var och köpte förlovningsringar!!
Så han förlovade sig med Lisa i torsdags =)
*Grattis mina gullungar!*


Rättelse!

Angående mitt inlägg om 11 september! Jag nämde attacken mot world trade center och mordet på Anna Lindh, men jag fick en kommentar om att jag glömde statskuppen i Chile!  *Nu skäms jag, då jag är gift med en chilienare vars föräldrar flydde till Sverige under kuppen!* Jag visste att det började i september, men inte att det just var den 11:e...


Mys mys!

Efter jobbet mötte jag upp Erica & hennes lilla Elvira =) Vi gick till cupido och åt sallad *Mums!* sen gick vi runt en stund på stan.. Det var så länge sen vi sågs..tror vi måste börja med våran överrenskomelse, minst en gång varannan vecka =) Och lill skruttan!! Vad stor hon har blivit..så söt!!

Väl hemma igen hamnade jag på soffan..kollade på idol, iaf en stund för sen kom baby & kanan och bytte kanal..till fotboll!! Tack och lov hämtade dom upp Jenny så jag fick lite sällskap.. vi hade ett mission..sola! Jag var först ut och nu ligger hon i värmen =)

Så fort dom åker hem ska jag till sängen..är så trött! Så jag passar på och säger god natt!


Skärpning!

Jag måste skärpa mig med bloggandet, är dårlig på att uppdatera!

I lördags (kulturnatten) var vi bara hemma..vi åkte aldrig ner på stan utan stannade i soffan och tittade på film, Miran & Jenny kom även förbi =) På 3;an (tror jag det var) visade dom Blood in, blood out! den filmen är ju helt sjukt bra! Så lite kulturella var vi ju ;P
Vad gjorde ni?

I söndags hade vi städ dag hemma..fy vad tråkigt men välbehövligt! Vi städade från typ 10 till 17!!! Och då var vi inte ens klara..vi behöver fortsätta i helgen som kommer.. Vi håller på med någon form av höst städning, vilket innebär rensning av förråd, skåp, lådor och även bland kläderna!
Vilket egentligen är ett evighets projekt! Men som sagt något man behöver göra!
Sen följde jag med ocj kollade på fotbollen..Jessica & Sofia följde med sina respektive så då kände jag också att jag kunde åka med, annars hade jag varit hemma..(ni kommer väl ihåg hur glad jag var förra söndagen!) Men tiden gick fortare när jag hade sällskap!

Igår skulle jag först ha gått på spinning efter jobbet..sen kom vi på att vi skulle ju flyga över uppsala (Jag & älsklingen fick det i bröllopspresent av hans kollegor), sen visade det sig att han var sjuk..så det blev inget utav dom..hmm.. så jag åkte hem direkt efter jobbet och myste med baby istället.. vi lagade god mat..
jätte mycket mys!

Nu ska jag möta upp Erica och hennes lilla skrutt Elvira!

Hörs snart!
Kram!


..lonely..

Flytten gick hur bra som helst och vi har kommit i ordning i det nya växelrummet! Vi är nu officiellt ute ur skrubben och sitter nu i första klass =) Tänk helt helt ny byggt rum, nya skriv bord och två gigantiska fönster.. Där kommer vi att trivas!

Efter jobbet kom baby och hämtade mig, vi åkte till gokart banan som finns i uppsala..bara vi två på banan och tävlingen var igång! Han varvade mig bara 2 gånger!! Jag börjar bli bättre =P haha! Vi hade så kul.. sen åkte vi tillen china resturant och åt buffé..Mmmmm vad gott det va! Väl hemma igen kollade vi på what happens in vegas med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Efter filmen åkte baby ner på stan med några vänner och jag sitter ensam i soffan.. jag har kollat på The pursuit of happyness med Will smith (mycket bra film, har ni ine sett den så måste ni kolla in den) och jag kollade även på slutet av flight 93 från 11 september.. nu lyssnar jag på musik och funderar på att hoppa ner i sängen..




Pyjamasbyxorna är självklart på =)

Sov gott när ni väl ska sova!


090911

Idag är det den 11 september..ett datum man minns.. Attacken mot World trade center 2001 & Anna lindh mördades 2003 på Nk i stockholm.. Vi kommer nog aldrig att glömma just det här datumet..någonsin..

Flyttdags!

Idag är dagen då vi flyttar ut från "skrubben" och in i ett helt nybyggt rum! Så vi packar våra grejer och hoppas att tiden går fort så vi får packa upp i den nya växeln =)
Kikade in i det nya växelrummet igår och det var så fint, luftigt & ljust..stora fönster och vi kan även se ut i receptionen vilket medför att vi ser lite folk om dagarna! Lovley!

Sen är det ju fredag också!! Kan det bli bättre?!
Vad ska ni hitta på i helgen? Våran helg består av storstädning och sen är det ju kulturnatten på lördag, kanske åker ner på stan och tar ett glas eller två =)


God natt!

Dagen har varit helt okej..det gick bra på jobbet, dock kändes eftermiddagen som en hel vecka! Trodde aldrig dagen skulle ta slut..men det gjorde den tillslut =)
Älsklingen kom och plockade upp mig & vi åkte hem till hans bror, då hans dotter fyllde 1 år idag! *Grattis gullunge!* Jag hade köpt ett par jätte söta jeans (lite fodrade) som hade ett "skärp" i olika färger och en lite längre vit kofta! Passade så bra ihop och hon kommer att bli så fin!

Sen vi kom hem har jag legat på soffan och tittat på yv & nu är det dags för sängen.. jag är så trött att jag har ont i nyckelbenet! Det är jätte konstigt, för när jag är döds trött får jag jätte ont i nyckelbenet..
är det bara jag eller är det någon mer som har så?
Nää jag orkar inte se bråkande grannar på tv så jag hoppar i sängen!

Sov gott!


Present jakt!

Snart stänger växeln för idagoch efter jobbet ska jag träffa Elin på en mysfika =) Men jag måste också springa runt och leta present till Amanda (Älsklingens brorsdotter!) som fyller 1 år i morgon.. stora tjejen! Jag älskar att köpa presenter, men bara om jag vet vad jag är ute efter.. jag har verkligen ingenaning om vad jag ska köpa och inte heller vad jag ska leta efter.. leksaker? Kläder? Hmm..huvudet snurrar! Men jag ska nog hitta på något fint, för det finns det gott om till små tjejer i dag =)

Kanske hittar något tills sig själv också =P



090908

Igår efter jobbet hade jag spinning! Och det är så skönt att sommarschemat är över och höstterminen har börjat, för vikarierna i sommras var inga bra!! Dårlig musik, dårligt pass vad har man kvar då? Inget..musiken och upplägget är ju allt! Nää så tack och lov så är favvisarna tillbaka med bättre musik och bättre pass! Jag var helt slut efteråt!

På lunchen idag träffade jag min Elin, alltid lika mysigt..vi tog en liten fika och snackade lite skit..precis vad jag behövde! *Puss baby!*
Efter jobbet åkte jag faktiskt hem..direkt.. vilket jag inte har gjort på, ahh jag kommer inte ihåg när jag gjorde det senast..eller jag hann springa in på Cubus för att köpa ett par nya pyjamasbyxorn =) men jag kommer till det.. När jag kom hem låg älsklingen på soffan, så vi lagade mat ihop och sen tänkte jag dammsuga men jag orkade inte..utan vi myste i soffan framför idol istället!
Nu har jag bäddat ner honom i sängen då han är förkyld *tussen*, jag ska snart hänga upp tvätten, kolla klart på Hell´s kitchen och sen ska jag också krypa ner i sängen..med mina nya pyjamasbyxor!!!




Det här är mina nya mysisar..så himla sköna! Jag fick göra en deal med älsklingen för jag har redan 5 par pyjamasbyxor och jag ville så gärna ha dom här..så jag lovade att slänga ett par (jag har några som sett sina bättre dagar) men dom är så sköna..så jag hoppas att han har glömt det =)

Sov gott!


fotboll..

Efter kalaset skulle Mati spela fotboll och vi åkte försent så jag var tvungen att följa med.. i 2 timmar satt jag och frös fast jag hade tre tröjor på mig..dessutom blev blöt då det regnade.. inte direkt hur jag ville spendera min söndags kväll men vad gör man inte för sin man..? Tack och lov fanns en matäffar i närheten så jag kunde fixa lite underhållning!


Skvaller & cola är väl det bästa sättet att fördriva tiden..eller hur?!

Vilken tur att det finns paraplyer!

Hade en vacker utsikt också =)

Nu ska jag kolla klart på filmen "Kärleken checkar in" och sen är det dags att sova då det är måndag igen imorgon..vilket betyder jobb!

Så jag säger god natt nu!


2 års kalas!

Idag fyller min brorson 2 år och det firade vi hemma hos dom i björklinge! Mamma hade gjort köttgryta och putte & sandra hade köpt tårta, kakor och bullar.. Mmmm =) Elias fick en massa roliga presenter och det här året kunde han öppna dom själv! Han var så söt, han rev av en liten bit i taget och efter varje bit sa han "häääääär" Gladare unge får man leta efter! Han är verkligen helt underbar, jag älskar honom så mycket! Dessutom har han lärt sig säga mitt namn..eller iaf nästan, Johanna är ganska svårt att säga.. så han säger Nanna!! Det värmer så i hjärtat!


Jag med ett gigantonomiskt paket =)

Hihi jag syns knappt!

Elias!

Dags att öppna vårat paket.

Bit för bit..

Hihi han kunde inte vänta tills den var ihop byggd innan han skulle åka! Då vet man att det var en perfekt present!

Och självklart skulle ljuset blåsas ut!


Vad tycks?

Paketet är nu inslaget och jag känner mig stolt, för lätt var det inte!
Men vad tycker ni om resultatet? Fint va?!?







Nu är det dags för sängen så man är pigg imorgon, för då ska lekas!


60 års kalas!

Idag fyllde min fasters man 60 år och det har firats idag! Det hela började med att Putte kom och hämtade mig hemma, då mati hade match först.. Vi åkte först förbi och köpte en orskidé med en jättefin lila kruka! Sen bar det av mot almunge =) När vi kom fram möttes vi av en överraskning..vi skulle sitta ute i partytält!! Det var en miljon mygg & knott, kallt och jag hade helt fel kläder på mig för det! Men det gick ganska bra, det blev bara 5 myggbett på benen kanske..åhhh vad det kliar! Men men vi hade jätte kul & maten var helt fantastisk! Jag, putte, sandra & Elias såklart spelade fotboll..eller snarare ta bollen ifrån Putte! Sandra & jag med Elias i famen vann =P Mati tittade också förbi när han hade spelat klart! Nu sitter jag hemma ensam och ska slå in Elias stora paket till imorgon då han fyller 2 år!!Och det enda jag kan säga nu är att paketet är så stort att Mati fick åka och hämta den när jag köpte det! Hihi!

Så här såg jag ut när jag åkte i dag..




Så här blev håret =)

Nu ska jag leta fram tejp!


Som ny

Vilken mysig fredag.. Efter jobbet mötte jag upp min lillebror då han behövde mitt smakråd! Kan inte berätta än vad det var han köpte eftersom det är en hemlis för personen han ska ge den till! Så ni får hållas på sträckbänken ett tag till =) Sen åkte jag hem, där älsklingen väntade! Vi lagade mat ihop och åt en riktig lyx middag.. mmm säger jag bara! Sen åkte han hem till en vän han pluggade med i halmstad och jag mina vänner har haft en liten spa kväll..färgat håret, haft ansiktsmask, fixat naglarna och bara tagit det lugnt! Håret blev jätte bra by the way, det var katastrof innan! Utväxt och hela håret hade blekts så det var ingen fin färg, för ljust för min smak! Önskar att jag hade batterier i kameran så jag kunde visa före & efter! Men men what to la do!
Nu ska jag fortsätta med mitt spa, dessutom kom älsklingen hem nyss!

Sov gott när ni väl vill att John Blund ska ta er till drömmarnas land!


Vakna tidigare än vanlig för att ta prover!

Tur att det är fredag! Jag brukar gå upp kvart i 7 mån-fre men idag mina vänner fick jag gå upp 6.00.. det är så inte okej!! Men jag behövde åka kl 7 för att hinna ta blodprover innan jobbet! Och då måste jag komma med ett bra tips! Om man bor i uppsala kan man gå till Läkarhuset på kungsgatan med sin remiss, ta en kölapp och sen sitt ner och vänta!Det var 4 personer före mig så jag kanske väntade i max 10 minuter! Det hade jag ingenaning om, Tack mamma för att du finns!
Jag är verkligen så glad att jag har min mamma, jag tror inte jag skulle klara mig utan henne..hon finns alltid där, i regn och solsken! För några år sen hade jag nog svårare att säga så här, då vi inte hade den här relationen som vi har nu.. För när jag bodde hemma var vi som hund & katt om inte värre.. så jag flyttade och
det blir bara bättre & bättre!

Mamma var den första jag sprang och kramade! *Och ett tips till er framtida brudpar, speciellt bruden kolla inte på er mamma när ni går in i kyrkan!! Då kommer dom första tårarna!*


Mina underbara föräldrar!!!


Helgen..

Helgen började helt underbar, mötte upp Elin för att handla kött till våran tjejkväll vi skulle ha hemma hos Elin! Jenny kom och vi lagade GOD mat ihop och hade det så mysigt..händer så sällan att vi ses och myser så här! Det är något vi måste ta tag i..även om man har sitt liv så måste man ta tid för sina vänner, man måste hålla vänskapen vid liv på något sätt. Men iaf sen öppnades flaskorna i omgångar och vi hade så kul..jag skrattade så mycket att jag inte fick luft..fick zippra efter andan! Sen skulle vi vidare till Flustret var det tänkt, men en av oss ville så gärna gå förbi och pussas med sin kille först, vilken omväg men men det var bara att gå.. och väl framme, hamnade vi i soffan och alla rosa moln försvann.. jag blev så trött och vi hade ingen lust att gå till flurran längre så vi stannade kvar..även Mati kom dit så jag fick också pussas lite =)

I lördags åkte vi ut till björklinge och firade min lillebror! Oh innan vi åkte, drog jag ner på stan för att handla presenterna hihi..sent ute igen! Men jag fann det jag ville köpa..vilket var en fred perry t-shrit & sen fick han även 3 pack boxer shorts! Hemma hos mamma & pappa bakades det pizza och jag hamnade som vanligt vid spisen..förstår inte det..alltid, det slår aldrig fel.. antingen vid spisen eller i disken.. hmm..

Söndagen är en dag jag inte vill skriva om, då jag inte vill lämna ut mina vänner i bloggen..

Förlåt för att jag skriver så sent..men som jag sagt tidigare, jag mår inte hundra så jag hoppas ni står ut med mina dåliga uppdateringar för tillfället..

RSS 2.0