Hosta..

Min förkylning har verkligen tagit fart den här gången..hostan är värst! I natt fick jag inte sova mycket, kan inte ligga på rygg, mage eller på sida..tror jag får sitta och sova inatt!
Idag köpte jag dom sista detaljerna tills på lördag, iaf vad gäller min utstyrsel =) Däremot måste jag hjälpa baby att komma på och in handla det han ska ha på sig! Dessutom ska jag köpa lite dekorationer för att göra lägenheten lite halloween mysig inför festen på lördag.. Det har blivit någon form av tradition att baby och jag ordnar halloween fest..så på lördag smäller det! 


Vad ska ni göra på Halloween?  

Gymmade igår!

Förlåt att jag inte skrivit varken igår eller idag! Men jag har verkligen inte orkat.. Jag har fått min kära förkylning tillbaka..täppt i näsan, hosta och konstig känsla i kroppen.. skit och pannkaka också, jag som var så glad över att min var över..but it came back!

Igår var jag och Jenny på gymmet, jag har inte gymmat på säkert 2 år delvis pga av mitt knä.. det var så skönt att komma igång med det också.. perfekt nu ju eftersom en av mina bästa spinningledare slutat så jag har bara ett bra pass i veckan! Men det märks att det var länge sen..vilken träningsvärk jag har!! Jag ser ut som en 90 årig kärring som stapplar sig fram! Hahaha! Ni anar inte.. Mati skrattade åt mig när jag försökte ta mig upp för trappan! 
Nu ska jag ta en alvedon och krypa ner i sängen, hoppas så att jag är piggare imorgon!

Sov gott!

*weeee*

Den här är på väg hem till oss as we speak! Var dock inte på rean men det var den bästa vi kunde hitta i prisklassen.. jag vill ju inte ha en kamera till som inte är bra.. då betalar jag hellre lite mer för en bra kamera!


Info om kameran!

Slimmad och lätt digitalkamera med 12,1 megapixel, 3x optisk zoom och 2,7-tums LCD-skärm.
Läcker röd/rosa design, smart utformning och användarvänliga funktioner. Denna digitala kompaktkamera har det du behöver för att lyckas med dina foton. Med Smile Shutter fångas alla glada ögonblick eftersom bilden tas automatiskt när den du fotograferar ler. Den dubbla lösningen för skärpa kombinerar hög ljuskänslighet med bildstabiliseringstekniken SteadyShot. Detta ger klara, skarpa resultat, även vid dåliga ljusförhållanden.

I´m sooo happy!


Fredagsmys kanske?

Hela jobb veckan har gått och det är äntligen fredag! Det är dags för fredags myyyyys! Kvällen kommer att spenderas framför idol! Det är Rock-tema så det ska bli spännande att se.. Vad ska ni hitta på?  Men innan dess är det ju några timmar kvar på jobbet.. Tror att vi ska förbi elgiganten också innan det är dags för hemgång.. Vi behöver så en ny digitalkamera och elgiganten öppnade dörrarna kl 7 imorse med "världens" rea =) Håll tummarna för att vi hittar en bra kamera till ett lågt pris! Våran tappades på dansgolvet och pajjade, sen fick jag ju en i födelsedagspresent av min kära bror men den har vanliga AA-batterier och dom tar slut efter kanske 15 kort! Hur ska det fungera i thailand annars? Måste ju ha en bra kamera då!

Nu är det snart dags för lunch!
Ses & hörs sen!


Nya tag!

Dags att gaska upp sig! Bort med negativa tankar och in med nya positiva! Vill bara tacka mina nära vänner och självklart baby för att ni ställt upp, lyssnat och hjälpt mig på fötter igen.. Vad skulle jag gjort utan er! Tack!

Snabb uppdate.. igår var det fotboll på tv:n, vilket betyder att grabbarna samlades i våran soffa hela kvällen.. jag som tänkte komma hem efter mitt spinningpass och bara krypa ner i soffan under filten..men icke! Här var det fullt ös så jag & Jenny satt i köket och pratade istället, dessutom letade jag upp ett nummer till en gamla tjejkompis från mitt gamla jobb! Vi hade jätte kul ihop, många minnen! Så vi messade lite och jag hoppas att vi kan ses snart!
Idag träffade jag Elin på lunchen =) Äntligen! Vi har inte setts sen i fredags.. på tok för långt emellan!

Baby ska sova borta inatt..han är i någon stuga någonstans i skogen med sina kollegor, har typ personalfest/teambilding!? Så jag får ta katterna som sällskap inatt!


091020

Jätte tråkigt inlägg..men men..
Idag har det inte varit en bra dag... min provsvar var inte vad jag ville höra, haft dårligt humör..känt mig så nere..
Önskar så att baby var här, behöver en bamse kram! Men den får vänta tills imorgon då han jobbar sent och inte kommer hem i natt! =(


..så jag tänkte säga god natt nu och hoppas att min dag blir bättre imorgon!



Bostadsmöte!?

Vi har bott i våran hyres lägenhet i mer än 3 år.. idag gick jag på första mitt bostadsmötet..ever! Haha! Och jag förstår varför..fy sjuttan vad tråkigt det var.. det enda roliga var fika pausen =)
Men dom gick igenom det nya gymmet, hur det blir med parkeringen på gården (om man måste hyra en plats eller inte), därför gick jag dit.. budget och sånt skiter jag i =)

När jag kom hem hade jag så tråkigt att jag bakade muffins till älsklingen då han ska jobba 8-22 imorgon =( Så jag tänkte att han behövde dom! Dessutom stod det 2 st på ett fat & ett glas mjölk på bordet när han kom hem från fotbollen.. jag är så en god hustru ;)


Nu är det dags för sängen!
Sov gott!

En sändag på Ikea!

Igår kände jag verkligen för att åka till ikea..däremot kände inte min kära man för det..det är en affär han hatar, medan jag älskar ikea!! Jag kan gå i timmar och bara titta, fundera och planera.. Vilket har resulterat i att jag får tjata idagar, förklara varför jag vill dit osv innan vi kanske åker.. Frustrerande! När jag väl hade gett upp hoppet igår ringde Jenny och frågade om jag ville följa med henne & hennes kille just till IKEA! Snacka om tajming! Så dom hämtade upp mig.. Jag köpte galgar, doftljus och ramar som vi ska sätta bröllopsbilder i! Ville plocka på mig så mycket mer, men jag häjdade mig..det var som att baby satt på min axel och sa nej, nej.. haha!


Men det här köpte jag iaf;
   
Galgarna kostar 39 kr för 8 st
Doftljusen kostar 39 kr för 12 st (Om ni inte köpt dom röda någongång, måste ni prova! Dom doftar underbart!)
Ramarna kostar 29 kr för 2 st

Efter våran ikea dejt följde jag med dom hem och kollade på tv, vi tittade även på lägenheter & hus.. Dom funderar på att byta lägenhet och vi vill ju också så småningom flytta =)

Väl hemma hamnade jag i soffan framför Ensam mamma söker! *Så bra program!*

Vad gjorde ni igår?


Idol

Måste ju bara kommentera idol som var igår! Michael Jackson team.. förra veckan då dom berättade att det skulle vara Michael tema blev baby så glad.. Han verkligen älskar hans låtar, så han började direkt..dom måste ju välja den här, sen den här måste också komma..och den här är ju så ett måste! haha sötnos! Eftersom vi var hemma hos några vänner igår missade vi dom två första idolerna..men det var ju bara Kalle och Camilla, så det gjorde inget!
Min favorit Rabih! Alltså hjälp vad bra han var igår..vilken känsla man fick..jag hade tupp-päls!! 

Alla  hackade lite då och då på youtube men men..Enjoy!


Killarna vann..

..över oss tjejer på alias!! Hur? Hur kunde det hända.. den frågan cirkulerade i mitt huvund nör dom gick imål! Inte för att vara elak..men vi är så mycket bättre på att förklara än vad dom är! Men igår gick det inte vägen.. tror att det blir en alias kväll snart igen för att vi tjejer ska få tillbaka äran! Men kul hade vi alla fall, skrattade och hade jätte mysigt! När jag och baby kom hem satt vi och pratade tills klockan blev halv sex!!

Sen kröp vi ner i sängen och vaknade till baby´s mobil vi halv tio..trött som han var klev han upp då han skulle spela innebandy, men jag kröp längre ner under täcket och vakande klockan ett!! Hahaha! Fixade till mig och gick hem till svärföräldrarna där vi fick lunch och myste! 

Nu är jag hemma och fixar & donar.. alla våra kläder behöver omorganiseras så jag tänkte städa lägenheten ordentligt..damma, torka, skura osv! Rolig lördaglväll va?  Fast det är roligare än at titta på fotboll, vilket kommer visas på tv:n idag..3 matcher t.o.m!

Så här såg jag ut igår!


Lockade håret med min platt-tång för första gången =) Vilken volym man fick!





Nu ska jag fortsätta städa! Hörs sen!

 


Fredag eftermiddag..

..och snart är det dags för hemgång..men bara snart eller ja om en och en halv timme.. men det är väl snart?!
Imorse på vägen till jobbet fick jag ett sms där det stod att Elin skulle jobba med mig fram till 12 *Jippie!* Hon är så mysig att jobba med.. sen har ju vi en tävling som vi brukar köra.. kanske låter konstigt men vi kan ju knappast vara ensama om den här tävligen?! Man ska klara ut först harpan, sen hjärter och sist kungen! Först att klara dom tre vinner! Kanske låter lamt men tro mig, det är kul..man blir så stressad..speciellt när man vet att Elin har klarat harpan men jag måste börja om för att den inte går ut..osv! Och självkart får man inte  FUSKA!
Elin vann förra gången hon var här..tom båda gångerna tror jag..hmm.. så jag hade pressen på mig idag och det gav resultat, jag vann! *weee*

På lunchen idag sprang jag till Dragon palce, baby och K skulle äta buffé där..baby skulle bjuda mig om jag kom dit..så sekundrarna efter tolv var jag på språng.. det tar nästan en kvart att gå dit med hög klackat..och eftersom jag bara har 58 minuters lunch så fick jag halv springa dit, kasta i mig maten (lite glass slank också ner) och sen fick jag springa tillbaka.. jag var helt slut när jag kom tillbaka =) Men det var värt det..MumS!

Ikväll ska vi hem till Jenny & M på spelkväll..eller rättare sagt brädspels kväll.. Alias står högst på listan.. Tjejerna mot killarna..vi ska så krossa dom btw!
Sen mina vänner, jag har bestämt mig för att lära mig dricka vin! Baby ringde precis och sa att han var på systemet och frågade vad jag skulle ha.. jag svarade att jag ville ha vitt vin, helst mousserande och väldigt fruktigt.. han höll på att tappa telefonen hahaha..
Vad sa du? fick jag till svar! hihi!



Monopol

När jag kom hem igår fixade vi mat och annat bestyr man gör dagligen, jag skulle ha gått på spinning med jag hade så ont i magen att jag hoppade det.. får ta i lite extra på måndag =)
Efter maten ringde en vän och ville hitta på något, så vi drog ihop några till en monopol kväll! Det kan verkligen gå antingen jätte fort eller så tar det sååå lång tid.. men det är så kul att det gör inget! Vi hade jätte kul, alla förhandlingar om gator är ju verkligen kul.. men blir så desperat att man erbjuder över varandra och sen kan det gå käpp rätt åt skogen iaf =D
E åkte ut väldigt fort, därefter åkte K & M ut..vilket betydde att det var jag och baby kvar, han frågade om vi skulle dela på vinsten..men jag sa nej! Vi kör klart!
Dock gick pengarna fram och tillbaka, klockan tickade iväg och blev för mycket så jag sa till slut.. fine du vinner! Men han ville att vi skulle köra sten,sax och påse..först till tre.. Hahaha Jag vann!

Sen var klockan för mycket, så jag hoppade i sängen direkt efter vinsten =)


Vad tycker ni om monopol? Och ska man ha det nya eller är det gamla bättre?


Inget VM för sverige..

..tråkigt men sant! Och varför spelade dom bra först igår? Så där skulle dom ha spelat under hela kvalet, för hade dom gjort det så hade vi gått vidare till VM och vi hade varit glada! Men dom slutade på topp iaf.. Lagerbäck fick se ett bra Sverige, då det var sista landskampen för honom som förbundskapten! Undra vem som tar över..? Svennis är ju aktuell, men frågan är om han kan tänka sig gå ner i lön..
Vem tror ni? Vem vill ni?

Nu ska jag åter gå till jobbet..
Hörs senare!


Fotbolls VM för hela slanten!

Idag är dagen då vi antingen går vidare till VM 2010 eller inte.. Sverige måste vinna över Albanien och Malta MÅSTE vinna över Portugal, det går även om dom spelar oavgjort.. men det är i stort sett omöjligt.. chansen är lika med noll.. Men idag är kanske dagen då det händer.. vi får hålla alla tummar och tår och hoppas att Malta gör det omöjliga möjligt!

Ställningen just nu är att Sverige leder med 1-0 mot Albanien och Malta ligger under med 1-0 *SKIT!*
Kom igen nu MALTA!


Om exakt 6..

veckor sitter jag på ett plan med destination Thailand! Hoppas så att veckorna dit går fort, vill inget hellre än att åka och jag vill åka NU!
Det ska bli helt underbart, 2 veckor med sol & bad, god mat & shopping =) Vila upp sig ordentligt inför jul och nyår och resten av veckorna fram till sommaren..











Dessa bilder är från våran mini bröllopsresa i Tunisien!
**Längtar så till Thailand!**


Dagarna bara går..

Insåg att jag inte bloggat sen helgen! Ojoj sorry! Kör en lite snabb uppdatering;
I söndags var vi bara hemma, jag och älsklingen.. det var länge sen..bara han & jag.. Det längsta vi kom var till affären för att handla lite god söndagsmat =) Sen gjorde vi verkligen inget annat! Hur skönt som helst,
mys söndag!
Igår (Måndag) hade jag spinning efter jobbet! Behövde verkligen det, kände mig lite depp och asocial tidigare på dagen..så att få trampa järnet och låta tankarna flöda var min medicin.. mådde hundra gånger bättre när jag kom därifrån! När älsklingen kom hem från sin karate träning satt vi i soffan och pratade om allt möjligt, vi kom in på att han skulle jobba över idag och mitt dårliga samvete kom som en blixt på klar himmel! Jag har ju mina timmar, börjar kl 8 och slutar 17.00. Det är inget jag kan ändra och jag kan inte jobba övertid pga att växeln är inte öppen längre.. och han kan ju det..så det har blivit så att han tar extra pass så fort det finns ett ledigt, då vi åker till thailand om 6 veckor och har har ingen semester att ta ut! Så idag jobbar han från 7.45 till 22.00, min lilla tusse! Vet inte vad jag ska göra..??

Nu ska jag börja röra mig hemmåt..laga lite mat & tvätta står på schemat.. tror jag ska pyssla om
naglarna lite också =)
Hoppas älsklingen kommer hem ikväll, han funderade på om han skulle sova kvar då han börjar tidigt imorgon också.. han har 40 minuter med bil till jobbet! Förstår om han väljer att vara kvar..men vill så att han kommer hem!


Första och sista..

..gången jag någonsin sätter min fot på Kalas i uppsala! Egentligen inte för att det är ett dårligt ställe, men man måste nog vara under 20 år för att trivas! Jag och Erica var nog dom enda över 20 år, jag kände mig som en pensionär och det var inte kul! 24 år är väl inte gammalt eller? Det här är det jag inte tycker om med uppsala, utbudet på bra klubbar är lika med noll! Vi har typ 3 stora nattklubbar på fredagar och 4 på lördagar.. Ena är under 20 år, det andra är för sådana som tror dom äger världen och det tredje är för oldies! Deras åldergräns är 25 år men dit går mest 50 åringar! Vart ska vi ta vägen andra ta vägen?

Men vi hade kul ändå, innan vi drog till stan var vi hemma hos mig och lagade mat.. fixade i ordning oss till idol i bakgrunden! Jag bytte kläder kanske 4 gånger eller så.. haha!
Vi var nere på stan vid tolv snåret och gick som sagt in på kalas.. vi tänkte..det blir vad vi gör det till.. men det var svårt alltså..vi har aldrig haft så tråkigt någonsin.. så vi svepte en bacardi och en shot för att det kanske kunde hjälpa.. men vi bestämde oss för att dra! Så vi drog till en bar som heter bullit istället, och tydligen hade Mati också dragit dit så vi fick sällskap av dom! Kvällen slutade och vi tog Taxi hem!












Sista och slutgilltiga klädombytet!

Nu ska jag ängna min tid till fotbollsmatchen som pågår just nu! Sverige & Danmark!



Melissa Horn

Om ni inte har hört henne innan så är det dags att göra det nu! Hennes röst ger mig rysningar, texterna är väl genom tänkta och hon når iaf mig djupt därinne..
Egentligen är det inte min musikstil, det var Elin som spelade henne för mig.. Men jag var fast direkt!




Skönt!

På dagens agenda stod;
Jobb
Mys med Elin
Handla
Systemet
STÄDA!

Jag säger bara check, check, check och check check! Vilken bra dag! 
Jag och Elin hann ses en stund efter jobbet innan hon skulle hem och ta hand om sin sjukling till pojkvän & jag skulle handla mat & gå på systemet inför imorgon. Dessutom städa inför imorgon! Jag förstår inte hur stökigt det kan bli på bara ett par dagar? Jag stor städade i helgen som var och jag lovar att vi skulle behövt städa i tisdags! Jag förstår verkligen inte!
Men men, det är inget att haka upp sig på! Utan jag kom hem, fixade mat och satte igång! Baby kom hem och sa till mig, "jag dammsuger när jag kommer hem från jobbet imorgon så slipper du göra det ikväll"
What the hell just happend?
Det är en mening jag inte hör så ofta (det händer, MEN inte så ofta).. så jag passade på att säga åt honom att ta ut soporna imorgon också =p Hihi!
Så jag kunde sätta mig i soffan redan kl nio helt ostört! *SKÖNT!*

Imorgon är det äntligen fredag och det betyder UTGÅNG! Erica och jag ska ut för första gången efter att hennes tös blev till! Jag tror att vi ska prova kalas..!?
Har ni varit där? Är det bättre nu?


Onsdag

Dagen började med det den alltid gör..jobb! Jobbar och sliter, för vadå? Man ska ju jobba fram tills man är 65 år gammal! Deprimerande =)

Efter jobbet drog jag till friskis & svettis för ett spinningpass! Har inte tränat på nästan 2 veckor pga min förkylning.. som jag har lägtat.. jag kan tycka att det är skit tråkigt att gå dit istället för att åka hem, men när jag är där vill jag inte åka hem haha! Känslan av total matthet är ju helt fantastik egentligen. Jag sitter ju 8 timmar per dag, så mina spinningpass är heliga!

Väl hemma igen lagade jag lasange och sen hamnade jag i soffan.. Baby är och spelar fotboll nu, så jag ska hoppa i säng tänkte jag då det är en underbar dag imrgon också hihi!

Sov gott mina vänner, vilka ni nu är!? =)
Lämna gärna en rad eller två!


Flygturen!

Vilken dag! Vilken underbar tisdag!
Jag träffade Elin på lunchen och vi lyxade till det med att äta lunch ute =) Dessutom på en av favvo resturangerna! *MmmMmm!* Sen på eftermiddagen kom NERVERNA! Flygturen närmade sig, vädret blev sämre.. varför var solen tvungen att försvinna?! Det blev blåsigt och regnet låg i luften! =S

Men vi åkte dit, hittade ingen flygplats eller landningsbana, utan bara sådana speciella flaggor som ser ut som strutar..så vi antog att det var rätt.. och det var det.. men vart är landningsbanan..? Det var ju bara åkrar runt om.. Piloten (Matis kollega) kom och vi tog ut planet från hangaret(?) och gjorde oss klara.. ready for take of!
Som bye the way var på åkern..
Men väl uppe i luften..jag säger bara wow! Vilken frihetskänsla.. man såg allt så bra! Jag menar..jag såg IKEA, studenternas, vårt område (tom huset lägenheten ligger i) Sån otrolig känsla när mörkret lade sig ner över uppsala och man ser alla lampor vid byggnaderna tex runt Domkyrkan! Vi flög i kanske 20 minuter då vädret blev sämre, så vi ska flyga igen!!


Planet!!


Snygga lurar va?! hahaha!

Nu ska jag fortsätta att titta på Hell´s kitchen!
God natt!


..Måndag..

Jag förstår inte..helgerna bara försvinner.. Det är så mycket man vill göra då man äntligen har tiden för att hitta på saker, men ändå känns det som om man inte hinner någonting.
Fast dagen kom och gick.. är det bara jag eller gick inte dagen väldigt fort idag?
Kanske för att jag träffade Jenny på lunchen =) Det var så mysigt..man behöver en pause från jobbet, träffa någon som betyder något.. dock fick jag inte träffa Elin idag då hon hade bestyr i stockholm idag.. det är så mysigt, vi brukar ses på mornarna då våra vägar korssas, även på luncherna brukar vi ses..

När jag kom hem lagade jag mat, baby kände sig dårlig så han deckade på soffan undertiden.. så jag passade på att koka morötter i buljong till honom (he loves it)! Sen hamnade vi båda i soffan haha!

Nu ska jag förbereda för sängen!
Det blir en lång dag imorgon =P Vi ska äntligen flyga över Uppsala! (Presenten vi fick av hans kollegor) Det ska bli så mysig & romantiskt! Hoppas jag =S Jag som har höjdrädsla + FLYGRÄDSLA!

Uppdate; Nu är det bara 50 dagar kvar tills vi åker!


Jag i underbara Tunisien!


Myser med..

..tända ljus, körslaget, lite snacks och två gosiga katter.. det är vad jag gör just nu.. vad gör ni?
Mati är ute med fotbollslaget, tänkte följa med men jag såg allt det här framför mig, regnväder ute.. så valet var väldigt enkelt =)

Pokerkvällen igår var jätte trevlig, vi var 7 personer första omgången..och Elin vann..lite otippat men SÅ kul! Grabbarna var helt chockade efter, då hon inte direkt kunde spelet & hon spelade bara..inga tankar bakom sina drag..men det var nog det som gjorde henne till en vinnare..hon var svår att läsa..
Andra omgången var vi 8 personer och ettan & tvåan kom överrens om att dela på priset!
Jag tror att lampan slocknade kl 3..
..åhh så trött jag var imorse, tog ut all sömn jag haft sen i veckan då jag inte har kunnat sova.. jag vaknade först vid 10, men kröp ner igen och vaknade halv ETT! Herregud, så länge har jag inte sovit på..ja jag vet inte!
Jag hoppade i kläder och gick hem till svärföräldrarna och fick mat! Dessutom min favvo mat..CASUELA! *Stavas nog inte så* men det är helt underbart gott!

Nu ska jag nog ta ett bad.. så..
fjöl av och ta en hojt som Sven-Erik sa!


FREDAG äntligen!

Som jag har längtat.. och idag blir det POKER kväll! *Jippie!* En massa nära vänner kommer hem till oss och ska spela =) Det var länge sen nu..hmm.. måste vi ändra på.. Jag tänkte bjuda på pizza, så direkt efter jobbet ska jag till willys och sen hem & göra degen! Tänkte göra 4 plåtar så det räcker och blir över..
Undra vad jag ska ha på..tror det blir lite bacon, tonfisk och köttfärs..kanske någon grönsak också
Har ni några Tips?

Hmm.. mina ser inte riktigt ut så här..


Slut letat!

Direkt efter jobbet sprang jag upp på Gina för att leta upp min halsduk, jag hittade på nätet =) Kom dit och den var slut.. *typiskt* Men däremot hittade jag en annan tube halsduk i svart, den är inte lika tjock stickad som den andra så den duger ju perfekt nu.. så får jag beställa den andra från hemsidan tills den riktiga minusgrader kylan kommer! Dessutom plockade jag på mig nya leggings, svarta, då jag använder mina väldigt ofta.. dom slits ut! Och när jag kom fram till kassan tog jag fram mitt rabattkort och det visade sig att jag hade 150 kr rabatt *wee* Så den totala summan blev 78 kr =) Hur bra var inte det! Så jag gick till H&M och köpte en mössa till halsduken.. Mycket fin måste jag säga! Eller vad tycker ni?







Nu måste jag fortsätta städa..annars kommer jag aldrig att få hoppa i säng!


Varmare kläder!

Vad hände? Imorse när jag tittade på termometern vad det 2,8 grader ute!! Nog för att jag har varit hemma och knappt varit ute..men när hände det här?! Det var ju bara att leta fram tjocka halsduken och gå ut i kylan! Dock har jag ingen så jag lånade älsklingens.. så idag är det halsduks letande på hög nivå, var ner en snabbis på lunchen men hittade ingen som passade i smaken.. men samtidigt springer alla runt med fina tjocka mysiga halsdukar..vart har dom köpt sina? Jag har varit på alla tänk bara affärer på lunchen och hittar ingen =(
Iof sig är jag ute efter en speciell modell.. jag vill ha en tube halsduk.. en sån som är ihop sydd vid ändorna.. och den ända jag hittade var en på Gina tricot men den hade en massa silvertrådar i sig och jag vill ha en enfärgad! Hur svårt ska det vara? Hjälp mig, har ni kanske något tips att dela med er av?

Vet ni vad? Jag var precis in på Gina Tricots hemsida för att lägga in en bild på halsduken jag hittade, och vad ser jag då.. jo en sådan halsduk som är enfärgad, finns i både svart och en vit =)
Hmm.. kanske är slut i butiken då..då jag var på båda butikerna idag! *sur jag blir*

 
Jätte fin men jag vill ha utan silvertrådar!



 
Det är den här jag vill ha!! Får springa upp igen efter jobbet!


RSS 2.0